Ekipa za očevid

Ponedjeljak, 14:30

12+12+
© CBS Studios Inc. All Rights Reserved.
Ekipa za očevid

Sljedeća prikazivanja

 1. Ponedjeljak, 18 veljače u 06:00

  Rani izlazak (E15 - S04)

 2. Ponedjeljak, 18 veljače u 06:45

  Odvikavanje (E16 - S04)

 3. Ponedjeljak, 18 veljače u 14:30

  Rani izlazak (E15 - S04)

Sinopsis

Elitni tim policijskih forenzičara istražitelja rješava slučajeve u Las Vegasu.

Epizode

 • 1

  Bez pretpostavki

  +

  U hotelu u kojem odsjedaju Cameron i Mandy Klinefeld okrutno je ubijeno nekoliko parova, odnosno parovi su nekako prisiljeni da se međusobno poubijaju. Nick susreće svog prijatelja Kennyja Richmonda, a on novinarima otkriva povjerljive podatke.

 • 2

  Sve za našu zemlju

  +

  Raspadnuto tijelo u kadi identificirano je kao student Daniel O'Hannissey. Zadnji je put viđen u kafiću za vrijeme tuče iz koje je izašao neozlijeđen. Sumnjivci u istrazi serijskih ubojstava parova pronađeni su mrtvi u svom domu.

 • 3

  Kućna tijela

  +

  Otisci prstiju povezuju dvije provale, ali teško je povezati žrtve sa sumnjivcima. Svjedočenje ključnog svjedoka najveći je problem. Dijete nalazi oružje ubojstva i puca iz njega u dvorištu obiteljske kuće, a tim ne zna kako je ono tamo dospjelo.

 • 4

  Osjećaj vrućine

  +

  Za vrijeme toplinskog vala pojavljuju se tijela. Otac zaboravlja dijete u vrućem automobilu, ali tim otkriva da ga je možda namjerno ubio. Mark Young nestaje nakon fatalne nesreće njegove djevojke. Debeli čovjek pronađen je mrtav u svom domu.

 • 5

  Krzno i prezir

  +

  Pronalazak mrtvaca odjevenog u životinjski kostim u divljini pokreće istragu o ljubiteljima životinjskih likova.

 • 6

  Jackpot

  +

  Šerif pustog grada Jackpota traži pomoć CSI-a nakon pronalaska odrubljene glave. Šerif se prema Grissomu ponaša cinično, za razliku od mrtvozornika. Ostatak tijela pronađen je zakopan do ramena, što je tehnika mučenja koju su koristili Indijanci.

 • 7

  Nevidljivi dokaz

  +

  Warrick naivno pretpostavlja da će policajac nabaviti nalog za pretragu pa se ključno oružje u slučaju silovanja i ubojstva odbacuje kao dokaz. Tužitelj ima samo 24 h da predstavi nove dokaze, ali oni ukazuju na to da je optuženik nevin.

 • 8

  Nakon predstave

  +

  Julie Waters nestala je prije šest dana. Sumnjivac naziva policiju i predaje se, ali razgovarat će samo s Catherine. Sarah i Nick žele raditi na slučaju, ali Grissom ga daje Catherine. Unatoč neslaganjima, surađuju kako bi pronašli mladu djevojku.

 • 9

  Grissom protiv vulkana

  +

  Grissom, Catherine i Nick istražuju autobombu koja je ubila troje ljudi. Zbog nepreciznosti detonatora, meta je možda bila osoba koja je unajmila auto prije eksplozije. Sara i Warrick rade na smrti žene poznatog pjevača pronađene u kadi hotela.

 • 10

  Dolazak bijesa

  +

  Tinejdžer je pronađen na gradilištu, lubanje smrskane čekićem. Grissomov tim istražuje radnike i Brianove školske kolege i nailazi na zlostavljanu ljubav i prljave postupke. Drugu žrtvu ubio je metak koji je doslovno pao s neba.

 • 11

  11 gnjevnih porotnika

  +

  Porotnik umire za vrijeme suđenja u strogo čuvanoj sigurnoj kući. Slučaj nestale žene star četiri godine ponovno se otvara kad sestra te žene CSI-u otkrije nove dokaze koje je prikrila za vrijeme istrage.

 • 12

  Leptir

  +

  Medicinska sestra pronađena je mrtva u svojoj velikoj kupaonici, glave okrenute prema vratima. Na mjestu zločina ima jako malo dokaza jer je ubojica sve temeljito očistio. CSI nalazi glavnog sumnjivca raskomadanog u kantama za smeće iza kuće.

 • 13

  Naivci

  +

  CSI istražuje smrt osobe u bazenu hotela, ali ispada da je to lutka. Pravo mjesto zločina nalazi se u hotelu, gdje je drevni japanski mač ukraden s izložbe. Drugi slučaj uključuje smrt djevojke tinejdžerke koja je bila članica vampirskog kulta.

