Crna lista

12+12+

Ponedjeljak, 22:55

Zločinačko carstvo se raspada

00:30

Sljedeća prikazivanja

 1. Ponedjeljak, 25 siječnja u 14:25

  Dr. Adrian Shaw (1) (E07 - S04)

 2. Ponedjeljak, 25 siječnja u 22:55

  Dr. Adrian Shaw: Zaključak (2) (E08 - S04)

 3. Utorak, 26 siječnja u 14:30

  Dr. Adrian Shaw: Zaključak (2) (E08 - S04)

Sinopsis

Osećajući se neopterećeno, Raymond Reddington (James Spader) vraća se i želi obnoviti svoje zločinačko carstvo. Opet ima želju za životom i postavlja temelje za carstvo koje gradi s Elizabeth Keen (Megan Boone).

Epizode

 • 1

  Dimni putnum (br. 30)

  +

  Njegovo zločinačko carstvo je uništeno i Red (James Spader) traži pomoć od Liz (Megan Boone) kako bi ga obnovili. Radit će kao lovci na glave kako bi uhvatili prevaranta i doveli ga do suda.

  Sljedeće
  Srijeda, 24 veljače u 22:55
  12+12+
  Na FOX
  Sljedeće
  Četvrtak, 25 veljače u 14:25
  12+12+
  Na FOX
 • 2

  Greyson Blaise (br. 37)

  +

  Liz (Megan Boone) i Operativna grupa se pridružuju Redu (James Spader) u međunarodnoj potrazi za milijarderom (gostujući glumac Owain Yeoman) koji radi kao vrhunski kradljivac umjetnina.

 • 3

  Gđica Rebecca Thrall (br. 76)

  +

  Operativna ekipa istražuje nekoliko policijskih pucnjava, agentu Ressleru (Diego Klattenhoff) su pažnju zaokupili rastući vanjski pritisci.

 • 4

  Svršetak (br. 44)

  +

  Liz (Megan Boone) i Operativna grupa love kriminalca, koji želi pod svaku cijenu uništiti neke od najvećih svjetskih blaga. U međuvremenu, iznenadni susret vodi Reda (James Spader), kojem nedostaje novac do nove poslovne prilike.

 • 5

  Ilyas Surkov (br. 54)

  +

  Red (James Spader) dobiva informacije o međunarodnom teroristu koji dovodi Operativnu grupu da se sukobi s CIA-om.

 • 6

  Turistička agencija (br. 90)

  +

  Dok Ressler (Diego Klattenhoff) vodi istragu o grupi plaćenika, Tom (Ryan Eggold) nastavlja istragu kofera s kostima usprkos Redovim (James Spader) upozorenjima.

 • 7

  Korporacija Kiligannon (br. 48)

  +

  Red (James Spader) i Operativna grupa šalju Dembea (Hisham Tawfik) na tajni zadatak da se ubaci u međunarodnu grupu koja krijumčati ljude. Međutim, kada izgube komunikacijske veze, moraju intervenirati. Tom (Ryan Eggold) nastavlja istragu o koferu.

 • 8

  Ian Garvey (br. 13)

  +

  Kada je Tom (Ryan Eggold) nestao, Liz (Megan Boone) se okreće Redu (James Spader) i Operativnoj grupi za pomoć. Dok ekipa pokušava istražiti Tomove korake, Red koristi izravniji pristup.

 • 9

  Propast

  +

  Liz (Megan Boone) napušta svoj stari život kako bi počela iz početka. Međutim, uskoro je prisiljena potražiti svoju fizičku i emotivnu snagu u gruboj tučnjavi.

 • 10

  Doušnik (br.118)

  +

  Red (James Spader) navodi Operativnu grupu da pronađe čovjeka s Crne liste koji prodaje osjetljive podatke. Ressler (Diego Klattenhoff) je blizu da bude otkriven. Liz (Megan Boone) planira sljedeći potez.

 • 11

  Abraham Stern (br.100)

  +

  Red (James Spader) kreće u lov na legendarno blago. Liz (Megan Boone) istražuje metode jednog od najopasnijih kriminalaca na Crnoj listi.

 • 12

  Kuhar (br. 56)

  +

  Dok Liz (Megan Boone) radi s Redom (James Spader) da uhvati Tomovog ubojicu, počinje razmišljati o njegovoj namjeri. U međuvremenu, Operativna grupa traži pomoć jednog piromana da uhvati drugog.

 • 13

  Nevidljiva ruka (br. 63)

  +

  Red (James Spader) upućuje Operativnu grupu na grupu koja napada ljude zbog osuđujućih, ali ne i ilegalnih radnji. Dok Red pomaže jednom od zaposlenih, Liz (Megan Boone) istražuje Tomovo ubojstvo i dolazi korak bliže istini o svojoj prošlosti.

 • 14

  G. Raleigh Sinclair III (br. 51)

  +

  Operativna grupa prati čovjeka s Crne liste, koji razvija alibije za klijente ubojice. U međuvremenu, Liz (Megan Boone) pokušava se vratiti u FBI, ali odluka ovisi o psihološkoj procjeni.

 • 15

  Pattie Sue Edwards (Br. 68)

  +

  Dok Liz (Megan Boone) nastavlja progoniti Tomovog ubojicu, Red (James Spader) pokušava zaustaviti poreznu upravu u istrazi njegovog pranja novca. Aram (Amir Arison) i Operativna jedinica istražuju virusnu epidemiju.

 • 16

  Ubojica Jarac (Br. 19)

  +

  Dok Liz istražuje nove tragove vezane za stari slučaj iz FBI-ja, ona istražuje svoje mračne tajne tijekom terapije s Dr. Fultonom (gostujuća glumica Martha Plimpton). Operativna jedinica pokušava uhvatiti Tomovog ubojicu, kroz pravni sustav.

 • 17

  Anna-Gracia Duerte (Br. 25)

  +

  Član Nash sindikata je ubijen i Red (James Spider) šalje Liz (Megan Boone) i Operativnu jedinicu da pronađu ključne dokaze za rušenje Iana Garveya (gostujući glumac Johnny Koyne).

 • 18

  Zarak Mosadek (Br. 23)

  +

  Red (James Spader) i Operativna jedinica odlaze u Pariz u nadi da će uspjeti izvršiti pritisak na Garveyja (Johnny Koyne) uhićenjem istaknutog dobavljača heroinom za Sindikat Nash.

 • 19

  Ian Garvey (Br. 13): Zaključak

  +

  Dok Red (James Spider) pokreće plan da vrati torbu s kostima, Liz (Meghan Boone) pokušava razotkriti njegove tajne koristeći podatke iz neočekivanog izvora.

 • 20

  Nicholas T. Moore (Br. 110)

  +

  Neobično pojavljivanje neidentificirane mlade djevojke, prisiljava Liz (Megan Boone) i Operativnu grupu da krenu u lov na njezinu vezu s Redom (James Spider).

 • 21

  Lawrence Dane Devlin (Br. 26)

  +

  Kada je Samar (Mozhan Marno) upala u oči neobičnom članu Crne liste, Aramu (Amir Arison) i tako pokrenula spcijalce prije nego bude prekasno.

 • 22

  Sutton Ross (Br. 17)

  +

  Liz (Megan Boone) i Red (James Spader) pokušavaju uhvatiti osobu s Crne liste koja ima torbu s kostima. Istina, napokon izlazi na vidjelo.