Čikaška policija

Petak, 20:05

12+12+
Chicago P.D. © 2015 Universal Television LLC. All Rights Reserved.
Čikaška policija

Sljedeća prikazivanja

 1. Petak, 28 rujna u 20:05

  Život je tekućina (E01 - S03)

 2. Subota, 29 rujna u 03:20

  Život je tekućina (E01 - S03)

 3. Ponedjeljak, 1 listopada u 11:15

  Život je tekućina (E01 - S03)

Sinopsis

Serija prati 21. čikašku policijsku postaju koja se sastoji od dvije potpuno različite skupine: policajaca u uniformama i obavještajne jedinice.

Epizode

 • 1

  Silos

  +

  Obavještajni tim istražuje strašan slučaj. Čini se da je žrtva nosila policijski prislušni uređaj za vrijeme smrti. Burgess upoznaje svoju novu partnericu. Zapovjednik Crowley suočava se s Lindsay u vezi s noći potjere za Justinovim ubojicom.

 • 2

  Krivo sam skrenuo

  +

  Burgess i Tay nalaze prebijenog mladića čija je zaručnica nestala, pa tim traži odgovore. Lindsay iznenađuje Halsteada velikim pitanjem. Zapovjednik Fogel grdi Platt jer je premjestila Tay u 21. okrug bez njegova pristanka.

 • 3

  Kao podmazano

  +

  Platt odlazi ocu na večeru i upozorava ga da bude oprezan u vezi nove djevojke. Sljedeće noći, netko napada Platt u autu. Voight, Lindsay i Halstead stižu u bolnicu kako bi istražili slučaj. Antonio vodi ostatak obavještajne službe na mjesto zločina.

 • 4

  Veliki prijatelji, veliki neprijatelji

  +

  Auto se zabija u gomilu na koncertu i počinje pucnjava, a Lindsay i Ruzek su na mjestu zločina. Voight nije siguran je li riječ o terorističkom napadu. Burgess je vidjela Atwaterova brata na krivom mjestu. Tim pokušava spriječiti daljnje krvoproliće.

 • 5

  Ratna zona

  +

  Obavještajna služba mora pronaći dilere fentanila, pa otkriva lanac dilera na fakultetu. Tay i Burgess nailaze na krvavo dijete koje im otkriva mračnu tajnu. Mouse se želi ponovno upisati u vojsku, a Platt otkriva Tay da je vraćena na svoj položaj.

 • 6

  Krasan prijatelj

  +

  Burgess i Sorensen u kući Jakea McCoyja nalaze mrtvu djevojku. Olinsky je McCoyjev prijatelj, a McCoy priznaje da je pomagao djevojkama da pobjegnu trgovcima seksualnim robljem. Burgess i Sorensen prate lopova, a Lindsay dobiva cvijeće.

 • 7

  300.000 lajkova

  +

  Voigh okuplja tim kako bi istražili ubojstvo jedinog svjedoka u slučaju silovanja i ubojstva za koje je optužen vrlo mladi Oliver Tuxhorn. Obavještajni tim istražuje Tuxhornovu obitelj i pokušava otkriti je li netko platio ubojstvo.

 • 8

  Pucanj koji se čuo diljem svijeta

  +

  Policajac je ubijen u predvorju zgrade, pa obavještajni tim traži zločince koji su prijetili policiji, no dolazi i do drugog ubojstva. Tim se pokušava boriti protiv uvijek prisutnog rata protiv policije u Chicagu. Lindsay se suočava s Antoniom.

 • 9

  Nemojte zakopati ovaj slučaj

  +

  Severide je navodno prouzročio smrtonosni sudar. Tim pokušava otkriti grupu kradljivaca automobila kako bi dokazao njegovu nevinost. Burgess i Olinsky moraju surađivati, a Lindsay razmišlja o tome da se sastane sa svojim ocem.

 • 10

  Nemojte čitati vijesti

  +

  Mlada žena više je puta upucana pa obavještajni tim otkriva da su detalji njezine smrti slični drugim zločinima. Povezuju ubojstva da bi pronašli serijskog ubojicu. Lindsay odlučuje upoznati svog biološkog oca, a Voight dovodi Kennyja Rixtona u tim.

 • 11

  Da bar

  +

  Silovatelj je pronađen osakaćen i mrtav pa nije jasno što se dogodilo. Obavještajna služba ispituje osobe povezane sa slučajem i suočava se s privatnom „specijalnom policijom“ koja možda prikriva ilegalne aktivnosti. Halstead provjerava Jimmyjev DNK.

