MacGyver

12+12+

Nova postava legendarne serije

Sezona 4
00:31

Sinopsis

Mladi Angus Mac MacGyver radi za tajnu organizaciju američke vlade. Živote spašava svojim nekonvencionalnim umijećem rješavanja problema.

Epizode

 • 1

  Vatra + Pepeo + Nasljeđe = Phoenix

  +

  Bivši agent MI6-a Russ Taylor angažira nekadašnje članove Zaklade Phoenix, Maca, Riley, Bozera, Matty i Desi, da pronađu biološko oružje kojim tajanstvena organizacija kani razoriti veliki grad u Americi.

 • 2

  Crvena ćelija + Kvantno + Hladnoća + Posvećen

  +

  General John Acosta angažira MacGyvera da iz vojnog laboratorija ukrade tajni projekt kako bi u njemu pronašao sigurnosne mane.

 • 3

  Dijete + Zrakoplov + Kabel + Kamion

  +

  MacGyver i ekipa ukrcaju se na zrakoplov. Pilot usred leta doživi srčani udar, a ekipa otkriva da je taj hitan slučaj namjerno izazvan.

 • 4

  Vjetrenjača + Aceton + Celuloid + Udarna igla

  +

  MacGyver pokušava spasiti preživjele iz srušene zgrade u Njemačkoj i pritom otkriva novu prijetnju sigurnosti – neeksplodiranu bombu iz Drugog svjetskog rata skrivenu pod ruševinama.

 • 5

  Nogomet + Desi + Trgovac + Titan

  +

  Kako bi pronašla vođe Codexa i prekinula njihov dotok financija, Desi odlazi na tajni zadatak i infiltrira se u nogometnu momčad da pronađe korumpiranog igrača koji radi za tajnu organizaciju.

 • 6

  Ispravno + Pogrešno + Oboje + Nijedno

  +

  Russovu bivšu ljubav Emiliju otmu pobunjenici protiv kojih se borio u vojsci, pa vodi ekipu u mali, osiromašeni grad kako bi je spasio i zauvijek se riješio pobunjenika iz grada.

 • 7

  Mac + Desi + Riley + Aubrey

  +

  Dvostruki spoj postaje kaotičan kada Mac i Desi posvjedoče ubojstvu u stražnjem prostoru restorana. Dok traže ubojicu, Riley od novog dečka Aubreyja taji svoj „obični posao“ koji obavlja s prijateljima.

 • 8

  Otac + Sin + Otac + Matrijarh

  +

  Nadzor umalo pogine u bombaškom napadu i angažira Maca da mu pomogne pronaći bombaša Masona. Mason razjasni da nije on podmetnuo bombu i trojica se udruže u potrazi za Codexom, tajnom organizacijom koja im je smjestila. Mac sreće tetu Gwendolyn.

 • 9

  Kôd + Artemis + Nuklearno + N3mesis

  +

  Električna mreža Los Angelesa zaražena je zlonamjernim softverom. Nestalo je struje u cijelom gradu. Ekipa doznaje da je kôd softvera napisala Riley prije mnogo godina.

 • 10

  Tesla + Bell + Edison + Mac

  +

  Mac biva stavljen u stanje sna kako bi se lakše prisjetio ključnih dokaza iz tajnog laboratorija Nikole Tesle kojima se može spriječiti Codexova smrtonosna zavjera. Sreće Nikolu Teslu, Alexandera Grahama Bella, Thomasa Edisona... I svoju majku.

 • 11

  Psihološka operacija + Ćelija + Trgovac + Ptice

  +

  Mac je ubačen u lažnu zatvorsku ćeliju s vodećim operativcem Codexa, Trgovcem, kako bi pridobio njegovo povjerenje i saznao pojedinosti o njihovom sljedećem potezu.

 • 12

  Odanost + Obitelj + Lupež + Pakao

  +

  Feniks tim je nepovratno izmijenjen kad McGyverova tetka navaljuje s pričama o obitelji i zajedništvu i nagovori Mac i Riley da se priključe Codexu. Matty i Russ prijavljuju svoje sumnje o Codexu Bijeloj kući.

 • 13

  Spasi + Branu + Svijet

  +

  Mac i Riley su na tajnom zadatku kako bi onemogućiti Codex iznutra. Njihova se misija prekida kad Russ, Desi i tim Feniksa kreću zaustaviti Codex u detonaciji oružja masovnog uništenja. Otkriva se i Russov pravi razlog za kupnju Feniks zaklade.