Hawaii Five-0

Četvrtak, 10:50

12+12+
©2019 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved
Hawaii Five-0

Sljedeća prikazivanja

 1. Četvrtak, 1 prosinca u 10:50

  Majčin dan (E01 - S03)

 2. Četvrtak, 1 prosinca u 11:45

  Sumnja (E02 - S03)

 3. Petak, 2 prosinca u 03:15

  Majčin dan (E01 - S03)

Sinopsis

Steve McGarrett stiže na Havaje da osveti očevu smrt, ali guverner mu nudi osnivanje vlastite policijske postrojbe. Steve pristaje i s izabranom ekipom istražuje razna kriminalna djela, od terorističkih napada do otmica.

Epizode

 • 1

  A'ole e' olelo mai ana ke ahi ua ana ia (Vatra nikada neće reći

  +

  McGarrett i Danny unovače Tani Rey (Meaghan Rath) u Jedinicu, kada dijaboličan haker Aaron Wright (Joey Lawrence) oslobodi opasnog piromana iz zatvora.

 • 2

  Na la 'ilio (Pasji dan)

  +

  McGarrett i Five-0 rade s ozlijeđenim policijskim psom koji je jedini svjedok zasjede koja se dogodila pri uhićenju. Također, McGarretta posjeti Junior Reigns, bivši SEAL, koji se želi priključiti jedinici.

 • 3

  Kau pahi, ko’u kua. Kau pu, ko’u po’o (Tvoj nož, moja leđa. Moj

  +

  Five-0 zatraži pomoć starog prijatelja kada je ubijen šef velike zločinačke obitelji, što je na otoku izazvalo ubojstva iz osvete. Također, MacGarrett i Danny počinju sređivati pojedinosti oko njihovog novog restoranskog pothvata.

 • 4

  E uhi wale no 'a'ole e nalo, he imu puhi(Nije bitno koliko prekr

  +

  Životi Five-0 doušnika su u opasnosti kada je HPD sistem hakiran i jedan od njih je ubijen, što prisili McGarretta da zatraži pomoć hakera Aarona Wrighta (Joey Lawrence), kojeg je tek zatvorio u zatvor.

 • 5

  Kama'oma'o, ka 'aina huli hana (At Kama'oma'o, Zemlja događanja)

  +

  Na Noć vještica, Five-0 mora istražiti niz ubojstava koja su preslika priča iz Havajskog folklora. Također, Grover je pozvan posjetiti čovjeka kojeg nekoliko sati dijeli od smaknuća, a koji možda ima ključ za slučaj koji Grovera muči već godinama.

 • 6

  Mohala i ka wai ka maka o ka pua (Rastvoreno vodom i licima cvij

  +

  Ubojstvo dvoje turista vodi Five-0 do čovjeka koji pati o poremećaja podvojene ličnosti, gdje je jedan nasilan, a drugi je dijete. McGarretta na slučaju prati savjetnik za upravljanje stresom.

 • 7

  Kau Ka 'Onohi Ali'i I Luna (Kraljevske oči počivaju gore)

  +

  Junior i Adam podrže McGarretta kada pljačka banke prisili Stevea da napravi potencijalno potresnu pogrešku. Također, Adam je prisiljen suočiti se s praznim domom bez Kono.

 • 8

  He Kaha Lu'u Ke Ala, Mai Ho'okolo Aku (Put vodi na mjesto za ron

  +

  McGarrett glumi pilota kako bi istražio uzrok pada zrakoplova koji je u zračnoj utrci rezultirao smrću pilota.

 • 9

  Make Me Kai (Smrt na moru)

  +

  Prilikom istrage napuštene jahte na moru, McGarrett, Danny, Tani i Junior izloženi su smrtonosnom biološkom oružju, a ostatak Five-0 tima ima samo osam sati da pronađu lijek.

 • 10

  I Ka Wa Ma Mua, I Ka Wa Ma Hope (Budućnost je u prošlosti)

  +

  Za vrijeme karantene u bolnici s McGarrettom, Tanijem i Juniorom, Danny je upucan i ostavljen da se bori za život, zamišljajući budućnost svih u Five-0.

 • 11

  Oni Kalalea Ke Ku A Ka La'au Loa (Visoko stablo stoji iznad osta

  +

  Na Badnju večer, Danny Charlieju priča priču za laku noć o nedavnim Five-0 slučajevima koji uključuju zločeste Djedove Božićnjake i blagdansko čudo, na Hawaii Five-0, u ovo posebno vrijeme.

 • 12

  Ka hopu nui 'ana (Zaokruživanje)

  +

  Kada ubiju agenta FBI-a koji je razotkrivao kriminalnu organizaciju, McGarrett sakuplja sve kriminalce na otoku povezane s bandama kako bi pronašao počinitelja. Također, McGarrett zaduži Adama za formiranje nove jedinice unutar Five-0.

