Zornov sin

12+12+
2016-2017 Fox and its related entities. All rights reserved.
Zornov sin

Sinopsis

Animirani ratnik vraća se kući prvi put nakon deset godina. Saznaje da je povezivanje sa svojim stvarnim sinom i bivšom ženom teško kraj običnog uredskog posla i banalnosti života u predgrađu. Teže nego rat u njegovoj dalekoj, mističnoj Zephyriji.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Povratak u okrug Orange

  +

  Hibrid igrane i animirane komedije o animiranom ratniku s dalekog otoka u Tihom oceanu koji se vraća u okrug Orange u Kaliforniji kako bi se ponovno povezao sa svojom stvarnom bivšom ženom i sinom tinejdžerom.

 • 2

  Branitelj prave ljubavi

  +

  Zorn je osramotio Alana pred Nancy u koju je zaljubljen pa se koristi kamenom vida kako bi špijunirao djevojku za svog sina. Edie želi nastaviti sa životom i tjera Zorna da napokon preseli svoje stare kutije iz njezine garaže u svoj stan.

 • 3

  Rat na radnom mjestu

  +

  Zorn je vidio kako netko iz ureda s druge strane hodnika uzima ljuti umak iz sobe „sanitarnih rješenja“, pa Zorn pokušava okupiti kolege i objaviti im rat na zephyrijski način.

 • 4

  Vikend ratnik

  +

  Zorn očajnički želi biti kul tata kad Alan dođe k njemu za vikend, ali stvari polaze po zlu kad u posjet dođe Alanov prijatelj Jeff.

 • 5

  Okus Zephyrije

  +

  Zorn saznaje kako je Zephyria prikazana u medijima pa pokušava naučiti Alana o svojoj kulturi. U međuvremenu, Edie ratuje sa svojim novim susjedima zato što su joj uzeli vrtnog patuljka.

 • 6

  Priča o dva Zorna

  +

  Zorn je vidio kako su se Alan i Craig zbližili zbog njihove omiljene videoigre pa se koristi svojim dvojnikom Meka-Zornom kako bi pobjegao s posla i kupio Alanu novu igru iz tog serijala.

 • 7

  Bitka za Dan zahvalnosti

  +

  Nakon razgovora s Lindom, Zorn dolazi na Ediejevu večeru za Dan zahvalnosti kako bi Ediejevoj majci pokazao koliko je sazrio. Sve ide dobro dok Ediejeva mama ne izrazi svoje mišljenje o Zephyriji.

 • 8

  Povratak cugera

  +

  Zornov stari prijatelj Headbutt Man dolazi u grad. Na Zornovu žalost, Headbutt Man više ne pije. Alan je pozvan na zabavu gdje će se nalaziti djevoja koja mu se sviđa, Nancy. Nažalost, mora sa sobom povesti Headbuttovu kćer.

 • 9

  Rat protiv Grafelnika

  +

  Rastrgan između Ediena Božića i Zornova Grafelnik – Zephyrijskog praznika osvete – Alan dolazi na ideju da se suprotstavi roditeljima kako bi dobio bolje darove.

 • 10

  Radioaktivna bivša djevojka

  +

  Bliži se proslava zaruka Craiga i Edie. Alana zbunjuje njegov odnos s Laylom, a Zorn obnavlja svoju vezu s Radianom koja je doslovno radioaktivna. Za to vrijeme Craig pomaže ostalima oko ljubavnih problema, ali sebi ne može pomoći.

 • 11

  Bitka za samoprihvaćanje

  +

  Craig je zabrinut da nije dovoljno muževan za Edie pa traži od Zorna da mu pomogne postati ratnik. U međuvremenu, Alan i Layla pozvani su u goste u kuću na plaži, pa se on trudi promijeniti svoju najgoru fizičku osobinu.

 • 12

  Potraga za Craigom

  +

  Craig bježi kako bi razmislio o svojoj vezi s Edie, pa ekipa kreće na put kako bi ga vratili. U međuvremenu, Alan postaje popularan zbog svojih zefirskih nogu, ali zbog očajničke želje da se uklopi pada u očima svoje dame.

 • 13

  Svi pozdravite Zornova sina

  +

  Zorn vidi priliku da vrati Lindin stari posao pa proširuje posao tvrtke na zephyrijsko tržište. Alan uz Zornovu pomoć pokušava postati kralj maturalne večeri kako bi ponovno osvojio Laylu.