JAG

12+12+
JAG

Sinopsis

Poručnik Rabb, mlad i zgodan odvjetnik mornarice, putuje širom svijeta kako bi istražio zločine - od ubojstava do veleizdaje i špijunaže unutar mornarice, uz pomoć svog partnera poručnice Meg Austin, stručnjaka za računalna oružja.

Epizode

 • 1

  Ciganske oči

  +

  Dva „MiG-a“ ruše Harma i Mac. Oni iskaču i sprijateljuju se s dva Cigana. Admiral ih prati u Moskvu, a onda i Webb. Nakon pucnjave, dobri dečki pomažu Harmu i Mac da nastave, a Harm saznaje o životu i smrti svog oca.

 • 2

  Veleposlanstvo

  +

  Harm i Mac odlaze na primanje u sudanskom veleposlanstvu gdje kontrolu preuzimaju čuvari. Harm i Mac otkrivaju da je preuzimanje kontrole varka. Harm o tome obavještava cijeli svijet. Pojavljuje se smrtonosni virus, ali na kraju je sve u redu.

 • 3

  Nevinost

  +

  Japanac optužuje američkog mornaričkog časnika da je silovao njegovu kćer. Harm, Mac i Bud istražuju slučaj. Admiral stvara politički pritisak. Japanci održavaju suđenje koje loše napreduje sve dok se ne pojavi svjedok.

 • 4

  Potraga za Francescom

  +

  Harm, Mac i Bud odlaze u Italiju na suđenje, a admiral odlazi u inspekciju i u posjet kćeri koju otimaju. Admiral sumnja da to ima veze s ukradenim raketama. Tim JAG rješava stvar.

 • 5

  Klub obožavatelja Martina Bakera

  +

  Bivši mornarički pilot skače u smrt s visokog prozora. Roscoe Martin, također psihički bolesnik i lik iz prethodne epizode, optužen je za ubojstvo. Harm ga brani na sudu i prima ga u svoj dom.

 • 6

  Teroristički čin

  +

  Teroristi u Perzijskom zaljevu napadaju američki ratni brod i ubijaju pet mornara. U SAD stiže jedan zarobljenik i čuvar ga ubija. Mac i Bud tuže ga za ubojstvo, a Harm ga brani. Bit će iznenađenja.

 • 7

  Anđeli

  +

  Dva „F-14 Tomcata“ nailaze na dva „MiG-a“ u zoni zabrane leta iznad Iraka i jedan je „Tomcat“ srušen u akciji. Nema žrtava. Harm i Mac istražuju incident. Pilot drugog Tomcata promašuje i govori da mu je „glas“ rekao da ne puca.

 • 8

  G. Rabb odlazi u Washington

  +

  Televizijska postaja objavljuje izvještaj u kojem tvrdi da je tim marinaca rabio plin sarin kako bi ubio tri odmetnuta američka civila koji su radili u tvornici kemijskog oružja za Saddama Husseina. Harm savjetuje Bobbi Latham u njezinoj istrazi.

 • 9

  Država protiv Mac

  +

  Mac i njezin bivši zapovjednik, mentor i ljubavnik na suđenju su zbog zavjere i ubojstva njezina otuđena muža. Zapovjednik Ted Lindsey ih tuži, a Harm, Mic i Bud brane Mac. Harm i Mic ne slažu se glede strategije obrane.

 • 10

  Crni mlažnjak

  +

  Harmov prijatelj, zapovjednik Jack Keeter, neočekivano je sletio u Iran u nevidljivoj špijunskoj letjelici. Iranska vlada najavila je da će ga optužiti za špijunažu. Harm, Mac i Mic odlaze u Iran, istražuju i posreduju.

 • 11

  Božićna zvonca

  +

  U stožeru JAG-a na Badnjak vlada kaos zbog snježne oluje, dolaska djevojčice, admiralove želje da mu zamijene let za Italiju, uhićenja mornaričkog psihijatra zbog vožnje u pijanom stanju i zbog darova za siromašnu djecu.

