Moderna obitelj

12+12+

Nedjelja, 23:20

Klan Pritchett-Dunphy-Tucker u novim avanturama!

Sezona 8
00:20

Sljedeća prikazivanja

 1. Nedjelja, 23 siječnja u 23:20

  Zabava (E18 - S07)

 2. Nedjelja, 23 siječnja u 23:45

  Muškarac ne smije lagati (E19 - S07)

 3. Subota, 29 siječnja u 06:00

  Ludi vlak (E21 - S07)

Sinopsis

Obiteljska drama o velikom i šarolikom klanu obitelj Pritchett-Dunphy-Tucker. Ove nam tri obitelji omogućuju pošten, a često i veseo pogled na katkad topao, a katkad uvrnut zagrljaj suvremene obitelji.

Epizode

 • 1

  Volim paradu

  +

  Pritchett-Dunphy-Tucker klan će postaviti više vatrometa dok se okupljaju na Dan nezavisnosti: na ovoj paradi će Jay biti veliki maršal. Haleyev oproštaj s Alvinom na odlasku u Švicarsku ne prođe onako kako si je zamislila. Vraća li se stari plamen?

 • 2

  Pojubi i reci

  +

  Haley treba pomoć pri odluci reći li Arvinu o poljupcu s Dylanom pa odlazi po savjet Mitchu i Cam. Gloria sumnja da je Mannyjeva prijateljica iz Kanade izmišljena pa kreće otkriti istinu.

 • 3

  Nejasno područje

  +

  Phil natrapa na uzbudljiv novi posao nakon što ga je otkačio Lukeov kolega. Claire se bavi ocem, Jay i fuzijom Pritchett's Closets s tehnološkom hiperkompanijom. Mitchov važan slučaj kao pomoćnika okružnom tužiocu je ugrožen.

 • 4

  Između dvije ljubavi

  +

  Haley nikako da odabere između prijašnjeg i sadašnjeg odnosa, ali mora. Manny se vraća na fakultet i život u domu dok mu prijateljica Sherry ostaje kod Jaya i Glorije, iskorištavajući možda njihovo gostoprimstvo.

 • 5

  Blagi Bože!

  +

  Još jedna epska Noć vještica puna kostima, trikova i prijetnji za klan Dunphy-Pritchett-Tucker koji se hrva s velikim i neočekivanim vijestima.

 • 6

  Na istoj Paige

  +

  Phil saznaje da će mu predmet o nekretninama biti otkazan ako otkaže još jedan student, pa poseže za šarmom da zadrži upravo Paige, dok ju Luke poziva na večeru. Jay možda nesvjesno očijuka s majkom Joeva školskog druga i hoće postaviti granice.

 • 7

  Je li pile prešlo cestu?

  +

  Kad zaboravi riječi svoje omiljene country pjesme Cam okrivi Mitcha, odluči obnoviti vezu s korijenima i nabavi pile. Alex je u izgledu prestižni posao pri vladi za koji je potrebno intervjuirati obitelj. Haley i Dylan uvide da bi mogli mrvu odrasti.

 • 8

  Djeca ovih dana

  +

  Haley treba malo više majčinskih savjeta dok razmatra svoju karijeru i budućnost s Dylanom. Jay i Cam svojim pomalo politički nekorektnim stilom podučavanja zarade pouku o senzibilitetu od Manny i Phila. Mitch naleti na Philovu nemezu Gil.

 • 9

  Pustiti korijenje

  +

  Dedein muž Jerry dolazi u grad da obitelji preda njenu ostavštinu. Mitch i Claire dobili su malo više i ne znaju što će s tim, a Jay i Gloria sućutno pozivaju Jerryja da boravi kod njih dok je u gradu.

 • 10

  Zaglavljeni u trenutku

  +

  Halley želi obitelji dati poklon uz Božić, nezaboravan. No koji je trenutak pravi? Claire je ljuta na Phila jer je opet posudio obiteljsko stablo, tek za predstavu. Jay, Gloria i Joe imaju se pozabaviti nezvanim gostima tijekom praznika.

 • 11

  Dan selidbe

  +

  Claire i Phil nisu uvjereni da Haley i Dylan mogu sam dok ih sele u novi stan prije nego stigne beba. Pameron izlazi iz zatvora i ima neke račune za srediti s Mitchellom.

 • 12

  Most u prošlost

  +

  Dok očekuju unuče, Phil i Clair bicikliraju Italijom; Dylan ih upoznaje sa svojom majkom zanimljive prošlosti. Cameron i Mitchell kod Lily nalaze zanimljivo štivo; Gloria i Jay otkrivaju da su im se praujaci u ratu možda borili na suprotnim stranama.

 • 13

  Whanex?

  +

  Cam priprema izlaganje za učenike o budućim ciljevima, a mora se nositi i s nasilnikom u školi. Za videokonferencije Jay ima malu tehničku smetnju. Mjesni tržni centar pak snima za novu reklamnu kampanju; Gloria nagovara Phila i Joea da sudjeluju.

 • 14

  Moramo razgovarati o Lily

  +

  Phil je možda prevladao najveći izazov s nekretninama kad misli da je Pepperu našao dom iz snova.

 • 15

  Supershowerbabybowl

  +

  Jay je domaćin Super Bowl zabave, a Claire darivanja djeteta za Haley – jedno i drugo u Jayevoj kući. Što može krenuti krivo?

 • 16

  Crvena uzbuna

  +

  Lily dolazi na ženski dan prekretnice za koju Cam I Phil nikako nisu pripremljeni - stoga pozivaju pojačanja.

 • 17

  Divljina

  +

  Mitch, Cam i Phil prekidaju Jayino pješačko putovanje u cilju pronalaženja neuhvatljiva bjeloglavog orla. U međuvremenu, Gloria, Alex, Claire i Haley sastaju se radi planiranja svečanosti najave njezina novorođenčeta.

 • 18

  Ostani uz svog čovjeka

  +

  Dylana i Lukea zbilja su se dojmile Billove priče o junaštvu i preživljavanju iz vatrogasnih dana, našto se Phila osjeti nemuževnim pa dečke, da ih impresionira, poziva na malo muško druženje koje krene užasno ukrivo.

 • 19

  Da-žena

  +

  U nastojanju da bude manje negativna, Claire se prikazuje djevojkom koja govori „da“ pa nehotice odobrava Lukeovu novu vezu s nekim s njegova posla. A Phil pokušava iznenaditi Alex u školi baš prije nego što dobije nagradu o kojoj mu nije govorila.

 • 20

  Ne možeš pobjeći

  +

  Plan Haley i Dylana da tiho pobjegnu prije nego što se djeca rode, ne odvija se glatko kako su se nadali. Jay se pak i dalje trudi te dobija novi posao, ulagujući se čuvenom liku s Instagrama.

 • 21

  Promocija

  +

  Cam konačno dobiva priliku zasjati kad ga u zadnji tren pozovu da vodi srednješkolsku promociju; Jay mu daje adresu svečanosti. Istodobno, Claire nalijeće na svoju nekadašnju konkurenticu iz srednje škole koja na vidjelo iznosi najgore o njoj.

 • 22

  Godina rođendanâ

  +

  Kako se bliži rođendan Haleyinih i Dylanovih blizanaca, osvrćemo se na to kako je pojedini član obitelji proslavio svoj rođendan te minule godine.