 • 12

  Utočište

  +

  Trkačica je brutalno ubijena u parku, a Rixton i Atwater primjećuju dvojicu sumnjivaca u bijegu. Oni bježe u crkvu, a svećenik i župljani ne dopuštaju policiji da uđe. Za vrijeme istrage Rixton laže Voightu.

 • 13

  Sad je se sjećam

  +

  Pronađeno je tijelo djevojke koja je pobjegla iz centra za djevojke s problemima. Voight šalje Halsteada na tajni zadatak u centar jer misli da djevojke ondje pružaju seksualne usluge. Platt osjeća krivnju jer je žrtva već bila u postaji.

 • 14

  Sedam optužnica

  +

  Spaljeno tijelo pronađeno je u izgorjeloj kući pa policajci moraju otkriti identitet žrtve i dječaka koji je teško ozlijeđen. Dok traže krivce, suočavaju se s mrežom tajna i laži. Lindsay i Halstead dobivaju neobično upozorenje u vezi s Rixtonom.

 • 15

  Naklonost, ljubav, zloba ili mržnja

  +

  Lindsay saznaje za ožalošćenog oca koji želi osvetiti svoju kćer pa Olinsky odlazi na tajni zadatak kao plaćeni ubojica. Obavještajna jedinica nema dovoljno dokaza da bi uhitila krivca pa ponovno istražuje slučaj. Voight vraća Ruzeka na patrole.

 • 16

  Emocionalna blizina

  +

  Olinskyjeva kći i dalje je u kritičnom stanju nakon velikog požara. Voight otvara istragu uz potporu Stonea i ekipe i cijele vatrogasne postaje koja će otkriti uzrok vatre. Istražuju vlasnika zgrade, stanare i niz potencijalnih sumnjivaca.

 • 17

  Zapamti vraga

  +

  Nakon dojave o ženi koja bosonoga trči šumom, obavještajna jedinica nalazi žrtvu otmice zaključanu u kontejneru. Voight propitkuje legitimnost slučaja i šalje tim u potragu za odgovorima. Vraća se bivša Halsteadova ljubav i iznenađuje Lindsay.

 • 18

  Malo svjetla

  +

  Čikaški „Noćni kroničar” Bobby Trent ubijen je zbog tajanstvene snimke. Obavještajna jedinica istražuje bogatu čikašku obitelj i otkriva povijest novca i tajni. U međuvremenu, Burgessina sestra Nicole dolazi u posjet i hladno se ponaša prema Ruzeku.

 • 19

  Otpor u zadnji čas

  +

  Burgess potiče sestru da izađe s prijateljicama, ali ona se ne vraća kući. Počinje je izjedati krivnja pa obavještajna jedinica kreće u potragu za Nicole. Slučaj postaje ozbiljan kad je pronađu na postaji nadzemne željeznice na rubu smrti.

 • 20

  Hvatanje za spas

  +

  Voight istražuje ubojstvo tinejdžera, a oružje ubojstva povezano je sa slučajem na kojem je radio prije 17 g. Otac žrtve, utjecajni odvjetnik, želi da slučaj preuzme druga postaja, a Voight istražuje stari slučaj pod budnim okom svog bivšeg partnera.

 • 21

  Fagin

  +

  Za vrijeme pljačke banke tim susreće detektivku Hailey Upton iz Jedinice za pljačke i ubojstva koja želi preuzeti slučaj i suočava se s Voightom. Diljem grada odvijaju se pljačke pa Lindsay mora brzo donijeti odluku i otkriti neočekivanog krivca.

 • 22

  Jedan vojnik

  +

  Na internetu se emitira mučenje i spaljivanje čovjeka. Nakon istrage tim otkriva da je žrtva bila u zatvoru zbog seksa s maloljetnikom. Događa se još jedan napad pa tim povezuje zločine, osumnjičene pedofile i grupu zvanu „Lovci na perverznjake“.

 • 23

  Račvanje na cesti

  +

  Lindsay prima panični poziv svoje majke Bunny čiji je dečko upucan pa mora smisliti kako najbolje pristupiti situaciji u kojoj je njezina majka sumnjivac za ubojstvo. Slučaj postaje jasniji kad se grupa učenika predozira drogom povezanom s Bunny.