Detektivi

12+12+
Detectives © Delante TV
Detektivi

Sinopsis

„Roche“ je obiteljska istražiteljska tvrtka koju je osnovao Maxim, a sad je vodi njegov sin Philippe, koji ne radi na slučajevima koji ga ne zanimaju. To vodi do financijskih problema pa se Maxim javlja Nori, specijalistici za industrijsku špijunažu.

Epizode

Sezona 2
 • 1

  Iskorištavanje slabosti

  +

  Prijateljica iz djetinjstva kontaktira Phillippea jer se boji za svoju majku koja je pod utjecajem 25-godišnjeg muškarca. Je li to iskorištavanje slabosti, prevara ili samo afera?

 • 2

  Ratna zona

  +

  Predizborno je vrijeme, a grad je obljepljen posterima gradonačelnika u društvu s prostitutkom. Svi dokazi vode prema njegovoj protivnici, Justine Debricourt.

 • 3

  Prodano!

  +

  Aukcioner optužen za krijumčarenje umjetnina pokušava dokazati da je žrtva prevare kakva još nikad nije viđena.

 • 4

  Gospodin Ken

  +

  Mlada žena svjedoči svađi između svojeg dečka i naoružanog čovjeka. Philippe i Nora brzo otkriju njegovu tamnu stranu. On radi kao striper i čini se da je upetljan u trgovinu drogom...

 • 5

  Pljačka

  +

  Mlada stilistica otkriva da su njezina radionica i nova kolekcija okrenute naglavačke. Policija misli da se radilo o narkomanu, ali Philippe pronalazi misterioznu kameru skivenu u radionici...

 • 6

  Suparnici

  +

  Berenger, znanstvenik i direktor obiteljske firme jedva se spasio od požara u laboratoriju. Uvjeren u kriminalne radnje, traži od agencije da istraže članove njegove obitelji i sve zaposlenike.

 • 7

  Duhovi

  +

  Maxime, Philippe i Xenia pomažu Pacomeu, mladom boksaču s Malija koji je došao u Francusku pronaći nestalu sestru. Bračni par žali se na čudne događaje u kući. Marc preuzima slučaj i otkriva misterij.

 • 8

  U bijegu

  +

  Nora se s barke iskrca prekrivena krvlju. Sve upućuje na to da je počinila ubojstvo. Za petama su joj francuska tajna služba i policija, ali obitelj Roche se ujedinjuje u namjeri da pronađu pravog krivca i speru ljagu s Norina imena.