Zornov sin

12+12+
2016-2017 Fox and its related entities. All rights reserved.
Zornov sin

Sljedeća prikazivanja

 1. Petak, 22 ožujka u 04:25

  Radioaktivna bivša djevojka (E10 - S01)

 2. Subota, 23 ožujka u 04:25

  Bitka za samoprihvaćanje (E11 - S01)

 3. Utorak, 26 ožujka u 04:25

  Potraga za Craigom (E12 - S01)

Sinopsis

Animirani ratnik vraća se kući prvi put nakon deset godina. Saznaje da je povezivanje sa svojim stvarnim sinom i bivšom ženom teško kraj običnog uredskog posla i banalnosti života u predgrađu. Teže nego rat u njegovoj dalekoj, mističnoj Zephyriji.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Povratak u okrug Orange

  +

  Hibrid igrane i animirane komedije o animiranom ratniku s dalekog otoka u Tihom oceanu koji se vraća u okrug Orange u Kaliforniji kako bi se ponovno povezao sa svojom stvarnom bivšom ženom i sinom tinejdžerom.

 • 2

  Branitelj prave ljubavi

  +

  Zorn je osramotio Alana pred Nancy u koju je zaljubljen pa se koristi kamenom vida kako bi špijunirao djevojku za svog sina. Edie želi nastaviti sa životom i tjera Zorna da napokon preseli svoje stare kutije iz njezine garaže u svoj stan.

 • 3

  Rat na radnom mjestu

  +

  Zorn je vidio kako netko iz ureda s druge strane hodnika uzima ljuti umak iz sobe „sanitarnih rješenja“, pa Zorn pokušava okupiti kolege i objaviti im rat na zephyrijski način.

 • 4

  Vikend ratnik

  +

  Zorn očajnički želi biti kul tata kad Alan dođe k njemu za vikend, ali stvari polaze po zlu kad u posjet dođe Alanov prijatelj Jeff.

 • 5

  Okus Zephyrije

  +

  Zorn saznaje kako je Zephyria prikazana u medijima pa pokušava naučiti Alana o svojoj kulturi. U međuvremenu, Edie ratuje sa svojim novim susjedima zato što su joj uzeli vrtnog patuljka.

 • 6

  Priča o dva Zorna

  +

  Zorn je vidio kako su se Alan i Craig zbližili zbog njihove omiljene videoigre pa se koristi svojim dvojnikom Meka-Zornom kako bi pobjegao s posla i kupio Alanu novu igru iz tog serijala.

 • 7

  Bitka za Dan zahvalnosti

  +

  Nakon razgovora s Lindom, Zorn dolazi na Ediejevu večeru za Dan zahvalnosti kako bi Ediejevoj majci pokazao koliko je sazrio. Sve ide dobro dok Ediejeva mama ne izrazi svoje mišljenje o Zephyriji.

 • 8

  Povratak cugera

  +

  Zornov stari prijatelj Headbutt Man dolazi u grad. Na Zornovu žalost, Headbutt Man više ne pije. Alan je pozvan na zabavu gdje će se nalaziti djevoja koja mu se sviđa, Nancy. Nažalost, mora sa sobom povesti Headbuttovu kćer.

 • 9

  Rat protiv Grafelnika

  +

  Rastrgan između Ediena Božića i Zornova Grafelnik – Zephyrijskog praznika osvete – Alan dolazi na ideju da se suprotstavi roditeljima kako bi dobio bolje darove.

 • 10

  Radioaktivna bivša djevojka

  +

  Bliži se proslava zaruka Craiga i Edie. Alana zbunjuje njegov odnos s Laylom, a Zorn obnavlja svoju vezu s Radianom koja je doslovno radioaktivna. Za to vrijeme Craig pomaže ostalima oko ljubavnih problema, ali sebi ne može pomoći.

  Sljedeće
  Petak, 22 ožujka u 04:25
  12+12+
  Na FOX
 • 11

  Bitka za samoprihvaćanje

  +

  Craig je zabrinut da nije dovoljno muževan za Edie pa traži od Zorna da mu pomogne postati ratnik. U međuvremenu, Alan i Layla pozvani su u goste u kuću na plaži, pa se on trudi promijeniti svoju najgoru fizičku osobinu.

  Sljedeće
  Subota, 23 ožujka u 04:25
  12+12+
  Na FOX
 • 12

  Potraga za Craigom

  +

  Craig bježi kako bi razmislio o svojoj vezi s Edie, pa ekipa kreće na put kako bi ga vratili. U međuvremenu, Alan postaje popularan zbog svojih zefirskih nogu, ali zbog očajničke želje da se uklopi pada u očima svoje dame.

  Sljedeće
  Utorak, 26 ožujka u 04:25
  12+12+
  Na FOX
 • 13

  Svi pozdravite Zornova sina

  +

  Zorn vidi priliku da vrati Lindin stari posao pa proširuje posao tvrtke na zephyrijsko tržište. Alan uz Zornovu pomoć pokušava postati kralj maturalne večeri kako bi ponovno osvojio Laylu.

  Sljedeće
  Srijeda, 27 ožujka u 04:25
  12+12+
  Na FOX