Outcast

18+18+

Pogledajte

Epizoda 9 - Sezona 2
01:01

Sinopsis

Mladić traga za odgovorima na to zašto cijeli život pati od nadnaravnih opsjedanja.

Video sadržaji

Epizode

 • 1

  Outcast 2, epizoda 1

  +

  Kyle otkriva da je fenomen opsjednutosti prošireniji nego što je mislio. Svećenika Andersona muči krivnja zbog postupaka na kraju prve sezone. Megan i Holly nose se s posljedicama Markove tragične smrti.

 • 2

  Outcast 2, epizoda 1

  +

  Kyle i zapovjednik Giles agresivnije se obračunavaju s problemom opsjednutosti u Romeu i otkrivaju novog neprijatelja. Svećenik Anderson suočava se s posljedicama svojih naglih odluka. Megan se očajnički pokušava nositi s tugom zbog muževe smrti.

 • 3

  Outcast 2, epizoda 3

  +

  Megan se mora suočiti s posljedicama svojih postupaka iz prošle epizode. U međuvremenu, nestanak u Romeu vodi Kylea i Andersona do nove i opasne posljedice rasta broja opsjednutosti.

 • 4

  Outcast 2, epizoda 4

  +

  Opasni bjegunac ugrožava grad Rome, kao i zdrav razum svećenika Andersona. Kyleu je teško prihvatiti odakle dolaze njegove moći i prokletstvo. Megan i Holly pokušavaju ponovno izgraditi svoje živote.

 • 5

  Outcast 2, epizoda 5

  +

  Kyle se bliži pronalasku Sidneyja, a Anderson otkriva neočekivanog mogućeg saveznika. Saznaje se da je istaknuti stanovnik Romea agent opsjednutih, i malo tko će se izvući iz njegova plana bez posljedica.

 • 6

  Outcast 2, epizoda 6

  +

  Kyleova obitelj i prijatelji tuguju zbog posljedica katastrofe sve dok ih otkriće svećenika Andersona ne natjera da iskoriste Amberine jedinstvene moći. Allison se vraća svojoj obitelji u Romeu.

 • 7

  Outcast 2, epizoda 7

  +

  Kyle pokušava odvesti svoju obitelj na sigurno dok Rome preplavljuju opsjednuti. Anderson prihvaća Megan i otkriva joj utjehu na neočekivanom mjestu. Zapovjednik Giles saznaje da je njegova žena pribjegla očajničkim postupcima.

 • 8

  Outcast 2, epizoda 8

  +

  Kyle se suočava s tajnama svojih moći. Svećenik Anderson napokon se suočava sa Sidneyjem, a planovi doktora Parka rastu. Megan nalazi neočekivanog i opasnog prijatelja. Zapovjednik Giles pokušava obraniti ženu i sebe od mora opsjednutih.

 • 9

  Ovako sve počinje

  +

  Kyle i Anderson suočavaju se sa Sidneyjem sve dok ih ne prekine neočekivana prijetnja. Megan napušta sigurnost zabačene crkve i uskoro završava u opasnosti. Tragedija pogađa obitelj Giles. Neočekivana strana privlači Kyleovu pozornost.

 • 10

  Na more

  +

  Kyle nevoljko surađuje s tajnovitim strancem u pokušaju da zaustavi prijetnju opsjednutosti, ali boji se da on nešto krije. Megan pokušava pobjeći ljudima koji su je zarobili. Svećenik Anderson dijeli neočekivani izvor snage s načelnikom Gilesom.