Rat svjetova

12+12+

Promo

00:15

Sinopsis

Kada astronomi otkriju prijenos iz druge galaksije, to je neosporiv dokaz o postojanju izvanzemaljskog života. Stanovništvo širom svijeta zadržava dah, čekajući sljedeći kontakt. Neće morati dugo čekati. Unutar nekoliko dana, čovječanstvo je skoro zbrisano, ostale su samo male skupine ljudi u jezivo pustom svijetu.

Video sadržaji

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Rat svetova 1, 1

  +

  Kad astrofizičari otkriju prijenos iz druge galaksije, to je definitivan dokaz inteligentnog izvanzemaljskog života. Svjetska populacija čeka daljnji kontakt. Ne moraju dugo čekati.

 • 2

  Rat svetova 1, 2

  +

  Nakon razornog vanzemaljskog napada, preživjeli se javljaju iz raznih dijelova svijeta. Brzo shvaćaju da moraju odložiti svoje razlike ako žele imati šansu za opstanak.

 • 3

  Rat svetova 1, 3

  +

  Dok se prašina još nije slegla na njihovom hrabrom novom svijetu, preživjeli su prisiljeni suočiti se s nekim okrutnim istinama. Catherine je zapanjena otkrivanjem uloge koju je igrala u napadu vanzemaljaca.

 • 4

  Rat svetova 1, 4

  +

  Preživjeli čine razoružavajuća otkrića ne samo o vanzemaljcima, nego i o sebi. Mokrani kreće u ofenzivu protiv vanzemaljaca. Ash je prisiljen donijeti najtežu odluku svog života.

 • 5

  Rat svetova 1, 5

  +

  Pukotine se počinju prikazivati jer preživjeli pronalaze različite načine kako se snalaziti. Jonathana sve više uznemirava Sachino čudno ponašanje. Emily se dokazuje kao uzbudljiva zagonetka za Billa.

 • 6

  Rat svetova 1, 6

  +

  Veza vanzemaljaca s nekim od preživjelih postavlja teška pitanja. Bill dolazi do iznenađujućeg otkrića. Sachino ponašanje postaje sve bezobraznije. A Tomov rođendan razlog je za slavlje.

 • 7

  Rat svetova 1, 7

  +

  Događa se tragedija, koja zauvijek mijenja tok budućnosti. Katarinini prioriteti mijenjaju se dolaskom Sofije.

 • 8

  Rat svetova 1, 8

  +

  Finale epske serije prikazuje kako preživjeli pokušavaju riješiti se svojih agresora jednom zauvijek. Mokrani i Katarina pripremaju se za borbu svog života. Emily pod svaku cijenu traži odgovore…