Magnum P.I.

Ponedjeljak, 16:15

12+12+
© 2019 CBS Studios Inc. and Universal Television LLC. ALL RIGHTS RESERVED.
Magnum P.I.

Sljedeća prikazivanja

 1. Ponedjeljak, 26 srpnja u 08:05

  Zbogom ljubavi (E16 - S02)

 2. Ponedjeljak, 26 srpnja u 16:15

  Noć sve vidi (E17 - S02)

 3. Utorak, 27 srpnja u 00:45

  Noć sve vidi (E17 - S02)

Sinopsis

Thomas Magnum najbolji je privatni detektiv na Havajima koji zajedno sa svojim prijateljima rješava uzbudljive i izazovne nove zadatke

Epizode

 • 1

  Osveta je za početnike

  +

  Dok Magnum čeka da Higgins odluči hoće li i službeno biti njegova partnerica, preuzima slučaj nestale žene koja je svjedočila umorstvu svog nadređenog za vrijeme pljačke banke.

 • 2

  Čast među lopovima

  +

  Nepopravljivi džepar, Jin, zamoli Magnuma za pomoć kad se na mobitelu koji je nedavno ukrao pojavi sumnjiva tekstualna poruka. Magnum je frustriran jer Higgins još uvijek ne odgovara hoće li mu postati partnerica.

 • 3

  Zauvijek vitez

  +

  Kumu i Higgins su u opasnosti kad Robinovo gnijezdo opkole plaćenici u potrazi za pravim identitetom Bijelog Viteza, Robinove muze i junaka iz romana.

 • 4

  Mrtav iznutra

  +

  Kad Katsumoto posumnja da je jedan od njegovih kolega policajaca korumpiran i da je ukrao dokaze, zamoli Magnuma i Higgins za pomoć.

 • 5

  Od sumraka do zore

  +

  Magnum i Jin traže istražitelja koji se uputio na zabavu za Noć vještica, dok Katsumoto traži odbjeglog ubojicu na istome mjestu. Higgins i Rick moraju provesti noć u ukletoj kući, a TC i Kumu ite sveto Havajsko groblje.

 • 6

  Laži, varaj, kradi, ubij

  +

  Magnum mora pomoći svojoj prijateljici odvjetnici, Abby Miller, kad otkrije da klijent kojega je uspješno obranila zapravo jest kriv za umorstvo.

 • 7

  Muškarac u tajnoj sobi

  +

  Magnum pomaže prijatelju Russellu Harlanu i privremeno radi kao voditelj osiguranja, istražujući smrt gošće koja je bačena s balkona njezine sobe, dok je radila na vlastitoj tajnoj istrazi.

 • 8

  Noćna posjeta

  +

  Novo partnerstvo Magnuma i Higgins je na testu kad se ne uspijevaju složiti o potencijalnoj klijentici koja želi da joj vrate tri milijuna dolara od ukradene droge kako bi spasila mužev život.

 • 9

  Metak sudbine

  +

  Magnuma razdire krivnja dok prati tragove koje je njegov prijatelj, privatni istražitelj Harry Brown ostavio iza sebe, prije nego što su ga ubili dok je radio na slučaju Thomas, koji je preuzeo Magnum.

 • 10

  Krvna braća

  +

  Magnum, preplavljen sjećanjima iz Afganistana, pomaže bratu poginulog prijatelja da pronađe sada već odraslog dječaka Afganistanca koji je moguće postao žrtva trgovine ljudima.

 • 11

  Dan kad sam upoznao vraga

  +

  Magnuma zovu na izvršenje tajne misije, a njegovi prijatelji ostanu zatečeni kad otkriju da je zadatak lažan i da su Magnumu smjestili.

 • 12

  Očajničke mjere

  +

  Kad otmu Juniora kako bi vratili ukraden popis tajnih agenata CIA-e, Tani i Quinn zamole Magnuma i Higgins za pomoć.

 • 13

  Ponedjeljak je za umorstvo

  +

  Magnum i TC rade na tajnom zadatku nakon umorstva menadžera tvrtke, a svi u uredu su osumnjičenici. Ricka zanima zašto je Higgins odglumila ozljedu kako ne bi radila na slučaju s Thomasom.

 • 14

  Igra mačke i miša

  +

  Kad Jin shvati da je nevina žena meta ubojice, zamoli Magnuma i Higgins da je pomognu spasiti.

 • 15

  Pozdravi se s prošlosti

  +

  Magnum i Higgins moraju pronaći Kumu kad je otme ozlijeđeni muškarac koji je optužen za umorstvo supruge.

 • 16

  Zbogom ljubavi

  +

  Magnum i Higgins na tajnom zadatku glume par na romantičnom putovanju autobusom. Na putovanju se dogodi umorstvo, a dokazi nestaju brzinom munje na havajskoj vrućini.TC susreće bivšu djevojku koja je na medenom mjesecu.

  Sljedeće
  Ponedjeljak, 26 srpnja u 08:05
  12+12+
  Na FOX
 • 17

  Noć sve vidi

  +

  Magnum i Higgins preuzimaju slučaj ukradene urne i uskoro saznaju da drugi vjeruju da je vrijedna ubojstva. Rick i TC suočavaju se s čovjekom koji se pretvara da je sportska legenda Andre Reed.

  Sljedeće
  Ponedjeljak, 26 srpnja u 16:15
  12+12+
  Na FOX
  Sljedeće
  Utorak, 27 srpnja u 00:45
  12+12+
  Na FOX
 • 18

  Svijet pun nevolja

  +

  Bliži se njihov dan vjenčanja, a Magnum i Higgins pomažu modernom ženskom Robinu Hoodu koja, vjerujući da pomaže školi u nabavi potrebnog materijala, ne znajući ukrade drogu. Rick pomaže umirovljenom vojniku.

  Sljedeće
  Utorak, 27 srpnja u 16:15
  12+12+
  Na FOX
  Sljedeće
  Srijeda, 28 srpnja u 00:45
  12+12+
  Na FOX
 • 19

  Neka najbolji pobijedi

  +

  Magnuma i Higgins unajme supružnici na suprotnim stranama, usred ružnog razvoda. Rick i TC istražuju smrt neidentificiranog muškarca i moraju podijeliti vijest s njegovom otuđenom kćeri.

  Sljedeće
  Srijeda, 28 srpnja u 16:15
  12+12+
  Na FOX
  Sljedeće
  Četvrtak, 29 srpnja u 00:45
  12+12+
  Na FOX
 • 20

  Leopard u lovu

  +

  Magnum i Higgins pomažu Ricku kad njegovog “drugog oca” Icepicka, koji je tek izašao iz zatvora i bori se s neizlječivim rakom prevare. Magnum povlači posljednji hrabar potez da pomogne Higgins da ostane u zemlji.

  Sljedeće
  Četvrtak, 29 srpnja u 16:15
  12+12+
  Na FOX
  Sljedeće
  Petak, 30 srpnja u 00:45
  12+12+
  Na FOX