 • 12

  Pravda u traperu

  +

  Tri mornara presreću vlasnika kafića i jedan od njih ga prebije, navodno iz osvete za silovanje njihove kolegice koja je zadnji put bila s njima u kafiću. Harm i Mac ih tuže, a Mic i Bud ih brane. Harm otkriva što se zapravo dogodilo.

 • 13

  Ratne priče

  +

  Srpski ekstremisti pogubili su tri NATO-ova promatrača. Tim specijalaca otišao ih je spasiti, ali zakasnili su. Zaduženi zapovjednik sad je optužen za neposluh i ubojstvo iz nehaja. Mic ga tuži, a Mac i Bud ga brane.

 • 14

  Mreža laži

  +

  Webb jedne noći hitno zove Harma i onda mu se gasi mobitel. Sljedećeg jutra, admiral objavljuje da je Webbovo tijelo noć prije pronađeno nakon eksplozije. Nizaju se iznenađenja. Harm traži i pronalazi objašnjenje.

 • 15

  Riversov bijeg

  +

  Zapovjednik tima specijalaca u Apalačkom gorju uzvraća vatru i ubija 14-godišnjaka. Vraća se kako bi obavio istragu, ali mještani mu sude za ubojstvo na „narodnom sudu“. Harm i Mac ga prate i brane.

 • 16

  Tiha služba

  +

  Na američkoj podmornici događa se niz nezgoda i bolesti. Harm i Mac vode istragu. Sumnjaju da je netko na podmornici uzrokovao probleme. Harm rješava zagonetku, a negativac ih se pokušava riješiti, ali ne uspijeva.

 • 17

  Ničije dijete

  +

  Harm pregledava tijelo zapostavljane, zlostavljane i napuštene djevojčice pa se emocionalno veže za slučaj i traži pomoć Terese Coulter. Teresa otkriva tragove koji vode do mjesta na kojem je živjela i donedavno oslobođenog osuđenog pedofila.

 • 18

  Premetačina

  +

  Višestruki nestanci struje i probušena parna cijev vode Mac i Harma na nosač aviona „USS Coral Sea“. Ondje otkrivaju dva civilna tehničara koji planiraju ukrasti više od milijun dolara iz trezora. Admiral pomaže specijalcu da se suoči s leukemijom.

 • 19

  Suparnici

  +

  Bud je novi odvjetnik JAG-a i u svom prvom slučaju brani svog oca, umirovljenog zapovjednika koji je optužen za prijevaru mornarice. Iako su otuđeni, Bud osjeća veliku odgovornost prema svom ocu. Buda plaši činjenica što je Harm tužitelj.

 • 20

  Vidovitost

  +

  Macin otac umire pa je to tjera da se prisjeti godina ljutnje koje joj je uzrokovao. Ljuti je što je svećenik nagovara da oprosti tom alkoholičaru i zlostavljaču. Pojavljuje se njezina majka pa Mac shvaća da je ljutnja možda bila krivo usmjerena.

 • 21

  Divljina zrcala

  +

  Harm vidi i čuje svog preminulog oca pa se boji da gubi razum. Savjetuje se sa svojom djevojkom psihijatricom koja mu govori o marincu sa sličnim simptomima. Harm počinje sumnjati da je u pitanju nešto puno opasnije.

 • 22

  Preispitivanje

  +

  Admiral i Clayton Webb surađuju kako bi spasili agenta CIA-e od talijanskih terorista. Webb je već pokušao osloboditi agenta i treba pomoć admirala kojem je agent spasio život u Vijetnamu. Odlaze u Italiju i teroristima postavljaju opasnu zamku.

 • 23

  Da, draga

  +

  Harmu je izliječen vid pa odlučuje poslati zahtjev da ga se prebaci u lovačku eskadrilu. Zapovjednica Parker nalazi njegov pisani zahtjev i muči je to što bi Harm mjesecima mogao biti na misijama.

 • 24

  Oproštaji

  +

  Harm razmišlja o budućnosti u JAG-u. Ponovno se pojavljuje Charlie Lynch, mornar odgovoran za ubojstvo zlostavljane Annie, čija smrt progoni Harma, i njezina je sestra u opasnosti. Harm ga prati do brodogradilišta u kojem drži djevojčicu kao taoca.