Ekipa za očevid

Utorak, 23:55

12+12+
© CBS Studios Inc. All Rights Reserved.
Ekipa za očevid

Sljedeća prikazivanja

 1. Utorak, 7 travnja u 16:50

  Živio Las Vegas (E01 - S05)

 2. Utorak, 7 travnja u 23:55

  Otišlo niz odvod (E02 - S05)

 3. Srijeda, 8 travnja u 09:05

  Otišlo niz odvod (E02 - S05)

Sinopsis

Šesta sezona ponovno okuplja ekipu. Las Vegas je i dalje idealna pozadina za najsmrtonosnije misterije na televiziji; počevši od katastrofa u prikolici i pogrešnog identiteta mrtve striptizete. Grissom se ponovno bavi svojim emocijama i ljudima.

Epizode

 • 1

  Stvoreni za ubijanje 1

  +

  U prvom dijelu ove dvodjelne sedme sezon, Grissom i Catherine rješavaju slučaj kad je leš žene pronašao izvođač Cirque du Soleila. U međuvremenu, ulagač u novi casino Sama Brauna ustrijeljen je za vrijeme zabave na krovu. Catherinein život je ugrožen nakon posjete noćnom klubu s Nickom.

 • 2

  Stvoreni za ubijanje 2

  +

  U drugom dijelu dvodjelnog početnog nastavka, Grissom istražuje ubojstvo ostarjele rock zvijezde, koja je nađena na podu svoje kuhinje, a uz njega je bila maketa prizorišta. U međuvremenu, Catherine saznaje da je njezina obitelj meta.

 • 3

  Cedulje za mrtvace

  +

  Saznajemo gledište petero ljudi: Donne, Rebecce, Jacka, Loua i Raya. Svima je zajednička jedna stvar. Svi su mrtvi. Brass i Catherine rješavaju Donnin slučaj, policajke iz San Francisca, koja je radila privatno kao tjelesna čuvarica. Warrick i Greg obrađuju slučaj manekenke Rebecce.

 • 4

  Po guzi

  +

  Tri su turista prebijena, jedan je mrtav, Alfonzo. Jessica je teško pretučena, ali je živa. Stanleya je spasio Greg, ali je završio u bolnici.

 • 5

  Dvostruki križ

  +

  Grissom i Sara možda su tajni ljubavnici, ali i dalje pronalaze načina da iznenade jedno drugo. Na površinu izlaze njihova vjerska uvjerenja kad dvije časne sestre pronađu leš razapet na križu. Žena je nađena u crkvi u kojoj je svećenik možda grešnik, a ne Božji čovjek.

 • 6

  Izgorjeli

  +

  Grissom pokušava izvući priznanje od pedofila dok traži da mu pomogne pronaći dva nestala dječaka. Glavni osumnjičeni je seksualni prijestupnik. Istraga je složenija nego što je ekipa mislila da će biti.

 • 7

  Post Mortem

  +

  Dok istražuje ubojstvo postarije žene, Grissom prima mini maketu prizorišta; Greg pristustvuje saslušanju i opravdava se u slučaju tinejdžerove pogibije.

 • 8

  Sretna slučajnost

  +

  Jednojajčani blizanci nađeni su ubijeni iste noći. Ekipa za očevid istražuje dva odvojena umorstva kad ih istraga povede u sasvim novom smjeru.

 • 9

  Živa legenda

  +

  Cadillac zloglasnog mafijaškog šefa iz 1970-ih nađen je u jezeru, iako je on sam nestao prije mnogo godina. Slika žrtve ubojstva isto je u autu pa ekipa mora utvrditi je li ovo novo ubojstvo povezano s nestalim mafijašem.

 • 10

  Ludi motivi

  +

  Grissom istražuje smrt radnika iz peradarne, koji je nađen u kupki koja služi za omamljivanje pilića strujom prije nego ih zakolju. U međuvremenu je opet nađena mini maketa mjesta zločina. Jezivo je slična onim ranijima.

