Čistač

16+16+

Subotom i nedjeljom u 23.00

00:30

Sinopsis

Jednosatna dramska serija smještena u Londonu donosi priču čovjeka čiji se život izvrće naglavce nakon što njegov odmetnuti brat upadne u njegov svijet, iskopa tajne iz prošlosti i obojicu zaozbiljno uvali u svijet organiziranog kriminala.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Pljesak jednom rukom

  +

  Jean Bastiere naizgled ima sve, ali mu se život preokrene kad ga nakon dugo vremena posjeti brat Martin, bjegunac bez prebijena novčića. Martin ubrzo Jeana uvuče u svijet kriminala, a u Jeanov se život vrati i vrlo mračan grijeh iz prošlosti.

 • 2

  Mrkva i štap

  +

  Braća Bastiere prisiljena su ući u složen i opasan partnerski odnos s Nelsonom Clayom. Martin i dalje stvara napetosti u kući i susjedstvu, a Julie odluči da je vrijeme da brigu za vlastitu budućnost uzme u svoje ruke.

 • 3

  Nije mjesto nego okolnost

  +

  Jean se zaprepasti kad Nelson otkrije od čega će se sastojati njegov prvi posao čišćenja za kriminalcima i mora propustiti važan dogovor s Julie. Martin otkriva da su francuski gangsteri došli za njime u London i odluči napustiti grad.

 • 4

  Nečiji sin, nečija kći

  +

  Nelson pozove Jeana kada političareva večer, popraćena drogom i prostitutkama, završi tragično. Maddy markira iz škole isti dan kada Julie pokrene svoj novi posao, a Jean otkrije strašnu tajnu o Victoru.

 • 5

  Snaga riječi "ne"

  +

  Kad Nelson još jedanput prijeđe granicu, Jean odluči da je vrijeme da mu se suprotstavi i odbije zadatak. U strahu od osvete, Martin poduzima potrebne korake da bi sebe i brata zaštitio od Nelsona, ali samo se uvali u još veće nevolje.

 • 6

  Fallowfield

  +

  Prošlost napokon sustigne Martina, a Jean pronalazi potencijalnog saveznika u novoj detektivki Squire. Olive pokaže zabrinjavajuće ponašanje, dok Julie dobije proviziju od neočekivanog klijenta.

 • 7

  Reci što vidiš

  +

  Jean se uzda u detektivku Squire nadajući se da mu ona može pomoći završiti njegovo destruktivno partnerstvo s Nelsonom. U međuvremenu Martin se upusti u nepromišljenu avanturu, a Julie kopa dublje po Jeanovim tajnama.

 • 8

  Prava ljubav ima težinu

  +

  Kada Maureen pretrpi osobnu tragediju, Jean joj ponudi svoje vještine da bi joj pomogao. Victor otkrije Martinovu tajnu, Maddy započne riskantno on-line prijateljstvo, a Nelson vodi Jeana u šumu s nakanom da ga ubije.

 • 9

  Preokret

  +

  Jean je odlučan da se vrati u normalnost i sredi svoju obitelj, ali Julie ima druge planove. Maddyno prijateljstvo sa Stephenom odvede je u velike probleme, a Martin odluči da Victor mora umrijeti.

 • 10

  Plijen ide Victoru

  +

  Jean i Martin planiraju smjestiti Victoru nadajući se da će ga Nelson tako ubiti. Julie se priprema da napusti London, a Martin kaže Jeanu važnu informaciju vezanu za smrt njihova oca.