Od Los Angelesa do Las Vegasa

Utorak, 14:05

Od Los Angelesa do Las Vegasa

Sljedeća prikazivanja

 1. Utorak, 21 kolovoza u 01:30

  Parkiralište B (E08 - S01)

 2. Utorak, 21 kolovoza u 04:50

  Parkiralište B (E08 - S01)

 3. Utorak, 21 kolovoza u 14:05

  Parkiralište B (E08 - S01)

Sinopsis

Komedija o zrakoplovnoj posadi i ekscentričnim putnicima koji su svaki vikend na kružnom letu od Los Angelesa do Las Vegasa. Serija prati ovu grupu sanjara koji od stranaca postaju nekonvencionalna obitelj od petka do nedjelje, htjeli oni to ili ne.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Pilot

  +

  Upoznajte posadu zrakoplovne kompanije i ekscentrične putnike koji svaki vikend putuju iz Los Angelesa u Las Vegas, s ciljem da se vrate kao pobjednci. Ova grupa sanjara od stranaca postaje nekonvencionalna, obitelj, barem od petka do nedjelje.

 • 2

  Mrtvi i živi

  +

  Posada leta mora smiriti putnike nakon što shvate da je u avionu mrtvac. Uz to, kapetan Dave se muči sa slijetanjem.

 • 3

  Dva i pol pilota

  +

  Dok nema kapetana Davea, njegov suparnik, kapetan Steve, pokriva njegovu rutu. U međuvremenu, Artem i Nichole pomažu Colinu isplanirati proslavu rođendana za sina.

 • 4

  Afera

  +

  Ronnie otkrije da redoviti putnik vara svoju suprugu i dvoumi se treba li ga razotkriti. Kapetanu Daveu se sviđa kontrolorka zračnog prometa, ali boji se pozvati je van. Putnici se razulare zbog poklona "Jackpot Airlinesa".

 • 5

  Medvjedova družina

  +

  Kad kapetan Dave uvrijedi čistače, on i Bernard moraju pronaći smrdljivi dar koju su im ostavili. U međuvremenu, Ronnie i Colin su u svom lovu, na izgubljenog žutog medvjedića njegovog sina, a Artem uči Nichole kako se karta poker.

 • 6

  Borba pilota

  +

  Zbog hitnog slučaja sa zubom, Ronnie se mora obratiti za pomoć neobičnom izvoru. U međuvremenu, Colin trenira kapetana Davea za borbu koju je dogovorio s kapetanom Steveom, a Artem i Nichole počnu prikupljati oklade.

 • 7

  Što se sve može raditi u Las Vegasu

  +

  Kada Colin dobiva dokumente za razvod, kapetan Dave ga pokušava razveseliti muškim izlaskom, koji uključuje Alana, Artema i Bernarda. U međuvremenu, Nichole vodi Ronnie na zanimljiv dvostruki spoj.

 • 8

  Parkiralište B

  +

  Ronnie je izbačena iz stana, pa je kapetan Dave poziva k sebi, u naselje zrakoplovnih radnika. Colin je zbunjen lošim evaluacijama učenika, pa Nichole i Bernard dolaze na njegov sat, a Artem pronalazi Davea kako bi naplatio dug.

  Sljedeće
  Utorak, 21 kolovoza u 01:30
  Na FOX
  Sljedeće
  Utorak, 21 kolovoza u 04:50
  Na FOX
 • 9

  Prebukirani

  +

  Let je prebukiran, pa posada mora smisliti kako da putnici odustanu od leta bez uporabe sile. Nichole rastura na prodaji grickalica dok avion čeka, Artem se svađa sa suputnikom, a Ronniena nova simpatija kupuje kartu na letu kako bi se družili.

  Sljedeće
  Srijeda, 22 kolovoza u 01:30
  Na FOX
  Sljedeće
  Srijeda, 22 kolovoza u 04:50
  Na FOX
 • 10

  Bernardov rođendan

  +

  Na Bernardovoj fantastičnoj proslavi rođendana na temu Biblije, Ronnie je ljubomorna kada Colin flerta sa ženom koja jako sliči njegovoj bivšoj ženi. U međuvremenu, Nichole pokušava spriječiti da joj mama sazna da je striptizeta.

  Sljedeće
  Četvrtak, 23 kolovoza u 01:30
  Na FOX
  Sljedeće
  Četvrtak, 23 kolovoza u 04:50
  Na FOX
 • 11

  Jack Silver

  +

  Ekscentrični vlasnik Jackpot Airlinesa, Jack Silver, na letu je za Las Vegas, ali kad otkrije da će ga uhititi nakon slijetanja, pokušava oteti avion i preusmjeriti ga u Meksiko. Ronnie i Bernard natječu se u impresioniranju Jacka.

  Sljedeće
  Petak, 24 kolovoza u 01:30
  Na FOX
  Sljedeće
  Petak, 24 kolovoza u 04:50
  Na FOX
 • 12

  Dan obuke

  +

  Ronnie, Bernard i kapetan Dave muče se na obuci, sve dok ne dokažu da su u hitnoj situaciji dorasli svemu. Nakon što je njihov let odgođen, Colin, Artem i Nichole igraju na automatu za kojeg su sigurni da dobiva.

  Sljedeće
  Subota, 25 kolovoza u 01:30
  Na FOX
  Sljedeće
  Subota, 25 kolovoza u 04:50
  Na FOX
 • 13

  Večera

  +

  Kada Bryan dođe u Los Angeles k Ronnie, ona priprema večeru kod Bernarda kako bi ga zadivila. Dave je uzbuđen zbog prvog spoja s Patricijom, a Colin dovodi vozačicu Ubera kao pratilju. Artem dijeli svoj novi umjetnički pothvat s Nichole.

  Sljedeće
  Utorak, 28 kolovoza u 01:30
  Na FOX
  Sljedeće
  Utorak, 28 kolovoza u 04:50
  Na FOX
 • 14

  Kapetanu Daveu je krenulo

  +

  Nakon prekida s Patricijom, potišteni Dave odlazi kockati s Artemom i Colinom, a ostali ga moraju pokrivati kada ne dođe na let na vrijeme. Ronnie mora odlučiti hoće li živjeti s Bryanom.

  Sljedeće
  Srijeda, 29 kolovoza u 01:30
  Na FOX
  Sljedeće
  Srijeda, 29 kolovoza u 04:50
  Na FOX
 • 15

  Prosidba

  +

  Ronnie se prijavljuje za posao na drugoj aviokompaniji, ne razmišljajući o tome kako bi to utjecalo na njezin odnos s Bryanom. Kapetan Dave planira zaprositi Patriciu, protiv Nicholeinih želja, a Artem potiče Colina da se suprotstavi bivšoj supruzi.

  Sljedeće
  Četvrtak, 30 kolovoza u 01:30
  Na FOX
  Sljedeće
  Četvrtak, 30 kolovoza u 04:50
  Na FOX