Dobre djevojke

12+12+

Ponedjeljak, 22 studenog 14:15

Tri majke riskiraju sve

Sezona 1
00:33

Sljedeća prikazivanja

 1. Ponedjeljak, 22 studenog u 06:00

  Pilot (E01 - S01)

 2. Ponedjeljak, 22 studenog u 06:50

  Više novca više problema (E02 - S01)

 3. Ponedjeljak, 22 studenog u 14:15

  Pilot (E01 - S01)

Sinopsis

Kada se tri mame iz predgrađa zasite krpanja kraja s krajem, odluče da je vrijeme izboriti se za sebe tako što će opljačkati lokalnu trgovinu. Ali, neće trebati dugo da tri najbolje prijateljice shvate kako će bijeg biti teži nego što su mislile.

Epizode

 • 1

  Radije bih izrađivala

  +

  Premijera druge sezone. Beth mora živjeti s posljedicama nakon što njezin plan za odlazak u Rio ne uspije. U međuvremenu, zločini koje su počinile ih počinju stizati u obliku dokaza koji su isplivali na površinu.

 • 2

  Uspori, djeca se igraju

  +

  Rio prisiljava Beth (Christina Hendricks), Annie (Mae Whitman) i Ruby (Retta) da riješe problem s mogućim svjedokom, koji dovodi u pitanje moralnost žena. U međuvremenu, Annie je u neugodnoj poziciji s Gregom (gostujuća zvijezda) i Nancy.

 • 3

  Dobili ste glasovnu poštu

  +

  Napetosti između žena, Boomera (gostujuća zvijezda David Hornsby) i Mary Pat dosežu točku vrenja. U međuvremenu, Beth (Christina Hendricks) mora intervenirati kad Kenny upadne u nevolju u školi.

 • 4

  Izaberi svoj otrov

  +

  Rijova (Manny Montana) nova poslovna prilika za Beth (Christina Hendricks) vodi u raskol njezinog odnosa s Annie (Mae Whitman).

 • 5

  Sve mora otići

  +

  Beth (Christina Hendricks) se mora obratiti Deanu (Matthew Lillard) za pomoć dok se Turner približava istini o njihovim zločinima, ali nesvjesno otkriva zabrinjavajuću tajnu o Deanu kada se vrati poznato lice iz prošlosti.

 • 6

  Skini hlače

  +

  Beth i Dean prolaze kroz sve veće probleme u novim ulogama na poslu i kod kuće. U međuvremenu, žene shvate da je Rio opet okrenuo svoju igru, dok Turner cilja na Ruby i Stana.

 • 7

  Dubby

  +

  Kada joj Rio da zadatak, Beth je prisiljena sa sobom povesti djecu. U međuvremenu, pod pritiskom Turnera, Ruby prelazi granicu nakon koje nema povratka. Annie upoznaje novog direktora u Fine i Frugal.

 • 8

  Thelma i Louise

  +

  Prijateljstvo između Beth i Ruby se lomi baš kada Deanova osveta protiv Ria kompromitira poslove žena. U međuvremenu, Nancy, pred porodom treba Annienu pomoć.

 • 9

  Posljednji put

  +

  Stan se suočava s posljedicama svoje uloge u Rubyijinim kriminalnim radnjama. U međuvremenu, Dean daje ultimatum Bethi, a Greg ima okršaj s Annienim novim momkom.

 • 10

  Ova zemlja je tvoj zemlja

  +

  Beth je odlučna voditi novi život bez kriminala, a očajna Ruby i Annie iza njezinih leđa žele napraviti novi dogovor s Riom.

 • 11

  Sezona lova

  +

  Rio koristi uznemirujuće taktike kako bi podsjetio Beth da nije tako lako napustiti njegov zločinački krug. U međuvremenu, Annie će naučiti nešto novo o Noahu, a Ruby donosi nepromišljenu odluku da spasi Stana.

 • 12

  Jeff

  +

  Mary Pat ponovno se pojavljuje u životima žena dok pokušavaju razumjeti šokantno otkriće koje im je Beth obznanila. U međuvremenu, Beth i Dean imaju važan obiteljski razgovor s djecom, a Annie i Noah pokušavaju riješiti svoje probleme.

 • 13

  Kralj

  +

  Finale druge sezone. Turner drži Beth u šah matu. Žene se moraju baviti s trulim jajetom iz prošlosti. Rio za Beth napravi veliko djelo, a nova poslovna prilika predstavi se sama.