Laurine tajne

12+12+
Laurine tajne

Sinopsis

Laurine tajne je američka dramska komična televizijska serija, koja prati život Laure Diamond, detektivke odjela za ubojstva pri njujorškoj policiji, koja kombinira svoj poslovni život s privatnim u kojem je samohrana majka dvojice sinova.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Pilot

  +

  Laura Diamond je velika faca u njujorškoj policiji, koja nastoji balansirati svoj posao s ludim obiteljskim životom. Odlazi u dom računalnog mogula jer je primio prijetnje smrću.

 • 2

  Tajna mrtvog spoja

  +

  Kad spoj preko Interneta završi ubojstvom, Laura stvara svoj vlastiti profil za spojeve i pod budnim Billyjevim okom nudi se ubojici kao mamac. Dok je Laura na tajnom zadatku, Jake napokon potpisuje dokumente za razvod i to potiče Lauru da zaista razmotri stvarne izlaske.

 • 3

  Tajna bara za motoriste

  +

  Dok istražuje smrt vlasnika bajkerskog bara, Laura i Jake posjećuju mjesto njihovog prvog izlaska.

 • 4

  Tajna seks skandala

  +

  Kada kampanju moćnog kongresnika ukalja seks skandal, čelnici njujorške policije traže Lauru da otkrije istinu u vezi te navode ljubavnice. Kad nadzor pođe po krivu, ekipa mora istražiti svijet online kockanja i uhvatiti ubojicu s dobrim vezama.

 • 5

  Tajna mrtvog stanara

  +

  Ekipa pronalazi ostatke čovjeka, koji je izgleda ubijen u vlastitoj kupaonici, ali kada se vlasnik stana pojavi živ i zdrav, detektivi moraju otkriti ne samo ubojicu nego i identificirati žrtvu. while, Laura and Jake try out "nesting" as a solution to their shared custody struggles.

 • 6

  Tajna crvene piste

  +

  Detektivi odlaze na njujorški tjedan mode jer moraju istražiti ubojstvo talentiranog stažista luksuznog dizajnera. Raspon osumnjičenih ide od supermodela do trgovaca pa Laura i Billy jure od piste do Canal Streeta. Jake ocjenjuje Maxov položaj u postaji.

 • 7

  Tajna mrtvog galerista

  +

  Sin uglednog vlasnika galerije nađen je mrtav Koreatownu. Laura i ekipa traže tragove i prolaze kroz karaoke scenu te četvrti gdje otkrivaju kockarski krug. Laura se mora pripremiti za poker s visokim ulozima kako bi uhvatila ubojicu te se tako povezuje sa svojim otuđenim ocem.

 • 8

  Tajna mobilnog ubojstva

  +

  Kada ženu pronađu mrtvu u autobusu za zabave, Laura i njezina ekipa bave se carstvom salona za uljepšavanje kako bi otkrili istinu. U međuvremenu, godišnja utrka po blatu izaziva prijateljsku konkurenciju među detektivima druge postaje.

 • 9

  Tajna disfunkcionalne dinastije

  +

  Laura i ekipa istražuju vjerske motive koji su možda bili u igri pri ubojstvu jednog para u njihovom stanu. U međuvremenu, poznato lice posjećuje Lauru i Jakea za vrijeme njihove potrage za zamjenskom dadiljom dječacima.

 • 10

  Tajna kobne oplodnje

  +

  Detektivi druge postaje odlaze na konjske utrke gdje je nestao veterinar, a njegova žena sumnja da se radi o prljavoj igri. Povrh sve Laurine muke, blizanci su optuženi za maltretiranje djece na satu Tae Kwon Doa, što je razjarilo skupinu majki.

 • 11

  Tajna smrznute hrane

  +

  Kada je na odlagalištu pronađeno smrznuto tijelo kuharskog pomoćnika, istraga odvodi detektive iza kulisa restorana na Manhattanu, a stvari se zakompliciraju kad se Laura zaljubi u jednog od glavnih osumnjičenih.

 • 12

  Tajna kobnog požara

  +

  Zbog paleža detektivi istražuju smrt tinejdžera. Slučaj potiče kemiju između Jakea i Angele, vatrogaskinje i njegove bivše cure, a Laura neuspješno pokušava odvojiti svoje misli od policijskog posla i usredotočiti se na blizance i zimski karneval.

 • 13

  Tajna lažnog dilera

  +

  Istraga smrti sportaša dovodi detektive do mračne strane jedne od najelitinijih njujorških škola. Laura i Jake se udružuju za tajni zadatak i tu frcaju iskre.

 • 14

  Tajna ispalog boksača

  +

  Kada ubiju zabavljača koji glumi ženu, Laura i ekipa upadaju u zbrkani svijet njujorških transvestita. Ali očekivanja se preokrenu kad se otkrije da je žrtva bila član podzemnog borilačkog kluba. Laura susreće staru prijateljicu i s njom odlazi u izlazak gdje susretne Tonyja.

 • 15

  Tajna privlačne dadilje

  +

  Preuranjena smrt mlade dadilje tjera Lauri u ekipu u lov na ubojicu i dovodi ravno u svijet ženskih pratilja. U međuvremenu, u postaju dolazi novi detektiv, Frankie Pulaski (MEG STEEDLE - Boardwalk Empire) kojem je stožer zapovjedio da istraži navodne indiskrecije između Jakea i Laure.

 • 16

  Tajna iskrvarenog bivšeg

  +

  Nakon istrage slučaja u kojem je bivša missica izbodena nožem, Laura se sastaje sa svojim bivšim zaručnikom. Problem je što je on glavni osumnjičeni. Laura probire sjećanja, a ekipa prati trag koji vodi u svijet skupog holističkog iscjeljivanja.

 • 17

  Tajna opijenog stažista

  +

  Detektivi istražuju ubojstvo vježbenika u popularnoj start-up tvrki. Laura teško pronalazi vremena za novog partnera, Tonyja.

 • 18

  Tajna potonulog mornara

  +

  Laura izbjegava svoj rođendan dok istražuje ubojstvo mornara. Billy je prisiljen raditi s tvrdoglavim mornaričkim detektivom.

 • 19

  Tajna sumnjivog novačenja

  +

  Laura se suočava s velikom krizom dok istražuje ubojstvo aisistenta u nastavi. Istraga detektive vodi u ludu sveučilišnu košarkašku ligu.

 • 20

  Tajna pokvarenog klubaša

  +

  Kad povežu ubojstvo partijanera s krađom dragulja u Diamond Districtu, Laura i ekipa moraju zaustaviti grupu pljačkaša kako bi spriječili ubojstvo. Jakeovo ponašanje potiče Lauru da razmili o svojoj vezi s Tonyjem.

 • 21

  Tajna preminulog dokumentarista

  +

  Amaterski detektiv se sukobljava s ekipom tijekom istrage ubojstva filmaša.

 • 22

  Tajna pucnjave u trgovini na uglu

  +

  Jake je kritično, pa Laura i ekipa traže osobu koja ga je upucala.