Mrtvozornica

12+12+

Štiti prava mrtvih i riješava neobjašnjive slučajeve

Sezona 1
00:30

Sljedeća prikazivanja

 1. Subota, 27 veljače u 02:55

  Kapetanova lula (E05 - S02)

 2. Utorak, 2 ožujka u 02:45

  Život (E06 - S02)

 3. Srijeda, 3 ožujka u 02:45

  Savršen par (E07 - S02)

Sinopsis

Povratak serije o mrtvozornici Jane Kennedy koja istražuje nagle ili neobjašnjene smrti u gradiću u Devonu. Radeći skupa s bivšom ljubavi Daveyjem, Janeina empatija i oštri instinkti vode ih do tajnih i složenih odnosa koji se kriju iza svake smrti.

Epizode

 • 1

  Zona izbacivanja

  +

  Jane se mora suočiti sa svojim strahom od visina dok ona i Davey istražuju padobransku nesreću u kojoj je netko sabotirao padobran.

 • 2

  Savršeno formirano

  +

  Građevinski radovi na napuštenoj kolibi otkrivaju skrivene ostatke djeteta pa Jane otkriva i druge dobro čuvane obiteljske tajne.

 • 3

  Oni u opasnosti

  +

  Nakon lažnog poziva upomoć, utapa se dobrovoljac iz posade spasitelja iz Lighthavena. Jane sumnja na ubojstvo, ali Davey je skeptičan sve dok netko ne počne napadati i ostale dobrovoljce.

 • 4

  Zvijer iz Lighthavena

  +

  Lokalni novinar pokušava uvjeriti mještane Lighthavena da u vrištinama živi velika mačka, ali nitko mu ne vjeruje sve dok ne pronađu njegovo izmrcvareno tijelo.

 • 5

  Kapetanova lula

  +

  Mickov rival pronađen je mrtav na plaži pa Jane mora pokušati dokazati da nije kriv prije nego što ga optuže za ubojstvo.

  Sljedeće
  Subota, 27 veljače u 02:55
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 6

  Život

  +

  Jane zbog smrti u pritvoru mora otići u zatvor i suočiti se sa zloglasnim ubojicom djece Sidneyjem Suttonom. Jane se nada da bi mogla iskoristiti ovaj slučaj kako bi pronašla posljednje počivalište njegove tinejdžerske žrtve.

  Sljedeće
  Utorak, 2 ožujka u 02:45
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 7

  Savršen par

  +

  Čistač prozora pronađen je mrtav kraj tuđeg sportskog auta pa Jane ispituje sumnjivog poduzetnika koji se bavi nekretninama.

  Sljedeće
  Srijeda, 3 ožujka u 02:45
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 8

  Afera Foxby

  +

  Kako bi objasnila smrt samotnjakinje na zabačenoj adresi blizu Lighthavena, Jane prvo mora riješiti tajanstveni nestanak zloglasnog aristokrata ženskara koji se dogodio prije nekoliko desetljeća.

  Sljedeće
  Četvrtak, 4 ožujka u 02:45
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 9

  Novčići

  +

  Gusarski festival Lighthavena savršen je paravan za pljačku. Davey kreće u potjeru za pljačkašima, a Jane pokušava otkriti zašto je more na plažu izbacilo čovjeka bez lica.

  Sljedeće
  Petak, 5 ožujka u 02:45
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 10

  Sudar

  +

  Jane pokušava otkriti tko je ostavio tinejdžericu da umre nakon automobilske nesreće i susreće svoju staru školsku prijateljicu.

  Sljedeće
  Subota, 6 ožujka u 02:45
  12+12+
  Na FOX Crime