Srijeda,

20 ožujka

 • 06:05

  Vitez u Camelotu

  +

  U ovoj romantičnoj fantastičnoj avanturi, eksperiment znanstvenice šalje je u dvor kralja Arthura. Ondje ona dokazuje da su moderne žene jednako jake kao i srednjovjekovni muškarci i uskoro postaje omiljeni vitez mitskog kralja.

  Detaljnije o filmu
 • 07:45

  Stvarna strana ljubavi

  +

  Zgodni glumac Ryan Banks zlatni je dečko Hollywooda koji ima legije obožavateljica. Međutim, njegov novi film potpuni je debakl, a šire se i glasine o tome da je ženskar, pa njegov odani prijatelj i menadžer Todd mora spasiti njegovu karijeru.

 • 09:30

  Matura

  +

  Pratimo nekoliko priča koje se odvijaju u jednoj srednjoj školi, kako se približava veliki ples. Film se bavi izazovima prelaska iz srednje škole u neovisnost, kada se neki stari odnosi gase, a novi rađaju.

 • 11:15

  Trener Carter

  +

  Priča se temelji na životu kontroverznog srednjoškolskog košarkaškog trenera koji je 1999. godine dospio u medije nakon što je zbog loših ocjena izvadio iz igre cijelu neporaženu košarkašku momčad. Trener je predao dvije utakmice i zabranio učenicima trening dok ne poprave ocjene.

  Detaljnije o filmu
 • 14:00

  Kraljevina

  16+16+
  +

  Oštroumni specijalni agent FBI-a dobio je zadatak karijere: okupiti elitni tim kako bi ulovio i zarobio terorista odgovornog za smrtonosni napad na Amerikance u Saudijskoj Arabiji. Ovo je triler o eksplozivnom sudaru Bliskog istoka i Zapada.

  Detaljnije o filmu
 • 16:00

  Još jedan sretan dan

  16+16+
  +

  Zbog vjenčanja na roditeljskom imanju u Annapolisu, napeta Lynn završava u središtu osjetljive obiteljske drame.

  Detaljnije o filmu
 • 18:15

  Školske novine

  +

  Violet se iz grada preseli u predgrađe i shvati da popularni klan vlada školom, čak i među profesorima. Sa svojom oštroumnom duhovitošću i smislom za pravdu odluči uzeti stvar u svoje ruke te pokrenuti školski tabloid i otkriti sve neugodne tajne.

 • 20:00

  Odjednom predsjednik

  +

  Komedija o Mays Gilliamu, malom čovjeku koji dospijeva u politiku i dobiva priliku ispraviti nepravdu, uz pomoć svojih nesofisticiranih prijatelja i obitelji.

 • 22:00

  Zanimanje špijun

  12+12+
  +

  1991, kraj hladnog rata. Prije posjeta američkoga predsjednika Kini, CIA-in operativac Bishop uhićen je prilikom tajne operacije. Ustrijelit će ga za 24 sata ako predsjednik ne intervenira, a na scenu stupa Nathan Muir, čovjek koji ga je obučio.

  Detaljnije o filmu
 • 00:30

  Velika pljačka

  14+14+
  +

  Stariji kolege sile mladog zaštitara da ukrade oklopljeni kamion s 42 milijuna dolara. Problem u njihovu navodno savršenom planu razdire grupu i vodi do potencijalno smrtonosne odluke.

  Detaljnije o filmu
 • 02:15

  Žal

  16+16+
  +

  Richard u Bangkoku upoznaje Etiennea i Francoise. Upoznaje i Daffyja, putnika kojeg su uništili sunce i droga. On mu priča priču o tajnom otoku i savršenoj plaži koju turisti nisu uništili. Drugog jutra Richard na vratima nalazi kartu tog otoka.

  Detaljnije o filmu