 • 13

  O Ka Mea Ua Hala, Ua Hala Ia (Što je otišlo je otišlo)

  +

  Kada čovjek koji je optužen za ubojstvo supruge prijeti samoubojstvom, Grover otkrije da je i on sam bio na rubu da si oduzme život.

 • 14

  Na keiki a Kalaihaohia (Djeca Kalaihoahiae)

  +

  Nakon što je ukradeno tijelo krijumčara dijamantima, Five-0 traži njegovog partnera Vossa koji će pokušati sve da se domogne posljednje pošiljke. Adam regrutira novu doušnicu, Jessie Nomuru.

 • 15

  He Puko'a Kani 'aina (Koraljni greben proteže se van na zemlju)

  +

  McGarrett i Danny istražuju ubojstvo privatnog detektiva čiji je klijent ubijen na isti način, a Adam šalje Jessie u opasnu situaciju s katastrofalnim posljedicama. U grad stiže Dannyjev ujak Vito, koji će im pomoći pokrenuti restoran.

 • 16

  O na hoku o ka lani ka i 'ike ia Pae' (Samo zvijezde na nebu zna

  +

  Tani i Junior odlaze na tajni zadatak kao ugledni roditelji kako bi se infiltrirali u privatnu školu gdje je ubijen ravnatelj. Adamov život je na kocki kada ga zatoče i prisile da otkrije velike količine skrivenog novca.

 • 17

  Hōlapu ke ahi, koe iho ka lehu (Vatra je planula, ostao je samo

  +

  Adamova misija rušenja organiziranog kriminala na otoku krene po zlu kada smrtonosan plin koji je koristio za mamac, upadne u pogrešne ruke. Adam počinje sumnjati u Jessieinu odanost.

 • 18

  E ho'oko kuleana (Obaviti svoju dužnost)

  +

  HAWAII FIVE-0 moderna je verzija klasične serije o elitnoj vladinoj jedinici čija je misija iskorijeniti kriminal koji se nasukao na sunčane obale otoka. FIVE-0 tim je odlučan u eliminiranju kriminala iz 50-e države.

 • 19

  Aohe Mea Make I Ka Hewa; Make No I Ka Mihi Ole (Nitko nije umro

  +

  Plaćeni ubojica, Leroy Davis, kojeg McGarrettov otac nije uspio uhititi, dolazi McGarrettu kako bi napokon priznao svoje zločine i otkrio gdje je zakopao tijela svojih žrtava. Jessie donosi opasnu odluku koja može uništiti Adamov život.

 • 20

  He lokomaika'i ka manu o Kaiona (Draga je ptica Kaiona)

  +

  Catherine Rollins regrutira McGarretta i Jerryja da joj pomognu pronaći ostatke uranija za kojeg misli da je skriven na pustom havajskom otoku, prije nego ga pronađu teroristi koji od njega mogu napraviti bombe.

 • 21

  Ahuwale Ka Nane Huna (Odgovor na zagonetku je viđen)

  +

  Harry Langford zatraži pomoć od McGarretta i Dannyja, da mu pomognu pronaći Lady Sophie, mladu britansku plemkinju koje je pobjegla iz njegovog nadzora.

 • 22

  Kopi Wale No I Ka I'a A 'Eu No Ka Ilo (Iako je riba dobro posolj

  +

  Five-0 mora pomoći Dukeu nakon što je on prisiljen ukrasti ključne dokaze iz policijskog ormarića u zamjenu za svoju otetu unuku. Jerry odlazi na tajni zadatak u ustanovu za mentalno zdravlje kako bi riješio slučaj ubojstva.

 • 23

  Ka Hana A Ka Makua, O Ka Hana No Ia A Keiki (Što čine roditelji,

  +

  McGarrett i Five-0 nakon ubojstva bivšeg šefa kreću u okršaj s mafijom , a Juniorov prijatelj Cammy Lin je u bijegu nakon što je svjedočio ubojstvu.

 • 24

  Ka Lala Kaukonakona Haki 'Ole I Ka Pa a Ka Makani Kona (Jaka gra

  +

  McGarrett se pridružuje Junioru i njegovom SEAL timu na misiji visokog rizika kako bi uhvatili metu koja njegovog mentora Joea White drži kao taoca.

 • 25

  Waiho Wale Kahiko (razotkrivanje drevnih)

  +

  Kada se ruska nuklearna podmornica pojavi na obali Waikikija, McGarrett i Five-0 otkriju ruskog špijuna koji se skriva na otvorenom u Oahu.