Prijelaz

12+12+

Četvrtak, 13:30

The Passage Trailer

Sezona 1
00:58

Sljedeća prikazivanja

 1. Četvrtak, 5 studenog u 13:30

  Čija je to krv? (E04 - S01)

 2. Četvrtak, 12 studenog u 13:30

  Kako ćeš trčati brže od kraja svijeta? (E05 - S01)

 3. Četvrtak, 19 studenog u 13:30

  Želim znati kakav ti je okus (E06 - S01)

Sinopsis

Kada propali pokus američke vlade pretvori skupinu zatvorenika osuđenih na smrt u zarazne vampire, djevojčica bez roditelja mogla bi biti jedina koja može spriječiti nadolazeću krizu.

Video sadržaji

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Pilot epizoda

  +

 • 2

  Duguješ mi jednoroga

  +

  Ranjeni Brad i Amy nastavljaju bježati od Richardsa. U međuvremenu na projektu NOAH, dr. Lear se osvrće na uključivanje Fanninga u istraživanje. Testiranje počinje. Epidemija u Kini se širi i utrka za pronalaskom lijeka se ubrzava.

 • 3

  To ti se nikada nije trebalo dogoditi

  +

  Nakon što su ga doveli u projekt NOAH, Brad je postigao dogovor s Sykesom i Richardsom da ostane s Amy, jer testiranje virusa na njoj počinje. Richards donosi odluku o Babcock koji ga navodi da sazna kako je uopće došlo do toga da je osude na smrt.

 • 4

  Čija je to krv?

  +

  U pokušaju da zaštiti Amy, Wolgast uvjerava Sykes i Leara da ih puste van radi vježbe. Kako emocionalni flešbekovi otkrivaju Carterov život koji je doveo do njegove smrtne presude, Fanningov kontrola nad onima unutar Projekta NOAH postaje jača.

  Sljedeće
  Četvrtak, 5 studenog u 13:30
  12+12+
  Na FOX
 • 5

  Kako ćeš trčati brže od kraja svijeta?

  +

  Brad i Amy planiraju bijeg s neočekivanom pomoćnicom. u Projekt Nou stiže visoki dužnosnik. Sykes i Richards sumnjaju jedno u drugo.

  Sljedeće
  Četvrtak, 12 studenog u 13:30
  12+12+
  Na FOX
 • 6

  Želim znati kakav ti je okus

  +

  Zaraženi je na slobodi pa Guilder i Richards organiziraju potragu. Amy pristaje pomoći i sukobljava se s Bradom. Lear Elizabeth objašnjava svoje odluke. Otkrivena je iznenađujuća veza između Sykes i Babcock.

  Sljedeće
  Četvrtak, 19 studenog u 13:30
  12+12+
  Na FOX
 • 7

  Jesi li ti poput sunca

  +

  Brad i Lila prisjećaju se prošlosti dok spašavaju Amy. Ministar obrane Guilderu pruža pune ovlasti. Veza između Amy i Cartera jača, a Lear se bori za spas Elizabeth.

  Sljedeće
  Četvrtak, 26 studenog u 13:30
  12+12+
  Na FOX
 • 8

  Više nisi ona djevojka

  +

  Amy je blizu preobrazbe. Lila i Sykes rade na lijeku koji će je spasiti od Fanninga. Richards obuzdava zaražene, a Guilder otpušta većinu osoblja te se mentalno bori protiv Babcock.

  Sljedeće
  Četvrtak, 3 prosinca u 13:30
  12+12+
  Na FOX
 • 9

  Ostani u svjetlu

  +

  Fanninga i ostale zaražene u bijegu može zaustaviti samo opasna eksplozija. Amy mora odlučiti što je najbolje za ljudski rod. Nastaju iznenađujuća savezništva, a vraća se i ključan lik iz prošlosti.

 • 10

  Zadnja lekcija

  +

  Zaraženi divljaju SAD-om. Brad i Lila čuvaju Amy, Lear traži lijek, a Richards i Babcock su u napetom odnosu. Događaji se zbog Fanninga otimaju kontroli.

specijali