Grantchester

12+12+

Nova sezona samo na FOX Crimeu!

Sezona 4
00:30

Sinopsis

U petoj sezoni u Grantchesteru se pojavljuje novi vikar - Will Davenport čovjek blizak ljudima i pun ideala te ga ubrzo privuče detektiv inspektor Geordie Keating i njegov svijet ubojitih zapleta, zločina iz strasti i neočekivanih tragedija.

Epizode

 • 1

  Epizoda 1

  +

  Ubijena je studentica s prestižnog ženskog fakulteta, a Will i Geordie moraju pronaći ubojicu na kampusu.

 • 2

  Epizoda 2

  +

  Will i Leonard svjedoče namjernom umorstvu automobilom i bijegu s mjesta nesreće, a Geordie pronađe krivca. No nije sve kako se čini.

 • 3

  Epizoda 3

  +

  Nakon lošeg početka veze, Will i novinarka Ellie odlaze na prvi spoj u kino. No, vrisak im kvari romantičnu večer kad otkriju da se brutalno umorstvo dogodilo unutar kina.

 • 4

  Epizoda 4

  +

  Nag student trči kroz grad vičući "Izvanzemaljci dolaze!" Keating ga namjerava uhititi, ali Will ga uvjeri da je mladić samo pretjerano dobre volje. Sljedećeg dana, pronađen je mrtav u polju.

 • 5

  Epizoda 5

  +

  Nakon boksačkog meča između Lucasa i Matta, vrata su zaključana. Vic i Will provale unutra i pronađu obojicu u nesvijesti. Čini se poput dvostrukog samoubojstva. No, Vic zna više. Matt umire, a Keating ne može vjerovati tko je počinitelj.

 • 6

  Epizoda 6

  +

  Ženu pronađu mrtvu i položenu poput Isusa razapetog na križu. Green, Will i Geordie otkrivaju prsten koji je dokaz da je udana za Boga, bivša časna sestra u surovom samostanu. A Geordie i Larry se slažu, nema ništa strašnije od časne...