Nedjelja,

23 lipnja

 • 06:00

  Odjednom predsjednik

  +

  Komedija o Mays Gilliamu, malom čovjeku koji dospijeva u politiku i dobiva priliku ispraviti nepravdu, uz pomoć svojih nesofisticiranih prijatelja i obitelji.

 • 07:45

  Jednom zauvijek

  +

  Osebujna žena iz 16. stoljeća, Danielle, gaji ljubav prema knjigama i s lakoćom citira "Utopiju" Sir Thomasa Morea. Zarobi srce jednog princa nakon što ga pogodi jabukom u glavu. Suprotstavlja se podloj maćehi i njeguje uspomenu na preminulog oca.

 • 09:55

  Panika pod morem

  12+12+
  +

  Steve Zissou oceanograf je i dokumentarist kojem karijera ide nizbrdo. Upravo je objavio film „Morski pas jaguar“ nazvan po biću od 10 m koje mu je pojelo najboljeg prijatelja. Steve planira snimiti nastavak u kojem će pronaći i ubiti to biće.

  Detaljnije o filmu
 • 12:10

  Američka pita: Vjenčanje

  12+12+
  +

  Jim Levenstein napokon je zaprosio Michelle Flaherty. Sad s Paulom Finchom i Kevinom Myersom treba isplanirati vjenčanje. Nažalost, u gradu je Steve Stifler koji ima svoje planove, među kojima i tajnu momačku zabavu.

  Detaljnije o filmu
 • 14:00

  Povratak mumije

  12+12+
  +

  Deset godina nakon susreta s mumijom Rick i njegova supruga vraćaju se u Englesku nakon iskopa, no uskrsli Imhotep šalje svoje razbijače da im otmu sina. Još jedna uzbudljiva pustolovina u kojoj će dvojac spašavati sina i zaustaviti sile zla.

  Detaljnije o filmu
 • 16:30

  Zlatni dečko

  12+12+
  +

  Kao „Odabrani“, Murphy kreće u smioni zadatak da spasi zlatno dijete, djevojku s mističnim moćima koju je oteo zli kult. Sukobljava se s bandom zlikovaca, probija kroz sobu užasa punu zamki i prelazi Tibet kako bi došao do svetog bodeža.

  Detaljnije o filmu
 • 18:25

  Dosjei X

  12+12+
  +

  Loša krv, Sezona 5 | Epizoda 12

  Nakon što Mulder uhvati i ubije mladića za kojega je mislio da je vampir, agenti se vraćaju u DC svjesni pogreške koju su upravo napravili. Suočeni s tužbom obitelji žrtve, prepričavaju svaki svoju priču kako je došlo do tog nesretnog incidenta.

  Detaljnije o seriji
 • 19:25

  Zapravo ljubav

  12+12+
  +

  Vrhunska romantična komedija sa zvjezdanom glumačkom postavom. Smještena u suvremenom Londonu, isprepliće dirljive i urnebesne ljubavne priče.

  Detaljnije o filmu
 • 22:00

  Apocalypto

  16+16+
  +

  Carstvo Maja je u opadanju, a vladari ustraju da je ključ obilja u gradnji novih hramova i ljudskim žrtvama. Jaguarova Šapa, mladić ulovljen radi žrtve, bježi kako bi izbjegao tu sudbinu.

  Detaljnije o filmu
 • 00:30

  Princ Perzije: Pijesak vremena

  12+12+
  +

  Mladi princ i princeza u bijegu moraju zaustaviti zlikovca koji bi nesvjesno mogao uništiti svijet pomoću posebnog bodeža koji omogućuje čarobnom pijesku da vrati vrijeme unatrag.

  Detaljnije o filmu
 • 02:45

  Povratak u budućnost II

  12+12+
  +

  Marty McFly i Doc Brown moraju otputovati u budućnost da spriječe Martyjevu djecu da upadnu u nevolje. No njihovo će putovanje utjecati i na prošlost te će morati napraviti više skokova kroz vrijeme.

  Detaljnije o filmu