Agatha Raisin

Sinopsis

U ovoj zabavnoj i živahnoj seriji Agatha će pokušati riješiti niz tajni u Cotswoldsu, od smrti lokalne vještice do pogibije mladog veterinara. Veza Agathe i Jamesa nastavlja se dok glume bračni par da bi riješili zločin.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Šetači iz Dembleyja

  +

  Šetačica je pronađena mrtva na posjedu lokalnog baroneta ubrzo nakon objave rata skupini za šetanje zbog nezakonita stupanja na posjed. Agatha želi riješiti zločin i uvjerava Jamesa da glume bračni par i odu na tajni zadatak u žrtvinu skupinu.

 • 2

  Paklena zvona

  +

  Zvonarka Amanda Ballard pronađena je obješena na zvoniku zajedno s oproštajnom porukom, no Agatha nije uvjerena da je riječ o samoubojstvu i uz pomoć nevoljnog Roya istražuje slučaj.

 • 3

  Izvor smrti

  +

  Roy mami Agathu natrag u svijet PR-a. Ona predstavlja lokalnu tvrtku za proizvodnju mineralne vode, ali ubojstvo zaustavlja rad.

 • 4

  Ubijena vrtlarica

  +

  Održava se natjecanje za najbolji vrt i mnogi su vrtovi sabotirani. Ubijena je natjecateljica Mary. Agatha sumnja na natjecatelje koji su je mrzili, ali zatim upoznaje Marynu kćer Beth. Saznaje se da je Mary bila pjevačica i glazba otkriva novi trag.

 • 5

  Okrutni veteran

  +

  Agatha izlazi s veteranom Paulom Bladenom, ali sljedeći ga dan netko ubija sredstvom za smirenje za konje. Agatha pronalazi tri sumnjivca s motivom. Ubijen je i seljanin koji je Agathi htio otkriti tajnu. Ubojica otima Agathinu mačku i ostavlja trag.

 • 6

  Dan kada su došle poplave

  +

  Dan nakon vjenčanja ubijena je mladenka i Agatha obećava majci da će pronaći ubojicu. Mladenka je imala aferu sa starijim poslovnim čovjekom kojeg je ucjenjivala, Charlie Fraith darovao je nekomu novac, a jedna je djeveruša bila ljubomorna.

 • 7

  Vještica iz Wyckhaddena

  +

  Ljubav je u zraku, ali kad lokalnog mistika pronađu zatučenog nasmrt, Agatha se upleće u vrlo tajnoviti slučaj.

 • 8

  Ubojita udaja

  +

  Agathin prvi muž pronađen je mrtav u jarku dan nakon što je prekinuo njezino vjenčanje s Jamesom, pa ona žurno mora dokazati svoju nevinost.