Pravi O'Nealovi

Pustolovine i avanture obitelji O'Neal

Sezona 2
00:30

Sljedeća prikazivanja

 1. Petak, 29 studenog u 06:00

  Prava stvar (E01 - S02)

 2. Ponedjeljak, 2 prosinca u 06:00

  Pravi spojevi (E02 - S02)

 3. Utorak, 3 prosinca u 06:00

  Prava Noć vještica (E03 - S02)

Sinopsis

Svijet tradicionalne irske katoličke obitelji okreće se naglavačke. Stariji sin otkriva da je anoreksičan, mlađi sin otkriva da je gej, kći počinje propitkivati svoju vjeru, a roditelji najavljuju potencijalnu rastavu.

Epizode

 • 1

  Prava stvar

  +

  Kenny otvara prvi LGBT klub u školi za Državni dan deklariranja, a Eileen shvaća da je možda zaljubljena u zamjenika ravnatelja Murraya.

  Sljedeće
  Petak, 29 studenog u 06:00
  Na FOX
 • 2

  Pravi spojevi

  +

  Tajna ljubav Eileen i zamjenika ravnatelja Murraya samo što se nije otkrila. Kenny uskače u svijet aplikacija za gej spojeve, ali obeshrabruje ga premalo interesa, a Jimmy pretjeruje kako bi objavio svoju ljubav prema Lacey.

  Sljedeće
  Ponedjeljak, 2 prosinca u 06:00
  Na FOX
 • 3

  Prava Noć vještica

  +

  Eileen je dopustila Kennyju da organizira svoju zabavu povodom Noći vještica kako ne bi otišao gledati kostimiranu paradu u Boystownu, ali on iskušava njezinu toleranciju.

  Sljedeće
  Utorak, 3 prosinca u 06:00
  Na FOX
 • 4

  Prava selidba

  +

  Murray počinje provoditi vrijeme u kući pa Pat shvaća da je vrijeme da se odseli. Eileen počinje raditi u salonu tete Jodi. Djeca saznaju koliko su njihovi roditelji bili nesretni tijekom 18 godina braka pa organiziraju „ceremoniju rastave“.

  Sljedeće
  Srijeda, 4 prosinca u 06:00
  Na FOX
 • 5

  Prava tradicija

  +

  Pat i Eileen pozivaju Gloriju i zamjenika Murraya kao pratnju na večeru za Dan zahvalnosti O'Nealovih te tako mijenjaju tradiciju.

  Sljedeće
  Četvrtak, 5 prosinca u 06:00
  Na FOX
 • 6

  Prava forma

  +

  Patov brat Dwayne dolazi u grad kako bi pomogao Patu izgraditi novu kućicu u garaži. U međuvremenu, Eileen pohađa crossfit s Kennyjem i postaje ovisna pa on mora smisliti kako prekinuti taj kultistički utjecaj.

  Sljedeće
  Petak, 6 prosinca u 06:00
  Na FOX
 • 7

  Prava borba

  +

  Eileen za vikend odlazi na izlet bez seksa sa zamjenikom, a Pat ima grčeve u leđima. Kenny se pridružio hrvačkom timu kao zamjena, ali pobjeđuje. Jimmy je ljubomoran što je Kenny postao popularan u sportu, ali na kraju ga spašava.

  Sljedeće
  Ponedjeljak, 9 prosinca u 06:00
  Na FOX
 • 8

  Pravi Božić

  +

  Kako bi pobijedili na blagdanskom natjecanju, Eileen predaje cijenjeni zborski solonastup najnovijem članu, a Jimmy mora špijunirati njihove najveće konkurente. Shannon slučajno Patu daje krivi dojam u vezi s darom koji planira dati Ethanu.

  Sljedeće
  Utorak, 10 prosinca u 06:00
  Na FOX
 • 9

  Pravi grijeh

  +

  Dolaze papiri za rastavu i Eileen shvaća da sad može biti sa zamjenikom Murrayem, ali zbog zapreka počinje sumnjati u svoje želje. Kenny pokušava impresionirati Bretta tako što glumi zločestog dečka i tetovira se.

  Sljedeće
  Srijeda, 11 prosinca u 06:00
  Na FOX
 • 10

  Pravo prihvaćanje

  +

  Kenny smišlja kako reći svojim roditeljima da su on i Brett zajedno.

  Sljedeće
  Četvrtak, 12 prosinca u 06:00
  Na FOX
 • 11

  Pravi treći kotač

  +

  Kenny zbog ljubomore na Brettov odnos s njegovom prijateljicom shvaća koliko je on loš prijatelj Allison.

  Sljedeće
  Petak, 13 prosinca u 06:00
  Na FOX
 • 12

  Pravi bratov čuvar

  +

  Jimmy želi mlađeg brata naučiti piti. Shannon dobije besplatnu hotelsku sobu, a Jimmy to smatra savršenom prilikom, ali sve se izjalovi kada Kenny pozove i Bretta. Eileen doznaje da Pat ima djevojku.

  Sljedeće
  Ponedjeljak, 16 prosinca u 06:00
  Na FOX
 • 13

  Pravo krštenje

  +

  Shannon zamoli zamjenika ravnatelja Murrayja da bude uz nju na pričesti, što je Eileen previše čudno jer samo izlazi s njime.

  Sljedeće
  Utorak, 17 prosinca u 06:00
  Na FOX
 • 14

  Prava srcobolja

  +

  Kenny i Brett su prekinuli i Kenny tuguje kod kuće jer nema s kime provesti Valentinovo.

  Sljedeće
  Srijeda, 18 prosinca u 06:00
  Na FOX
 • 15

  Pravi dragi tip

  +

  Kenny uvjerava doravnatelja Murrayja da zaposle gej učiteljicu, ali ona zagorčava Jimmyjev život. Pat zbog svoje naravi gubi pobjedničku srećku pa odlučuje prestati biti tako dobar. Eileen treba pomoć s organizacijom večere za biskupa.

  Sljedeće
  Četvrtak, 19 prosinca u 06:00
  Na FOX
 • 16

  Prave tajne

  +

  Murray se boji obavijestiti Pam o svojim planovima da zaprosi Eileen. Eileen i Kenny pomažu Allison da izađe na kraj sa svojim zatucanim roditeljima. Shannon i Jimmy nalaze test za trudnoću i spremaju se za život s još jednim bratom ili sestrom.