Nadareni

12+12+

Uskoro će saznati da su njihove moći dar

Sezona 1
00:30

Sinopsis

U svijetu u kojem se mutirani ljudi tretiraju s nepovjerenjem i strahom, Institut za mutante bori se kako bi ostvarili miran suživot s čovječanstvom.

Video sadržaji

Epizode

 • 1

  eHitno

  +

  Reeva Payge pročišćava najuži krug od onih koji se ne slažu s njom i postaje glavna. Onda, šest mjeseci kasnije, Podzemlje mutanata spašava djevojčicu, ali ne i njezinu obitelj od racije. Suprotno željama ostalih Eclipse i Caitlin nalaze se hakerom…

 • 2

  u Moru

  +

  Thunderbird se javlja odvjetnici za mutante koja ga je davno unovačila u Podzemlje u nadi da će mu moći pomoći pronaći najuži krug. Lauren i Andy sanjaju isti san, koji ometa Andyja u obuci zbog čega Reeva odluči odustati od njega.

 • 3

  koMplikacije

  +

  Polarisina beba boluje od smrtonosne bolesti i Najuži je krug ne može izliječiti. Traže pomoć s neočekivane strane. Reed i Lauren odlaze isporučiti zabranjene lijekove, ali njegove im moći kompliciraju planove…

 • 4

  nadMašeni

  +

  Struckerovi, osim Andyja, polako počinju obnavljati narušeno povjerenje, dok Thunderbird i Eclipse posjećuju Wirea u nadi da će ga nagovoriti da im ponovno pomogne. Ali kada stignu onamo saznaju da se zbilo nešto strašno od Wireova brata Grapha.

 • 5

  Posljedice

  +

  Dok se Caitlin i Thunderbird muče kako bi spasili život mutantu kojeg je ozlijedio Najuži krug u kaotičnom spašavanju iz psihijatrijske bolnice, otkrivaju identitet moćnog mutanta kojeg su Polaris i Andy trebali izvući.

 • 6

  Otisak

  +

  Najuži krug se priprema za zasjedu, ali Polaris se nevoljko pridružuje i Reeva zadužuje Esme da vrati Polaris na pravi put. Esme se povjerava Polaris i otkriva problematičnu prošlost nje i njezinih sestara.

 • 7

  Bez Milosti

  +

  Reeva otkriva svoje planove za Inner Circle kako bi osigurala potrebne financije. Podzemlje mutanata mora se zadovoljiti s Reedovim nestabilnim moćima, nadajući se da će mu pomoći liječnička pomoć Caitlin i Lauren.

 • 8

  San

  +

  U pokušaju da stabiliziraju Reedove moći, Reed, Caitlin i Lauren sastaju se s dr. Rismanom. No Lauren saznaje da dr. Risman nije onaj za koga su ga smatrali.

 • 9

  Velika promjena

  +

  Napetost u Unutarnjem krugu je na vrhuncu kada Andy stane na Rebeccinu stranu. Lauren uvjerava Reeda i Caitlin da moraju uništiti istraživanje dr. Rismana.

 • 10

  Neprijatelj mog neprijatelja

  +

  „Mutant Underground“ se bori s idejom da angažira „Inner Circle“ da im pomogne. Andy razmišlja o ponovnom spajanju s obitelji kada sazna za super moći svog oca, ali Lauren možda nije spremna na to.

 • 11

  Memento

  +

  Reed je zabrinut jer se Lauren zanima za svoje nasilne pretke. Lorna propituje treba li vjerovati Majužek krugu nakon što je otkrila prošlost Reevinih novaka. Benedict Ryan Jace potiče da djeluje.

 • 11

  Memento

  +

  Reed je zabrinut jer se Lauren zanima za svoje nasilne pretke. Lorna propituje treba li vjerovati Majužek krugu nakon što je otkrila prošlost Reevinih novaka. Benedict Ryan Jace potiče da djeluje.

 • 12

  Dom za koji se držim

  +

  Najuži krug i Purifieri se uzdižu, a nacija nikad nije bila ovako podijeljena. San X-Mena je na rubu propasti. Evangeline predlaže sastanak kako bi oživjela Mutantsko podzemlje. Lauren i Andy i dalje se u snovima svađaju.

 • 13

  Iskušenje

  +

  Lauren prestaje spavati kako bi izbjegla sile koje je u snovima tjeraju da se pridruži Andyju i pređe na tamnu stranu. Glow je u nevolji nakon što su je upucali Čistači, a Blink uvjeri Morloke da dopuste Caitlin da spasi Glow.

 • 14

  Propast

  +

  Reeva nakon nestanka pripadnika Najužeg kruga postrožuje osiguranje, ali doznaje da su joj planovi možda već razotkriveni te se okreće nasilju. Caitlin i Reed razmišljaju serumom obuzdati Laurenine moći.

 • 15

  Čudovišta

  +

  Lauren moći ne može aktivirati kad je najvažnije pa Caitlin u potjeri stvari uzima u svoje ruke. Reeva napokon otkriva plan za Najuži krug. Mračniji je nego što je itko zamišljao. Jace žali zbog svojih djela.

 • 16

  Predskazanja

  +

  Reeva se priprema provesti plan Najužega kruga, ali nisu svi suglasni. Reed se jedva obuzdava. Obitelji postaje jasno da je bez seruma pitanje vremena kad će izgubiti kontrolu.

specijali