Istrage gospođice Fisher

12+12+

Istrage gospođice Fisher

Sezona 11
00:30

Sinopsis

1964. godine predivno nestašna Peregrine Fisher napušta monotoni, usamljenički život u malom gradiću kako bi postala neustrašiva istražiteljica.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Istrage gospođice Fisher, 1

  +

  Nezaustavljiva Peregrine Fisher odlučuje se boriti za svoje nasljedstvo zbog čega će se naći usred istrage za ubojstvo. Manekenka Barbie Jones je ubijena, a njezina lutka postavljena je na vrh svadbene torte uvaženog modnog dizajnera Florencea Astora.

 • 2

  Istrage gospođice Fisher, 2

  +

  Pop pjevač Duane Gordon i njegov prateći vokal Gidget Michelle ostaju mrtvi nakon električnog udara, a za njihovu smrt osumnjičen je Peregrinein bivši dečko, Eric. Edwina Maddoxs, vlasnica TV postaje i neprijatelj Birdie, neočekivano odlučuje angažirati Peregrine kako bi istražila ovaj zločin.

 • 3

  Istrage gospođice Fisher, 3

  +

  Peregrine ulazi u svijet skrivenih znanstvenih prostorija koje vodi vlada. Na tom mjestu pronaći će se zaleđeno tijelo Cecile Armand, stare suradnice Birdie. Kada otkrije vezu između ove smrti, ruskog špijuna i nestanka mlade žene, Peregrine će dovesti u opasnost svoj život i sigurnost cijelog planeta.

 • 4

  Istrage gospođice Fisher, 4

  +

  Peregrine će otkriti sve tajne kulinarstva nakon ubojstva Grahama Kinga, bivšeg očuha slavnog kuhara Semuela. Nakon što otkrije da studenti iz Kine nisu samo kuhari, shvatit će da ovaj slučaj skriva mnogo više nego što se čini.