Utorak,

19 ožujka

 • 06:05

  Djevojke iz Coyote bara

  +

  Seksi, romantična komedija o mladoj djevojci Violet koja odlazi u New York postati glazbenica. Da preživi, radi kao šankerica u klubu Coyote Ugly, najnovijem trendi mjestu gdje su zaposlenice seksi djevojke koje zavode klijentelu i rade nepodopštine.

  Detaljnije o filmu
 • 07:45

  Unajmi muža

  +

  Lola je latinožena koja se mora udati ili će izgubiti svoj dio obiteljskog bogatstva. Prekida sa zaručnikom koji je vara i plaća običnom radniku Bou da se vjenča s njom, predstavljajući ga svom ocu kao poželjnog neženju.

 • 09:30

  Honey

  +

  Honey Danels 22-godišnja je hip-hop plesačica koja želi postati videokoreografkinja. Sreća joj se osmjehne kad upozna videoredatelja Micheala koji je angažira za spot. Ali njezin uspjeh dolazi uz visoku cijenu…

  Detaljnije o filmu
 • 11:15

  Svi lijepi konji

  12+12+
  +

  Dva teksaška kauboja odlaze u Meksiko u potrazi za poslom, ali jedan od njih se zaljubljuje u kćer imućnog zemljoposjednika pa imaju problema sa zakonom.

  Detaljnije o filmu
 • 13:30

  Annapolis

  +

  Jake Huard upisuje se na Mornaričku akademiju u Annapolisu, ali njegova bitka tek počinje. Nesiguran može li se uklopiti, prijavljuje se na boksačko natjecanje akademije. Sve je na kocki. Ima priliku usrećiti svog oca i stvoriti si novu budućnost.

  Detaljnije o filmu
 • 15:15

  Oči su njihove Boga gledale

  +

  Janie nema svijetlu budućnost u Eastonu prije Prvog svjetskog rata, ali upecala je dobrog crnca Joea, koji će postati i gradonačelnik. No nije spremna ispuniti njegova očekivanja i stvari pođu po zlu. Nakon što on umre, ponovno će uživati u slobodi…

 • 17:30

  Obiteljsko okupljanje

  +

  Vrijeme je za godišnje obiteljsko okupljanje Dooleyjevih i proslavu 100. rođendana glave obitelji Meemaw. No tinejdžera Billyja od pomaknute rodbine i kompetitivnih obiteljskih igara odvraća tajanstvena Samantha. U međuvremenu Meemaw pobjegne.

 • 19:15

  Trener Carter

  +

  Priča se temelji na životu kontroverznog srednjoškolskog košarkaškog trenera koji je 1999. godine dospio u medije nakon što je zbog loših ocjena izvadio iz igre cijelu neporaženu košarkašku momčad. Trener je predao dvije utakmice i zabranio učenicima trening dok ne poprave ocjene.

  Detaljnije o filmu
 • 22:00

  Brže

  12+12+
  +

  Prvi film koji je ušao u svijet MotoGP-a otkako je televizija uzela sport koji je gledalo nekoliko tisuća gledatelja na trkaćim stazama i pretvorio ga u zabavu za više od 350 milijuna ljudi širom svijeta.

 • 00:00

  Univerzalni vojnik: Povratak na bojišnicu

  14+14+
  +

  Luc Deveraux jedini je preživjeli sudionik projekta “Univerzalni vojnik”. Sad je savjetnik vladina projekta stvaranja još snažnije vrste vojnika. Kada vlada odluči ukinuti projekt, računalo razvija vlastitu volju i odluči spriječiti da ga se uništi.

  Detaljnije o filmu
 • 01:45

  Hellboy

  12+12+
  +

  Nacisti prizovu i spase demona koji potom postane branitelj protiv sila tame.

  Detaljnije o filmu