Nedjelja,

17 ožujka

 • 06:05

  Dosjei X

  12+12+
  +

  Teliko, Sezona 4 | Epizoda 3

  Ubijeno je nekoliko crnaca i iz njihove je kože izvučena boja. Mulder saznaje za Telika, afričko stvorenje iz priče koje mora sisati pigmente iz tijela kako bi preživjelo.

  Detaljnije o seriji
 • 06:45

  Kako postati popularna

  12+12+
  +

  Srednjoškolka istražuje revoluciju hijerarhijske strukture škole nakon što sazna da su je njezine ljepše i popularnije prijateljice označile kao DRP – Debelu, ružnu prijateljicu.

 • 08:45

  Velika bundeva

  +

  Radijska voditeljica nasljeđuje farmu bundeva svog djeda Walta. Gubi posao i prisiljena je voditi novi, zeleni radijski program. Da bi zadržala farmu, mora otplatiti hipoteku, a novac može zaraditi samo pobjedom u natjecanju u uzgajanju bundeva.

 • 10:30

  Grom

  +

  Za superpsa Bolta svaki je dan prepun pustolovina, opasnosti i intrige, barem dok se ne ugase kamere. Kad zvijezdu hit-serije slučajno pošalju iz Hollywooda u New York, on kreće u svoju najveću pustolovinu, u putovanje kroz stvarni svijet.

 • 12:30

  Obitelj Kremenko: Avanture u Rock Vegasu

  +

  Pogledajte kako je sve počelo! Fred upoznaje Wilmu i vodi je u Rock Vegas, zajedno s Barneyjem i Betty. Hoće li ljubav ostati u zraku - ili će izumrijeti? Dinosauri, automobili na nožni pogon i kamene kuće. Kameno doba u svom najboljem izdanju!

 • 14:15

  Muške sestre

  12+12+
  +

  Tri divlja studenta izbačena su iz bratstva pa se prerušavaju u žene i pridružuju sestrinstvu ružnih cura. Ondje shvaćaju koliko su bili zli prema ženama i rješavaju se svojeg nezrelog mentaliteta te odlučuju očitati lekciju svojoj bivšoj braći.

  Detaljnije o filmu
 • 16:15

  Djevojke iz Coyote bara

  +

  Seksi, romantična komedija o mladoj djevojci Violet koja odlazi u New York postati glazbenica. Da preživi, radi kao šankerica u klubu Coyote Ugly, najnovijem trendi mjestu gdje su zaposlenice seksi djevojke koje zavode klijentelu i rade nepodopštine.

  Detaljnije o filmu
 • 18:15

  Honey

  +

  Honey Danels 22-godišnja je hip-hop plesačica koja želi postati videokoreografkinja. Sreća joj se osmjehne kad upozna videoredatelja Micheala koji je angažira za spot. Ali njezin uspjeh dolazi uz visoku cijenu…

  Detaljnije o filmu
 • 20:15

  Kraljica škole

  +

  Tinejdžerka je uvjerena da se cijeli njezin grad vrti oko nje sve dok se obitelj ne spakira i odseli u predgrađe gdje se mora boriti za pozornost.

 • 22:00

  Zaljubljeni Shakespeare

  12+12+
  +

  Mladog Williama Shakespearea muče dugovi, spisateljska blokada i roka za njegovu najnoviju predstavu. Tada upoznaje Violu, mladu damu koja se prerušava u muškarca kako bi dobila ulogu u njegovoj predstavi. To je ljubav na prvi pogled!

 • 00:15

  Žal

  16+16+
  +

  Richard u Bangkoku upoznaje Etiennea i Francoise. Upoznaje i Daffyja, putnika kojeg su uništili sunce i droga. On mu priča priču o tajnom otoku i savršenoj plaži koju turisti nisu uništili. Drugog jutra Richard na vratima nalazi kartu tog otoka.

  Detaljnije o filmu
 • 02:30

  Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške

  16+16+
  +

  Četvorica sitnih kriminalaca zadužuju se gangsteru nakon namještene kartaške igre. Prisluškuju susjede koji planiraju opljačkati uzgajivače marihuane i odlučuju ih opljačkati. U isto su vrijeme ukradene dvije vrijedne stare sačmarice.

  Detaljnije o filmu