 • 14

  Papir ili plastika?

  +

  U pljački supermarketa ubijeno je pet osoba, od kojih je jedna policajac. Na mjestu zločina bio je još jedan policajac i njegov metak ubio je jednog civila. Policajac tvrdi da je upucao pljačkaša, ali njegovo tijelo nije pronađeno na mjestu zločina.

 • 15

  Rani izlazak

  +

  Dvojica maskiranih muškaraca pojavljuju se u kući i ubijaju ženu i muža pucnjevima u potiljak. Tijelo muškarca odvlače prema ulici, što zbunjuje Gila Grissoma. Par je živio u dobroj i sigurnoj ograđenoj zajednici sa samo dva ulaza.

  Sljedeće
  Ponedjeljak, 18 veljače u 06:00
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sljedeće
  Ponedjeljak, 18 veljače u 14:30
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 16

  Odvikavanje

  +

  Muškarac koji radi u kući za rehabilitaciju zatvorenika pronađen je mrtav u noći, u području punom ovisnika i prostitutki. Sve mu je ukradeno, od auta do cipela. Pronađeno je još jedno tijelo u boksericama, našminkano kao klaun.

  Sljedeće
  Ponedjeljak, 18 veljače u 06:45
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sljedeće
  Ponedjeljak, 18 veljače u 15:20
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 17

  XX

  +

  Dijelovi tijela zatvorenice pronađeni su ispod autobusa koji vozi druge zatvorenice u crkvu. Obdukcija otkriva da je zatvorenica već bila mrtva kad je zavezana za autobus. Grissom radi na slučaju u kojem je čovjek nasmrt izboden u stanu.

  Sljedeće
  Utorak, 19 veljače u 06:00
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sljedeće
  Utorak, 19 veljače u 14:25
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 18

  Pokvaren do srži

  +

  Vrlo velikog čovjeka nasmrt je prebio nevjerojatno jaki mali čovjek. Na kraju sumnjivac umire od srčanog udara. Tragovi iz njegova automobila vode Grissoma do motela u vlasništvu mrtvaca. Tim na posjedu otkriva nešto šokantno: kostur zakopane žene.

  Sljedeće
  Utorak, 19 veljače u 06:45
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sljedeće
  Utorak, 19 veljače u 15:20
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 19

  Ružne riječi

  +

  Tinejdžerica umire od udisanja dima u požaru prije dolaska vatrogasaca. Catherine, Nick i Warrick otkrivaju nešto neočekivano. Grissom i Sara istražuju smrt muškarca pronađenog u hotelskoj kupaonici koji se ugušio dijelovima društvene igre.

  Sljedeće
  Srijeda, 20 veljače u 06:00
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sljedeće
  Srijeda, 20 veljače u 14:25
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 20

  Pljunuta sličnost

  +

  Tim istražuje smrt troje policajaca u trenutku kad se u Las Vegasu okupilo 20.000 policajaca na maratonu. Muško tijelo pronašli su Grissom i Catherine dok su trčali. Tijela muškarca i žene pronađena su upucana u njegovoj hotelskoj sobi.

  Sljedeće
  Srijeda, 20 veljače u 06:45
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sljedeće
  Srijeda, 20 veljače u 15:20
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 21

  Okretanje vijaka

  +

  Zaposlenik zabavnog parka pronađen je mrtav s ozljedama glave nakon sumnjive nesreće s vlakom smrti u kojoj je poginulo nekoliko posjetitelja. Osim toga, 13-godišnja djevojčica pronađena je mrtva vani, a isto je preminula od ozljeda glave.

  Sljedeće
  Četvrtak, 21 veljače u 06:00
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sljedeće
  Četvrtak, 21 veljače u 14:25
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 22

  Dosta je oklada

  +

  Tijelo mladog kockara ostavljeno je na groblju neonskih znakova. Ubijen je dvama hicima u zatiljak. Prije smrti osvojio je puno novca u jednom od kasina Sama Brauna. Grissom zbog toga miče Catherine sa slučaja.

  Sljedeće
  Četvrtak, 21 veljače u 06:45
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sljedeće
  Četvrtak, 21 veljače u 15:20
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 23

  Krvne veze

  +

  Žrtva silovanja identificira napadača nakon što je istražiteljima dala broj pločica i fizički opis, ali DNK ukazuje na to da nije kriv sumnjivac, nego njegov rođak. DNK njegove braće također ih oslobađa krivnje. Rješenje ove istrage sve će šokirati.

  Sljedeće
  Petak, 22 veljače u 06:00
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sljedeće
  Petak, 22 veljače u 14:25
  12+12+
  Na FOX Crime