Chi

16+16+

The Chi_HR

Sezona 1
00:30

Sinopsis

U južnom dijelu Chicaga, za prosječnog dana djeca se spremaju u školu, a roditelji na posao, mladi pokušavaju zaraditi za život, a stari sve prate s trijema. Ali u tom susjedstvu vrebaju prave opasnosti i o jednostavnim odlukama može ovistiti život ili smrt.

Epizode

 • 1

  Erupcije

  +

  Brandon se bori s neočekivanim ishodima, koji ga vode nazad do Rega. Jada donosi odluku, koja prisiljava Emmett da odraste. Kevin, Jake i Papa smišljaju plan kako izvesti projekt za školu. Ronnie uzima zatvorenika pod svoje.

 • 2

  Gnjavaža svaki dan

  +

  Brandon nevoljko pomaže Jerrika da dođe do novog klijenta. Reg mora odgovarati vodstvu mafije iz 63. ulice. Ronnie se bori sa strašnim novostima i dogovara se sa zatvorenikom. Emmett se navikava na novi život i organizira posao sa strane s Amirom.

 • 3

  Prošao rok

  +

  Brandon ima novu priliku. Kevin i Maisha sklapaju neočekivano prijateljstvo. Emmett preuzima više odgovornosti na poslu. Cruz se bori s posljedicama Ronniejevog priznanja. Ronnie prima neočekivane novosti. Tussaint ima nove tragove u slučaju.

 • 4

  Obračun

  +

  Brandon se živcira oko natjecanja u kuhanju pod imenom "Okus koji ostaje" i dogovara se s Emmettom. Nesreća kod Sonnyja ugrožava Emmettov posao. Kevin, Jake i Papa stvaraju zbrku na dan slikanja u školi. Ronnie se privikava na svoj novi život.

 • 5

  Vrućina

  +

  Brandon i Emmett provode се u Chicagu tijekom najtoplijeg dana u godini. Kevin se bori sa smrtnim slučajem u obitelji. Ronnie se povezuje s Rafiqom i dobiva dobar savjet.

 • 6

  Podrška

  +

  Brandon je ušao u finale natjecanja "Okus koji ostaje". Emmett se pokušava pomiriti sa ženama u svom životu. Kevin i Jake se svađaju, dok Kevinovo prijateljstvo s Maishom cvate. Obiteljska tajna zbližila је Ronnieja i Jadu.

 • 7

  Zažmiri na jedno oko

  +

  Detektiv Cruz mora donijeti tešku odluku. Brandon dobiva informacije o Doudinoj prošlosti. Jerrika daje neočekivane podatke o svom poslu. Emmett pokušava shvatiti s kim Keisha izlazi. Ronnie se povjerava Jadi, koja mu pomaže zaliječiti stare rane.

 • 8

  Navikni se

  +

  Brandon preuzima veliki korak s Jerrikom. Nova prilika prisiljava Emmetta da povuče potez. Kevin pronalazi novog prijatelja i donosi sudbonosnu odluku. Ronny gubi kontrolu.

 • 9

  Krivnja, viralne snimke i batine

  +

  Brandon i Emmett prave plan. Emmett počinje s novim poslom. Ronnie se bori s posljedicama svojih postupaka. Kevin upada u nevolju kod majke. Detektivi Toussaint i Cruz dolaze do uzbudljivog otkrića.

 • 10

  Škorpion i žaba

  +

  Brandon se suočava s odlukom koja će mu promijeniti život. Emmett dolazi korak bliže odrastanju i Kevin isprobava novi stil. Putovanje na jug prisiljava Ronnieja da se suoči sa svojim strahovima. Detektivi Toussaint i Cruz izvode veliko uhićenje.