Čovjek s planom

Subota, 12:10

Čovjek s planom

Sljedeća prikazivanja

 1. Subota, 31 listopada u 06:50

  Razgovor (E11 - S01)

 2. Subota, 31 listopada u 07:15

  Tri prijatelja (E12 - S01)

 3. Subota, 31 listopada u 12:10

  Valentinovo (E13 - S01)

Sinopsis

"Kada mu se supruga Andi vrati na posao, staromodni otac Adam Burns preuzima više obaveza u odgoju troje nestašne djece (Kete, Adama i Teddyja). Adam mora balansirati između tog zadatka i vođenja građevinske tvrtke s bratom Donom te borbe s napornim ocem.
"

Epizode

 • 1

  Otproan na supruge

  +

  Adam pokušava napraviti ured primamljivijim jer će mu se Andi pridruživati na poslu svaki dan. Lowell krije tajnu koja bi joj promenila život,u premijeri treće sezone "Čoveka sa planom".

 • 2

  Da, možda

  +

  Kada se Adam i Andi posvađaju u uredu, moraju naći način da riješe nesporazum kako ga ne bi ponijeli kući. Djeca pokušavaju osigurati da Lowell ostane u kući kad shvate da je odličan kuhar.

 • 3

  Spusti ga na zemlju

  +

  Adam je vidio kako dijete gura Emme i nagovara Teddyja da brani svoju sestru. Andi to ne odobrava. Adam i Don nagovaraju Joea da angažira medicinsku sestru da mu pomaže nakon operacije koljena.

 • 4

  Adamov bal za rupu u zidu

  +

  Adam i ekipa odlaze kod Lowella da vide njegov novi samački stan. Uskoro ga počinju koristiti kao mjesto za bijeg od svojih kućnih života. Andi nagovara Adama da joj napokon da vlastiti stol na poslu.

 • 5

  Nova stara škola

  +

  Adam je uhvatio Katie kako se noću šulja u kuću i odlučan je da ispravi njezino ponašanje staromodnim tehnikama roditeljstva. Andi je izvan sebe kada shvati da ne može naći mnogo Emmeinih slika kad je bila beba.

 • 6

  Polu nemoralna ponuda

  +

  Adam i Andi neće odustati dok ne dobiju pozajmicu da poprave neočivani problem na kući koju žele prodati. Joe se uživa družiti sa svojim medicinskim bratom Funchesom i želi da nađe način kako bi on ostao duže.

 • 7

  Hotel Maze

  +

  Adam i Andi jedva čekaju da rezerviraju prenoćište u hotelu jer Teddy stalno spava u njihovom krevetu. Katie dobiva dozvolu da ostane sama kod kuće, ali ne prati Adamova i Andina pravila.

 • 8

  Adamova rebra

  +

  Adam se ponudio da drži vegansku dijetu s Katie kako bi se zbližio s njom. Međutim, njemu je teško odbaciti svoju ljubav prema mesu.

 • 9

  Adam se ponaša u skladu s godinama

  +

  Nakon što Adam ozlijedi leđa na proslavi 50. rođendana, on je odlučan da ode na izlet motorom. Don i Adam dijele bonuse na poslu i svi pokušavaju smisliti kako da ih potroše.

 • 10

  Ne treba nam još jedan junak

  +

  Adam postaje ljubomoran kada Teddy imenuje Andi za junakinju školskog rada.

 • 11

  Kabinska groznica

  +

  Adam je pogreškom pozvao Andi na godišnje putovanje s prijateljima i sve postaje još gore kada je on pokušava uvjeriti da ne treba putovati zs njim.

 • 12

  Život na selu

  +

  Adam angažira Marcy kako bi stavili Andienu uobraženu sestru Kelly (Jessicu St. Claire) na njezino mjesto kada dođe u posjet.

 • 13

  Intervencije

  +

  Adam i Andi shvaćaju koliko Lowellova mijenja nova veza s Andinom sestrom Kelly (Jessica St Claire) pa ga odlučuju nagovoriti da prestane i da tolerira njezino loše ponašanje, u posljednjoj epizodi treće sezone.