Muškarac traži ženu

12+12+
Man Seeking Woman © 2017 Fox and its related entities. All rights reserved.
Muškarac traži ženu

Sinopsis

Slatdak i nevjerojatan pogled na nemilosrdni svijet spojeva. Serija Muškarac traži ženu prati naivnog Josha Greenberga u neumornoj potrazi za ljubavi.

Epizode

 • 1

  Madrac

  +

  Lucy dolazi na prvi spoj s Joshem nakon lošeg dana, ali spoj prolazi tako dobro da zaboravlja na sve brige. Uskoro dolaze u fazu medenog mjeseca, ali Lucyne cimerice ljuti što Josh puno vremena provodi kod njih što dovodi do neočekivanih problema.

 • 2

  Ranč

  +

  Josh je pod pritiskom pa sprema Lucy na upoznavanje sa svojom majkom Patti i traži Lizinu pomoć. Večer prolazi sjajno, ali Patti ih želi ponovno vidjeti već sljedeći dan. Uskoro je se više ne mogu riješiti pa dolazi vrijeme za ekstremne mjere.

 • 3

  Konj

  +

  Mike misli da nije pametno da se Josh posveti samo jednoj ženi. Lucy se želi zbližiti s Mikeom, ali se on opire. Njih troje planira zajedničku večeru, ali Josh na kraju ne može doći pa Mike ignorira Lucy sve dok ne nađu zajedničku temu – Josha.

 • 4

  Kokice

  +

  Lucyni roditelji nagovaraju je da dođe u posjet s Joshem, a ona se brine da će ga osuđivati. Josha to ne zabrinjava i on se zbližava s njezinim roditeljima. Lucy se osjeća izdano i skriva se u svoje skrovište iz djetinjstva.

 • 5

  Škampi

  +

  Joshev šef daje mu nezavidan zadatak koji neće dobro završiti. Lucyna karijera napreduje: reklamna agencija želi je angažirati za veliku kampanju. Lucy vodi Josha na zabavu na kojoj ga svi ignoriraju, a zatim u restoran koji si on ne može priuštiti.

 • 6

  Tajlandska kuhinja

  +

  Josh i Lucy ušli su u svakodnevnu rutinu. Lucyne prijateljice nagovaraju je na izlazak, a ona flertuje s Owenom, zgodnim i zanimljivim tipom. Lucy počinje propitkivati svoju vezu s Joshem koji i dalje puno vremena provodi kod kuće pred televizorom.

 • 7

  Pecivo

  +

  Josh i Lucy spremaju se na veliki korak u vezi, a Mike i Liz uvjeravaju Josha da mora tražiti blagoslov Lucyna oca. Sastanak s ocem prolazi po planu, ali Josh je pod pritiskom da izvede savršenu prosidbu, a Lucy počinje sumnjati da se nešto događa.

 • 8

  Dupin

  +

  Josh i Lucy najavljuju vjenčanje i Patti je presretna. Liz postaje partnerica u odvjetničkoj tvrtki, ali to zbog vjenčanja pada u drugi plan. Javlja se ocu Joelu i otkriva da su slični, ali će se uskoro prisjetiti i svega u čemu nisu tako slični.

 • 9

  Kolač

  +

  Mike je presretan što ga je Josh odabrao za kuma na vjenčanju i planira ludu momačku večer. Josh time nije oduševljen jer želi provesti noć s Lucy, ali popušta pritisku i kreću u striptiz klub. Mike donosi loše odluke, a Josh pokušava intervenirati.

 • 10

  Krv

  +

  Dan je vjenčanja. Josh i Lucy rješavaju detalje, ali kraj toliko stvari, došlo je i do nekoliko pogrešaka. Te pogreške se nakupljaju, a Josh i Lucy saznaju da su njihovi roditelji preuzeli planiranje kako bi vjenčanje bilo tradicionalnije.