Egzorcist

12+12+

Velečasni Tomas i Marcus kreću u borbu protiv snažnih sila

Sezona 2
00:15

Sinopsis

U početku nove sezone ove poznate franšize, otac Tomas Ortega i svježe određeni Marcus Keane odlaze iz Chicaga i kreću na put u potragu za zlom.

Video sadržaji

Epizode

 • 1

  Janus

  +

  Otac Tomas nastavlja egzorcističku obuku pod budnim okom svog partnera Marcusa Keanea. Putovanje ih vodi do mlade žene u Montani. Radnja se premješta na otok kraj Seattlea na koji socijalna radnica dolazi procijeniti grupni dom za djecu Andyja Kima.

 • 2

  Savršeno sigurno

  +

  Tomas i Marcus pokušavaju pobjeći Cindynoj bijesnoj obitelji i završiti njezin egzorcizam. Rose je nakon inspekcije grupnog doma zabrinuta za Calebovo psihičko stanje. Andyjevi susjedi žele učiti djecu poljoprivredi, ali imaju skrivene namjere.

 • 3

  Nečisto

  +

  Situacija u grupnom domu pogoršava se. Marcus i Tomas putuju u Seattle, gdje nalaze djevojčicu koju je napala sila čistog zla. Otac Bennett traži bivšu operativku crkve zvanu Mouse koja je sama krenula u sveti rat protiv demonske zavjere.

 • 4

  Raspoložen za tugu

  +

  Andy se suočava s čudnim incidentima na otoku. Marcus istražuje niz prirodnih poremećaja s lokalnim biologom, a Thomas propitkuje vizije koje su ga dovele u Seattle. Bennettovo partnerstvo s tajanstvenom Mouse ima zlokobne posljedice.

 • 5

  Samo uz Božju milost

  +

  Tomas i Marcus i dalje istražuju incidente u dječjem domu i demon se napokon pokazuje. Andy i Rose vode djecu na noćno kampiranje, ravno prema nadnaravnoj prisutnosti na otoku. U Rimu otac Bennett i Mouse otkrivaju nove podatke o zavjeri.

 • 6

  Draga Nikki

  +

  Marcus i Tomas u smrtonosnoj su situaciji dok pokušavaju istjerati demona koji je odabrao Rose kao svoju sljedeću metu.

 • 7

  Pomozi mi

  +

  Počinje egzorcizam, a sudbina dječjeg doma je neizvjesna. Marcus i Tomas još se nikad nisu suočili s ovakvim protivnikom, a da bi spasili obitelj, moraju otputovati ravno u usta ludila.

 • 8

  Pakleni raj

  +

  Otac Bennett i Mouse odlaze na zapad kako bi se sastali s Marcusom i Tomasom. Otkrivaju se novi detalji o Mouseinoj tragičnoj prošlosti. Vremena za egzorcizam sve je manje, a jedno od djece iz doma suočeno je s teškim izborom.

 • 9

  Ritual i ponavljanje

  +

  Egzorcizam dolazi do kritične točke, a Tomas se sukobljava s demonom u očajničkoj bitki za spas Andyjeve duše. Marcus i Rose pokušavaju odvesti djecu iz doma s otoka, ali demon to ne dopušta. Na otok se spušta oluja stoljeća.

 • 10

  Nedostojan

  +

  Sve je vodilo do ovog trenutka. Dok se jedan svećenik bori za život u bolnici, drugi je prisiljen suočiti se s duhovima iz prošlosti. Vremena za spas Andyjeva života sve je manje pa se jedan od egzorcista mora žrtvovati.