911: Teksas

12+12+
© 2019 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.
911: Teksas

Sinopsis

Njujorški policajac se sa sinom seli u Austin u Teksasu, gdje istovremeno pokušava spasiti živote i riješiti svoje osobne probleme.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Pilot

  +

  Owen Strand, jedini preživjeli iz svoje vatrogasne postrojbe na Manhattanu 9. Rujna, prenosi svoje progresivne filozofije života i vatrogastva u Austinu u Teksasu, gdje pomaže vatrogascima Firehouse 126 da počnu iznova.

 • 2

  Jahanje na valovima

  +

  Posada juri prema mjestu nesreće na bazenu s valovima gdje se dogodilo trovanja živom ostavljajući žrtve u stanju zombija; Owen se mora pomiriti sa svojom bolešću.

 • 3

  Ponosni Teksašani

  +

  Nenadani događaji uključuju nesreću u žitnom silosu, natjecanje u jedenju mesnih odrezaka, te jednoga neobičnog nezvanog gosta. Owen pomaže Michelle otkriti nove podatke sestrinom nestanku.

 • 4

  Viša sila

  +

  Golemi tornado pohara Austin dok Owen, Michelle i njihove ekipe jure spasiti one koji su mu se našli na putu.

 • 5

  Frajeri

  +

  Owen i ekipa jure zbog tučnjave u muškom striptiz klubu, zbog požara u tvornici bikovskog sjemena dok Paul odlazi na prvi spoj. Grace se nastoji opet povezati s Juddom, a Owen se suočava s posljedicama kemoterapije.

 • 6

  Kakvi prijatelji

  +

  Hitni pozivi uključuju i one zbog zajedničkog izleta koji pođe po zlu, nezgode na farmi i mise zadušnice koja se može pretvoriti u još jedan sprovod. Owen se neočekivano poveže s bivšim kapetanom postaje 126, dok Marjan i ekipa pomažu Mateu položiti ispite.

 • 7

  Loš savjet

  +

  Owenova ekipa bavi se bikom odbjeglim pri udesu auta, te smaknućem na električnoj stolici u Los Angelesu. Owen uto odluči dokazati da je fizički spreman za posao i podvrgava se kemoterapiji; Michelle opet dobiva veću ulogu u vezi s nestalom sestrom.

 • 8

  Unutarnje čudovište

  +

  Posada se javlja na dojavu o leglu čegrtuša u domu mlade obitelji te dementnog muškarca nastoje spasiti od scene koju je sam izazvao. Owen za maskotu usvaja psa oboljelog od raka, a Michelle napokon doznaje istinu o sestrinu nestanku.

 • 9

  Buđenje

  +

  Owen i ekipa 126 žure na zabavu koja je pošla po zlu, a otac i sin zaglavili su u špilji za vrijeme speleološkog izleta. U međuvremenu, Owen pomaže T.K. da se pomiri s prošlošću i gleda u budućnost, a Judd i Grace pomažu Juddovom ostarjelom ocu.

 • 10

  Austin, imamo problem

  +

  Owen pomaže T.K. da se pomiri s prošlošću i gleda u budućnost, a Judd i Grace pomažu Juddovom ostarjelom ocu. Michelle saznaje svu istinu o svojoj nestalo sestri Iris.