Grantchester

12+12+

Nova sezona samo na FOX Crimeu!

Sezona 4
00:30

Sinopsis

Svećenik iz Cambridgeshirea istražuje niz tajnovitih zlodjela u svome malom selu Grantchesteru.

Epizode

 • 1

  Epizoda 1

  +

  Godina je 1956. Amanda je odavno mrtva i Sidneyu se život vrti oko crkvenih služba i povremenih sastanaka sa Župnim vijećem. Željan je uzbuđenja, a Geordieju se čini da izaziva smrt.

 • 2

  Epizoda 2

  +

  Sidney utjehu traži u piću. Nakon naročito žestokog opijanja budi se na kauču u crkvi te se ispostavlja kako je zadnji djevojku vidio živu, ali ne može se sjetiti njezinih zadnjih riječi.

 • 3

  Epizoda 3

  +

  Geordie sumnja na kazneno djelo nakon što voditelj računalnog laboratorija profesor Simms umre od trovanja živom. Čini se da je noć u laboratoriju proveo s nekim tko nije njegova žena. Geordie traži Leonardov savjet.

 • 4

  Epizoda 4

  +

  Will se priprema preuzeti mjesto vikara u Grantchesteru, a gđa C. je zabrinuta što je tako opušten. Will je takav po prirodi. Kao što kaže arhiđakonu, nikad ni u što nije bio tako siguran.

 • 5

  Epizoda 5

  +

  Will se navikava na novu rutinu: crkvene propovjedi i službe, boks u teretani i otresite Leonardove komentare. Međutim, zbog neočekivanog poziva mora se vratiti kući i Geordieja zamoliti za pomoć.

 • 6

  Epizoda 6

  +

  Will se oporavlja od obiteljske tragedije te razonodu traži u Geordiejevu svijetu. Neobičan slučaj: ubojstvo kicoša na plesnjaku Geordieja navodi na zaključak da je zemlja doista otišla k vragu.