Subota,

11 svibnja

 • 06:00

  Modni zločini: Smrt zvijezde reality showa

  +

  Lacey svjedoči ubojstvu zvijezde reality showa. Radujući se intervjuu sa supermodelom, šokirana je kada modnu divu ubije netko vozeći Laceyn auto. Koristeći svoje novinarske vještine i seksi dečka, Lacey otkrije stvarni razlog ubojstva.

 • 08:00

  Rat pizza

  +

  Dvije talijanske obitelji vode konkurentske pizzerije i u zavadi su od pamtivijeka. Sin i kći tih obitelji zaljube se, na negodovanje roditelja. Ovaj Romeo i Julija sa sretnim završetkom događa se u modernoj Veroni, New Jerseyju.

 • 09:45

  Kod kuće s Jeffom

  12+12+
  +

  Majka tjera svog lijenog sina Jeffa iz podruma i šalje ga da sa svojim bratom pronađe njegovu ženu koja ga možda vara. Jeff će za to vrijeme možda otkriti svoju sudbinu.

  Detaljnije o filmu
 • 11:30

  Obitelj Addams

  12+12+
  +

  Dugo nestali ujak Fester pojavljuje se u Bermudskom trokutu nakon 25 godina, pa Gomez i Morticia Addams planiraju proslavu. Međutim, Stvar upozorava Srijedu da se Fester ponaša neobično obično. Je li to lažni Fester koji želi opljačkati obitelj?

  Detaljnije o filmu
 • 13:30

  Osvetnici

  12+12+
  +

  Pojavljuje se neočekivani neprijatelj koji prijeti svjetskoj sigurnosti, pa Nick Fury, voditelj međunarodne mirovne agencije SHIELD treba tim koji će spasiti svijet od katastrofe i počinje tražiti članove diljem svijeta.

  Detaljnije o filmu
 • 16:15

  Nacho Libre

  +

  Ignacio je kuhar u meksičkom samostanu koji jedva ima novca da nahrani siročad koja ondje živi. Inspiriran lokalnim hrvačkim junakom, odlučuje postati borac Nacho Libre kako bi zaradio novac za samostan i osvojio lijepu časnu sestru Encarnacion.

  Detaljnije o filmu
 • 18:00

  Kraljevna nevjesta

  +

  Dok dječak leži bolestan u krevetu, djed mu čita priču o kraljevni nevjesti.

 • 20:00

  Charliejevi anđeli

  12+12+
  +

  Tri detektivke s tajnovitim šefom koriste se borilačkim vještinama, tehnologijom i seksipilom kako bi vratile ukradeni softver za identifikaciju glasa.

  Detaljnije o filmu
 • 22:00

  Nemilosrdni gadovi

  16+16+
  +

  Plan vojne skupine američkih Židova da u okupiranoj francuskoj ubiju nacističke vođe poklapa se s istovjetnim planovima vlasnika kina.

  Detaljnije o filmu
 • 01:00

  Velika pljačka

  14+14+
  +

  Stariji kolege sile mladog zaštitara da ukrade oklopljeni kamion s 42 milijuna dolara. Problem u njihovu navodno savršenom planu razdire grupu i vodi do potencijalno smrtonosne odluke.

  Detaljnije o filmu
 • 02:45

  Kockar

  16+16+
  +

  Kompulzivni kockar zadužuje se kod mafije, ali čini se da uživa u tom uzbuđenju. Majka mu daje malu svotu novca koju on pokušava uvećati u Las Vegasu. Nažalost, ne može se u potpunosti oporaviti pa je njegova budućnost u rukama mafije.

  Detaljnije o filmu