Nedjelja,

28 travnja

 • 06:05

  Vatreno krštenje

  +

  Grupa buntovnih mladih zatvorenica dobiva priliku promijeniti svoje živote kada ih idealistična savjetnica uključi u neobičan program za dobrovoljne vatrogasce kroz koji stječu samopoštovanje i počinju raditi za pozitivnu budućnost.

 • 07:45

  Moja jedina ljubav

  +

  Komedija smještena u obalnom gradiću na jugu Italije o vjenčanju kćeri žene i sina muškarca koji se u mladosti nisu mogli vjenčati.

 • 09:30

  Lovac na glave

  12+12+
  +

  Lovac na ucijenjene glave saznaje da mu je iduća žrtva njegova bivša žena, novinarka koja istražuje zataškavanje ubojstva. Ubrzo nakon susreta ovaj par koji se podnosi poput psa i mačke kreće u pustolovinu opasnu po život.

 • 11:45

  Kako znaš da je ljubav

  12+12+
  +

  Reese Witherspoon, Owen Wilson, Paul Rudd, i Jack Nicholson u komediji Jamesa L. Brooksa na suvremen i romantičan način pristupaju pitanju "kako znaš da je ljubav“.

 • 14:15

  Sahara

  12+12+
  +

  Istraživač Dirk Pitt kreće u životnu pustolovinu, u potragu za izgubljenim bojnim brodom iz Građanskog rata poznatim kao Brod smrti, a pritom u pustinji zapadne Afrike pomaže liječnici koju proganja bezobzirni diktator.

  Detaljnije o filmu
 • 16:30

  Obitelj Kremenko: Avanture u Rock Vegasu

  +

  Pogledajte kako je sve počelo! Fred upoznaje Wilmu i vodi je u Rock Vegas, zajedno s Barneyjem i Betty. Hoće li ljubav ostati u zraku - ili će izumrijeti? Dinosauri, automobili na nožni pogon i kamene kuće. Kameno doba u svom najboljem izdanju!

 • 18:15

  Mjesec ljubavi

  +

  Nasljednica Jennifer Stone (Jessy Schram) se nakon obiteljskog bankrota iz Beverly Hillsa seli na farmu. Zgodni upravitelj farme Brett (Jesse Hutch) i njegovi radnici čine sve kako bi je otjerali.

 • 20:00

  Smrt joj dobro pristaje

  12+12+
  +

  Spisateljica Helen i glumica Madeline se mrze. Madeline je udana za Ernesta koji je bio Helenin zaručnik. Helen ga želi natrag i pokuša ubiti Madeline. Obje su popile čudesan lijek protiv starenja koji ih učini besmrtnima.

 • 22:00

  Turist

  12+12+
  +

  Tijekom neplaniranog odlaska u Europu kako bi zaliječio slomljeno srce Frank Tupelo (Johnny Depp) zatiče se u neobičnoj situaciji kada privlačna neznanka (Angelina Jolie) zakorači u njegov život. Isprva nedužni flert uskoro se pretvara u opasnu igru.

  Detaljnije o filmu
 • 00:00

  Dva paklena dana

  12+12+
  +

  Zbog ubojstva sportaša sudaraju se životi desetak ljudi. Ovo je priča o dvojici ubojica, ljubavnici, medicinskoj sestri, bivšoj ženi, trgovcu umjetninama i njegovoj pomoćnici, suicidalnom piscu i njegovu psu te policajcu i njegovu partneru.

  Detaljnije o filmu
 • 02:00

  Tanka crvena linija

  16+16+
  +

  TANKA CRVENA LINIJA priča je o vojnicima satnije Charlie koji se mijenjaju i pate tijekom Bitke za Guadalcanal. Priča prati njihovo putovanje, od iskrcavanja bez otpora, preko krvavih i iscrpljujućih bitaka, pa sve do odlaska onih koji su preživjeli.

  Detaljnije o filmu