Država u državi

12+12+

Nova sezona političke moći iz sjene se nastavlja!

00:17

Sinopsis

Druga sezona odvija se u Ujedinjenom Kraljevstvu, SAD-u i Maliju te zadire dublje u državu unutar države i nemilosrdne načine na koje ostvaruje ciljeve.

Video sadržaji

Epizode

 • 1

  Ciceron

  +

  Četvorica američkih specijalaca i prevoditelj navodno su u Maliju ubijena u zasjedi, zbog čega kasni sporazum između Washingtona i malijske vlade, a na kojemu država u državi treba dobro zaraditi.

 • 2

  Žestoko sunce

  +

  Miller i Amanda Jones lete u Mali kako bi smirili sve nestabilniju situaciju. Kako bi osigurao potpis sporazuma, Miller smišlja bombaški plan koji će mu zaključiti brojna neriješena pitanja.

 • 3

  Deklaracija neovisnosti

  +

  Harry i Leyla od Aiche doznaju da se sve dogodilo zbog krijumčarenja oružja malijske vlade Al Moctaru koji destabilizira zemlju. Harry želi otići, ali Aicha se mora vratiti po mlađu braću i sestre.

 • 4

  Sutrašnja pobjeda

  +

  Aminata Sissoko Aichu vraća obitelji, no Harry i Leyla uhićeni su zbog ubojstva. Harry se obraća Milleru koji za njihovu slobodu daje informaciju o tome zašto malijska vlada odustaje od dogovora.

 • 5

  Predaja

  +

  Harry, Aicha i Leyla otjerani su iz Bamaka te se iz nužde vraćaju u Al Moctarov kamp. Jones Milleru daje Collinsovu snimku. Vraća se u Washington te iza Kingsleyjevih leđa odlazi Halu Weaveru.

 • 6

  Povratak u normalno

  +

  Aichu vode na vješala i Harry mora brzo uvjeriti Al Moctara. Prekinut mu je dotok oružja. Al Moctar je odigrao svoju ulogu i država u državi ga je napustila.

 • 7

  Promjena na promjenu

  +

  Harry, Leyla i Aicha kopaju dalje, ali hvataju ih američki vojnici. Leyla i Aicha uspijevaju pobjeći, ali Harry je uhićen. Dobra vijest za Millera koji sad može provesti ostatak plana.

 • 8

  Mrtvačev stroj

  +

  Napokon, svi dijelovi slagalice se uklapaju i veza između traga oružja i Države u državi je otkrivena. Miller će snositi posljedice ili će možda uspjeti svima odvratiti pažnju.

specijali