Wayward Pines

12+12+

Pogledajte

Epizoda 9 - Sezona 2
01:23

Sinopsis

Radnja serije vezana je uz priču o agentu Tajne službe Ethanu Burkeu (Matt Dillon) koji se budi ozlijeđen i zbunjen u šumi izvan Waywarda Pinesa u Idahu. Ispočetka je iznerviran čudnim ponašanjem i opstrukcijom ljudi u još čudnijem gradiću, ali uskoro shvaća da je upao u zamku.

Video sadržaji

Epizode

 • 1

  Neprijateljski položaj

  +

  Stanovnici Wayward Pinesa bore se protiv vladavine 1. generacije. Dr. Theo Yedlin budi se u pobuni i želi shvatiti što se zbiva. Povjesničar C. J. Mitchum jedini može spojiti Waywar Pines i prijašnji svijet. Megan Fisher vodi znanstvena istraživanja.

 • 2

  Krvava žetva

  +

  Zamislite savršeni američki grad, divne kuće, uređene travnjake, djecu kako se sigurno igraju na ulici. A sad zamislite da nikad ne možete otići odande. Nemate komunikaciju s vanjskim svijetom. Sigurno mislite da ludite. Sigurno ste u Wayward Pinesu.

 • 3

  Jednom davno u Wayward Pinesu

  +

  Doznajemo zašto je Jasona Higginsa odgojio vođa prve generacije i omiljeno dijete Wayward Pinesa. U međuvremenu, ponovno se pojavljuje sestra Pam i postane ubojita prijetnja gradu, a Theo istražuje zašto je odabran da stanuje u Wayward Pinesu.

 • 4

  Izlazna strategija

  +

  Zatočen iza ograde na kraju prve epizode, Xander se vraća u Wayward Pines, dovodeći natrag sa sobom nekog neočekivanog koji mu pomogne da shvati koja je namjere abbiesa. U međuvremenu, Rebecca pomaže Lucy koja bježi od tradicije Wayward Pinesa.

 • 5

  Stisni zvono na uzbunu

  +

  Rebecca se prisjeća prvog sastanka s Pilcherom kad se dozna graditelj i tvorac Wayward Pinesa. Theo je šokiran tajnom; Teresa kaže C. J.-u i Adamu da želi živjeti izvan zaštićenih zidova, a Megan radi pokuse na 1. ženskom abbieju kojeg su uhvatili.

 • 6

  Grad na brdu

  +

  Izobličeni napadaju C. J.-a i žeteoce. Teresa je u smrtnoj opasnosti i gradu ponestaje zaliha hrane. Theo gradi trijažu, ali možda neće moći popraviti svoj brak s Rebeccom. Xander se još ne predaje a Jason propitkuje njegovu mogućnost da bude vođa.

 • 7

  Vrijeme će pokazati

  +

  Theo i Megan ne slažu se oko inteligencije Izobličenih a liječnik pokušava komunicirati s njihovim vođom. Podcjenjivanje ima smrtonosne posljedice. C. J. razmišlja o svojem životu i velikim odgovornostima koje je imao tijekom stoljeća.

 • 8

  Osuda

  +

  Theo i Hassler traže odbjeglog vođu Izobličenih. Xander se suočava s Rebeccom u vezi s njezinim stanjem, a Jason saznaje grozne vijesti o Kerry.

 • 9

  Walcott Prep

  +

  Pilcher se prisjeća kako je pronašao svojeg Izabranog. Dok se Izobličeni približavaju, Jason donosi fatalnu odluku pa Theo i Xander moraju zaboraviti svoje nesuglasice kako bi ga zaustavili prije nego što ljudska rasa nestane.

 • 10

  Priča za laku noć

  +

  Izobličeni napadaju grad pa Theo mora donijeti odluku koja bi mogla zapečatiti sudbinu čovječanstva.