Petak,

5 travnja

 • 06:00

  Dadilja silom prilika

  +

  Libby Prescot seli u L. A. zbog novog posla, ali tvrtka se isti dan zatvara. Upoznaje policajca Dana Connora koji joj nudi da radi kao dadilja za dvoje djece koju je on zbrinuo. Libby prihvaća posao koji nije tako lagan kao što izgleda.

 • 07:40

  Rudy

  +

  Rudyju je rečeno da je premali za igranje američkog nogometa na fakultetu, ali njegova odlučnost dovede ga do ispunjenja sna o igranju za Notre Dame.

  Detaljnije o filmu
 • 09:50

  Igra sudbine

  +

  Steve Martin glumi samohranog oca koji posvaja kćer i otkriva zadovoljstva i poteškoće očinstva.

  Detaljnije o filmu
 • 12:00

  Mlađa punoljetnica

  12+12+
  +

  37-godišnja spisateljica i bivša kraljica mature vraća se kući kako bi ponovno proživjela dane slave i vratila se svom sad oženjenom dečku iz srednje škole. Povratak je teži nego što je očekivala pa stvara neobičnu vezu s bivšim kolegom iz razreda.

  Detaljnije o filmu
 • 13:50

  Umijeće laganja

  12+12+
  +

  U svijetu gdje svi govore istinu Mark Bellison je scenarist pred otkazom. Majci na samrtnoj postelji, prestravljenoj zbog tame koja je čeka, izmisli raj, postane prorok te se obogati na svom prvom domišljatom scenariju.

  Detaljnije o filmu
 • 15:50

  Velika bundeva

  +

  Radijska voditeljica nasljeđuje farmu bundeva svog djeda Walta. Gubi posao i prisiljena je voditi novi, zeleni radijski program. Da bi zadržala farmu, mora otplatiti hipoteku, a novac može zaraditi samo pobjedom u natjecanju u uzgajanju bundeva.

 • 17:45

  Tri dana

  +

  Andrew se prije 10 godina oženio s Beth, ali danas, kad je uspješan književni agent, brak im je na klimavim nogama. Nekoliko dana prije Božića Beth tragično pogine, ali anđeo daje Andrewu priliku ponovno proživjeti posljednja tri dana.

 • 19:40

  Dućan snova

  12+12+
  +

  Rob je vlasnik prodavaonice glazbenih ploča koji kompulzivno piše popise. Prepričava svojih pet najvećih prekida, uključujući i onaj koji je u tijeku.

  Detaljnije o filmu
 • 22:00

  Tražen

  16+16+
  +

  Mladić doznaje da je njegov davno izgubljeni otac ubojica. Oca ubijaju, a mladića vrbuju u njegovu organizaciju gdje ga čovjek po imenu Slan uči kako da krene očevim stopama.

  Detaljnije o filmu
 • 00:15

  Glas nevinih

  14+14+
  +

  U zaraćenom Salvadoru 11-godišnji Chava postaje „muškarac u kući”. Njegova samohrana majka štiti svoju djecu, a selo se pretvara u igralište i bojište. Ovo je priča o životu, ljubavi, nadi i snazi ljudskog duha. Film se temelji na istinitoj priči.

  Detaljnije o filmu
 • 02:15

  Djeca čovječanstva

  16+16+
  +

  U svijetu budućnosti vlada anarhija zbog problema neplodnosti koji bi mogao izbrisati čovječanstvo s lica Zemlje. U nasiljem razorenom Londonu bivši aktivist Theo mora se suočiti sa svojim demonima i zaštititi zadnju nadu za buduću generaciju.

  Detaljnije o filmu