 • 11

  Napuštajući Las Vegas

  +

  Catherine svjedoči na suđenju za umorstvo u kojem je čovjek optužen za ubojstvo vlastite majke tri godine ranije, ali ne proglase ga krivim. Catherine pak vjeruje da je on počinitelj tog zločina, a moguće i još dva. Grissom odlazi na četverotjedno studijsko putovanje.

 • 12

  Slatka Jane

  +

  Ekipa se teško slaže i ne razumije Michaela Kepplera, koji je postao član ekipe u Grissomovom odsustvu. Istražuju ubojstvo neidentificirane djevojke, žrtve serijskog ubojice koji ubija od '70-ih.

 • 13

  Lažni trag

  +

  Keppler nagovara Catherine da mu pomogne izraditi lažno mjesto zločina i zavarati kolege u kontroverznom planu da uhvate najvećeg krijumčara droge na zapadnoj obali, koji je ujedno i osumnjičeni za ubojstvo zastupnika u pustinji.

 • 14

  Tržnica organa

  +

  Nick i Keppler istražuju bizarni svijet crnog tržišta dijelova tijela kad pronađu češ čiji su organi uklonjeni. Ostatak ekipe za očevid istražuje smrt bogatašice, ubijene u vlastitom domu.

 • 15

  Zakon sile teže

  +

  Grissom se vraća sa studijskog putovanja, a Keppler se nalazi u kompromitirajućem položaju kada se leševi trentonskog policajca i prostitutke nađu u hotelskoj sobi.

 • 16

  Čudovište u kutiji

  +

  Kad otpečati paket koji mu je poslan poštom, Grissom je zapanjen kad u njoj nađe minijaturnu maketu mjesta zločina. To još više zbunjuje jer je ubojica koji je ranije izrađivao makete umro. Grissom se zaklinje istražiti maketu i otkriti stvarnu lokaciju.

 • 17

  Pali idoli

  +

  Grissom i njegova ekipa obeshrabreni su kad pronađu lokvu krvi na samom početku istrage nestanka srednjoškolske košarkaške zvijezde i njegove djevojke navijačice. Grissom sumnja da su mladi ljubavnici pobjegli u Meksiko, ali novi dokazi to pobijaju.

 • 18

  Prazan pogled

  +

  Zastrašen pogled i šifrirane riječi žrtve ubojstva progone Saru dok obrađuje kuću u kojoj je ubijeno nekoliko plesačica.

 • 19

  Velike zvjerke

  +

  Nakon što je čovek u bojen u svojoj limuzini, Greg otkriva da je žrtva ubojstva povezana s čovjekom ubijenim u samoobrani. Ekipa otkriva da je brat upleten u istragu i mora se nositi s njim i njegovom neprijateljski nastrojenom majkom.

 • 20

  Zamorci

  +

  Hodges kolege iz labosa Archieja, Henryja, Mandy i Wendy uvjerava da Grissom želi da, dok su forenzičari na terenu, potajno istraže takozvana ubojstva u minijaturi.

 • 21

  Sretan svršetak

  +

  Forenzičari moraju otkriti koja je od više prijetnja smrću završila ubojstvom bivšeg boksača.

 • 22

  Gušteri koji skaču

  +

  Više osumnjičenih za ubojstvo pripadnici su NLO-kluba koji vjeruju da vanzemaljci mjenjolici stoljećima rade na pokoravanju ljudske rase.

 • 23

  Dobar, loš i domina

  +

  Grissom istražuje sadistički pokušaj ubojstva Lady Heather koja mu otežava time što odbija imenovati napadača. Sari je nelagodno zbog Grissomova ponovnog susreta s Lady Heather.

 • 24

  Živa lutka

  +

  Grissomova i Sarina veza postaje javna kad Sara nestane tijekom potrage za Minijaturnim Ubojicom. Ubojicu napokn nađu, ali tek nakon što ubije pripadnika forenzičarskog tima.