Vodič kroz život Coopera Barretta

12+12+

Srijedom u 22.00

00:15

Sinopsis

Vodič kroz život Coopera Barretta komedija je koja istražuje ono kroz što svi prolazimo dok otkrivamo o čemu je zapravo riječ u životu.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Kako preživjeti svoju zaljubljenu budalu

  +

  Cooper nema posao iz snova, sviđa mu se susjeda Kelly i ne može izbjeći nevolje s cimerima Nealom i Barryjem. Brat Josh dolazi se družiti kako bi se odmorio od žene i djece. Cooper se nosi s katastrofama života i daje savjete kako ih izbjeći.

 • 2

  Kako preživjeti svoju zaljubljenu budalu

  +

  Cooper nema posao iz snova, sviđa mu se susjeda Kelly i ne može izbjeći nevolje s cimerima Nealom i Barryjem. Brat Josh dolazi se družiti kako bi se odmorio od žene i djece. Cooper se nosi s katastrofama života i daje savjete kako ih izbjeći.

 • 3

  Kako preživjeti kada si uzvanik

  +

  Kelly je pozvana na vjenčanje bivšeg dečka u Meksiko i ne želi ići sama pa odlučuje pozvati Coopera kao pratitelja. Ali kad se vjenčanje pretvori u logističku noćnu moru, Cooper angažira Neala, Barryja, Josha i Leslie da ih dođu spasiti.

 • 4

  Kako preživjeti gubitak mobitela

  +

  Cooper se suočava s velikom, za život važnom katastrofom kada izgubi mobitel, a dečki ne prezaju ni pred čime kako bi mu pomogli pronaći ga. U međuvremenu, karaoke duet Leslie i Kelly pretvara se u pravu barsku tučnjavu.

 • 5

  Kako preživjeti cimerovu djevojku

  +

  Barry i njegova nova djevojka Ashley prebrzo napreduju pa Cooper, Neal i Kelly pokušavaju intervenirati prije nego što preduboko zaglibi. U međuvremenu, Joshev pokušaj da bude bolji od kolege dovodi ga u opasan položaj.

 • 6

  Kako preživjeti groznog stanodavca

  +

  Kelly govori Cooperu da stanje njegova stana kvari mogućnost da poduzmu sljedeći korak u vezi, pa on dogovara sastanak sa stanodavcem Virgilom da riješi stanje u stanu. Ali sastanak polazi po zlu i slijedi bitka između stanodavca i podstanara.

 • 7

  Kako preživjeti stare prijatelje

  +

  Svi su uzbuđeni kada stari prijatelj s faksa Cameron želi prespavati u Cooperovu stanu. Ali kad ostane dulje nego što je dobrodošao, dečki čine sve kako bi ga zauvijek istjerali.

 • 8

  Kako preživjeti ludu bivšu

  +

  Pojavljuje se Cooperova bivša djevojka i javno ga ponižava. Neal pokušava intervenirati, ali stvari izmiču kontroli. Kelly upoznaje tipa koji dijeli njezinu ljubav prema natjecanju, a Josh se trudi otjerati Leslie od mjesta na kojima se ekipa druži.

 • 9

  Kako preživjeti rad s prijateljima

  +

  Lijek za mamurnost Barryjeve bake postaje hit na tržištu, a Cooper preuzima sve zasluge pa su Barry i Neil frustrirani. Ali kada im suparnički direktor pokuša ukrasti krunu kraljeva lijeka za mamurnost, ekipa se mora udružiti da je zadrži.

 • 10

  Kako preživjeti posjet roditelja

  +

  Cooperovi i Joshevi roditelji dolaze u posjet pa se dečki pokušavaju lijepo ponašati, ali stvari se mijenjaju kad njihov tata otkrije tajnu koja vodi do lude noći i susreta s reperom Juicy J-em. Barry pomaže Nealu da savlada neprivlačnu ovisnost.

 • 11

  Kako preživjeti emocionalnu prtljagu

  +

  Potencijalni kupac lijeka za mamurnost je školski kolega Coopera i Neala s kojim Neal odbija surađivati zbog problema iz prošlosti. U Kellynu stanu puca cijev pa ona odlazi k Joshu i Leslie i želi saznati što je iza tajnih vrata u njihovu domu.

 • 12

  Kako preživjeti spojeve

  +

  Cooper i Kelly žele jedno drugo učiniti ljubomornim tako što se pretvaraju da uživaju izlaziti s drugim ljudima, dok Neal i Barry zajedno izlaze s istom djevojkom.

 • 13

  Kako preživjeti rođendan

  +

  Kada ekipa organizira Cooperu rođendansku zabavu iznenađenja, stvari krenu po zlu nakon što Kelly vidi da su se Cooper i Ramona poljubili.