Bezvremeni

12+12+

Goran Višnjić putuje kroz vrijeme

Sezona 1
00:30

Sinopsis

Druga sezona ove uzbudljive akcijske serije nastavlja se na svršetak prve sezone. Nastavljamo putovati kroz povijest s našom omiljenom ekipom: znanstvenikom Rufusom (Malcolm Barrett); vojnikom Wyattom (Matt Lanter); i profesoricom povijesti Lucy (Abigail Spencer), kako bi spriječili uništavanje našeg svijeta. Ove sezone spojit će se s neobičnim saveznikom u pokušaju uništavanja Rittenhousea, smrtonosne organizacije koja planira uništiti povijest i promijeniti stvarnost — iako je Lucyna obitelj stoljećima bila dio Rittenhousea. Ekipa koja se trudi ne utjecati na povijest, posjetit će 1692., 1917., 1941., 1981. i još mnoge druge godine. Upoznat ćemo osobe poput Marie Curie, Hedy Lamarr, Williama Randolpha Hearsta i razne druge utjecajne osobe kroz povijest.

Video sadržaji

Epizode

 • 1

  Rat za kraj svih ratova

  +

  Lucy (Abigail Spencer) prisiljena je pridružiti sve svojoj majci u Francuskoj tijekom I. svj. rata kako bi nagovorila Marie Curie da spasi ranjenog vođu Rittenhousea.

 • 2

  Darlington 500

  +

  Vremenska ekipa lovi Rittenhousea do utrke automobila u 1950-ima gdje Wyatt saznaje da je njegov omiljeni vozač utrka zapravo Rittenhouseov spavač koji ima cilj uništiti američku industriju automobila.

 • 3

  Hollywoodland

  +

  Vremenska ekipa udružuje se s glumicom Hedy Lamarr (Alyssa Sutherland) kako bi zaustavili Rittenhousea da zadobije moćnu javnu platformu sprječavanjem izlaska Građanina Kanea.

 • 4

  Lov na vještice u Salemu

  +

  Rittenhouseov plan da spriječi rođenje važnog protivnika dovede Lucy uslijed suđenja vješticama u Salemu.

 • 5

  Kennedyjevo prokletstvo

  +

  Zbog misije spašavanja 17-godišnjeg Johna Kennedyja Garcia Flynn (Goran Višnjić) zaglavit će u 1934.

 • 6

  Kralj delta bluesa

  +

  Connor Mason pridružit će se ekipi u Teksasu 1936. kako bi spriječio Rittenhouse od prekidanja snimanja legende bluesa - Roberta Johnsona.

 • 7

  Gđa Sherlock Holmes

  +

  Ekipa mora spriječiti Rittenhousea od potkopavanja Wilsonove potpore 19. amandmana, prema kojem žene imaju pravo glasa.

 • 8

  Dan kada je Reagan ustrijeljen

  +

  Nakon propalog atentata na predsjednika Reagana 1981., Lucy i Jiya moraju spriječiti dogovoreni brak koji bi onemogućio agentu Christopheru da vodi bitku protiv Rittenhousea.

 • 9

  General

  +

  Vremenski stroj je poslan da pomogne Harriet Tubman i spriječi Rittenhousea od uplitanja u Građanski rat. Agent Christopher sumnja u Jessicinu odanost.

 • 10

  Kineska četvrt

  +

  Tim mora vratiti ukradeni vremenski stroj kako bi spasili Jiyu od Rittenhousea u San Franciscu prije 130 godina.

 • 11

  Čudo Božića, 1. dio

  +

  Uz pomoć svojih budućih inkarnacija, Lucy (Abigail Spencer) i Wyat (Matt Lanter) vode ostatak ekipe u Callieforniju tijekom Zlatne groznice kako bi spasili Rufusa (Malcolm Barett) i zaustavili Rittenhousena jednom zauvijek.

 • 12

  Čudo Božića, 2. dio

  +

  Emma (Annie Wersching) namamila je Lucy (Abigail Spencer), Wyatta (Matt Lanter), Rufusa (Malcolm Barrett), i Jiyu (Claudia Doumit) u Korejski rat 1950. prisiljavajući Christophera (Sakina Jaffery) i Masona (Paterson Joseph) da ih pokušaju spasiti te zaustaviti Rittenhousea.