Čikaška policija

Nedjelja, 22:00

12+12+

Sljedeća prikazivanja

 1. Nedjelja, 25 veljače u 22:00

  Nemojte zakopati ovaj slučaj (E09 - S04)

 2. Ponedjeljak, 26 veljače u 22:00

  Nemojte čitati vijesti (E10 - S04)

 3. Utorak, 27 veljače u 12:55

  Nemojte čitati vijesti (E10 - S04)

Sinopsis

Serija prati 21. čikašku policijsku postaju koja se sastoji od dvije potpuno različite skupine: policajaca u uniformama i obavještajne jedinice.

Epizode

 • 1

  Silos

  +

  Obavještajni tim istražuje strašan slučaj. Čini se da je žrtva nosila policijski prislušni uređaj za vrijeme smrti. Burgess upoznaje svoju novu partnericu. Zapovjednik Crowley suočava se s Lindsay u vezi s noći potjere za Justinovim ubojicom.

 • 2

  Krivo sam skrenuo

  +

  Burgess i Tay nalaze prebijenog mladića čija je zaručnica nestala, pa tim traži odgovore. Lindsay iznenađuje Halsteada velikim pitanjem. Zapovjednik Fogel grdi Platt jer je premjestila Tay u 21. okrug bez njegova pristanka.

 • 3

  Kao podmazano

  +

  Platt odlazi ocu na večeru i upozorava ga da bude oprezan u vezi nove djevojke. Sljedeće noći, netko napada Platt u autu. Voight, Lindsay i Halstead stižu u bolnicu kako bi istražili slučaj. Antonio vodi ostatak obavještajne službe na mjesto zločina.

 • 4

  Veliki prijatelji, veliki neprijatelji

  +

  Auto se zabija u gomilu na koncertu i počinje pucnjava, a Lindsay i Ruzek su na mjestu zločina. Voight nije siguran je li riječ o terorističkom napadu. Burgess je vidjela Atwaterova brata na krivom mjestu. Tim pokušava spriječiti daljnje krvoproliće.

 • 5

  Ratna zona

  +

  Obavještajna služba mora pronaći dilere fentanila, pa otkriva lanac dilera na fakultetu. Tay i Burgess nailaze na krvavo dijete koje im otkriva mračnu tajnu. Mouse se želi ponovno upisati u vojsku, a Platt otkriva Tay da je vraćena na svoj položaj.

 • 6

  Krasan prijatelj

  +

  Burgess i Sorensen u kući Jakea McCoyja nalaze mrtvu djevojku. Olinsky je McCoyjev prijatelj, a McCoy priznaje da je pomagao djevojkama da pobjegnu trgovcima seksualnim robljem. Burgess i Sorensen prate lopova, a Lindsay dobiva cvijeće.

 • 7

  300.000 lajkova

  +

  Voigh okuplja tim kako bi istražili ubojstvo jedinog svjedoka u slučaju silovanja i ubojstva za koje je optužen vrlo mladi Oliver Tuxhorn. Obavještajni tim istražuje Tuxhornovu obitelj i pokušava otkriti je li netko platio ubojstvo.

 • 8

  Pucanj koji se čuo diljem svijeta

  +

  Policajac je ubijen u predvorju zgrade, pa obavještajni tim traži zločince koji su prijetili policiji, no dolazi i do drugog ubojstva. Tim se pokušava boriti protiv uvijek prisutnog rata protiv policije u Chicagu. Lindsay se suočava s Antoniom.

 • 9

  Nemojte zakopati ovaj slučaj

  +

  Severide je navodno prouzročio smrtonosni sudar. Tim pokušava otkriti grupu kradljivaca automobila kako bi dokazao njegovu nevinost. Burgess i Olinsky moraju surađivati, a Lindsay razmišlja o tome da se sastane sa svojim ocem.

  Sljedeće
  Nedjelja, 25 veljače u 22:00
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 10

  Nemojte čitati vijesti

  +

  Mlada žena više je puta upucana pa obavještajni tim otkriva da su detalji njezine smrti slični drugim zločinima. Povezuju ubojstva da bi pronašli serijskog ubojicu. Lindsay odlučuje upoznati svog biološkog oca, a Voight dovodi Kennyja Rixtona u tim.

  Sljedeće
  Ponedjeljak, 26 veljače u 22:00
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sljedeće
  Utorak, 27 veljače u 12:55
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 11

  Da bar

  +

  Silovatelj je pronađen osakaćen i mrtav pa nije jasno što se dogodilo. Obavještajna služba ispituje osobe povezane sa slučajem i suočava se s privatnom „specijalnom policijom“ koja možda prikriva ilegalne aktivnosti. Halstead provjerava Jimmyjev DNK.

  Sljedeće
  Ponedjeljak, 5 ožujka u 22:00
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sljedeće
  Utorak, 6 ožujka u 13:00
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 12

  Utočište

  +

  Trkačica je brutalno ubijena u parku, a Rixton i Atwater primjećuju dvojicu sumnjivaca u bijegu. Oni bježe u crkvu, a svećenik i župljani ne dopuštaju policiji da uđe. Za vrijeme istrage Rixton laže Voightu.

  Sljedeće
  Ponedjeljak, 12 ožujka u 22:00
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sljedeće
  Utorak, 13 ožujka u 13:00
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 13

  Sad je se sjećam

  +

  Pronađeno je tijelo djevojke koja je pobjegla iz centra za djevojke s problemima. Voight šalje Halsteada na tajni zadatak u centar jer misli da djevojke ondje pružaju seksualne usluge. Platt osjeća krivnju jer je žrtva već bila u postaji.

  Sljedeće
  Ponedjeljak, 19 ožujka u 22:00
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sljedeće
  Utorak, 20 ožujka u 13:00
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 14

  Sedam optužnica

  +

  Spaljeno tijelo pronađeno je u izgorjeloj kući pa policajci moraju otkriti identitet žrtve i dječaka koji je teško ozlijeđen. Dok traže krivce, suočavaju se s mrežom tajna i laži. Lindsay i Halstead dobivaju neobično upozorenje u vezi s Rixtonom.

 • 15

  +

 • 16

  +

 • 17

  +