Srijeda,

6 ožujka

 • 06:05

  William i Kate

  +

  Ljubavna priča stoljeća! „William i Kate“ istinita je priča o romansi između princa Williama i Kate Middleton od trenutka kada je ta obična djevojka osvojila njegovo plemićko srce. Priča slijedi par kroz uspone i padove njihove veze.

 • 07:30

  Tom i Huck

  +

  Mali vragolan Tom Sawyer svjedoči ubojstvu koje je počinio Injun Joe. Tom se sprijateljio s Huckleberryjem Finnom, dječakom bez budućnosti i obitelji. Tom mora birati između prijateljstva i zakletve jer je lokalni alkoholičar optužen za ubojstvo.

  Detaljnije o filmu
 • 09:15

  Božićna povorka

  +

  Voditeljica Hailee Anderson radom se priprema za blagdane. Planira važnu božićnu emisiju. Tijekom snimanja saznaje da je njezin dečko Jason vara te se autom zabija u sučevu ogradu. Za kaznu mora pomoći Lucasu da izgradi platformu za božićnu paradu.

 • 11:00

  Neobičan zet

  12+12+
  +

  Crawl je ludi student iz L. A.-a koji mora provesti Dan zahvalnosti na obiteljskoj farmi ukočene studentice. Njezina obitelj nikada nije vidjela ništa slično Crawlu, barem ne izvan staje, ali on će pomoću svojih ludorija osvojiti njihova srca.

 • 13:00

  Nacho Libre

  +

  Ignacio je kuhar u meksičkom samostanu koji jedva ima novca da nahrani siročad koja ondje živi. Inspiriran lokalnim hrvačkim junakom, odlučuje postati borac Nacho Libre kako bi zaradio novac za samostan i osvojio lijepu časnu sestru Encarnacion.

  Detaljnije o filmu
 • 14:45

  Ulični borac

  12+12+
  +

  Pukovnik Guile i drugi heroji borilačkih vještina bore se protiv tiranije diktatora M. Bison i njegovih kohorti.

  Detaljnije o filmu
 • 16:45

  Sve što ona želi

  +

  Tinejdžerici Sophie baka daruje auto za koji tvrdi da joj može ispuniti jednu želju. Ona zaželi dečka za ples i u prtljažniku nalazi glumca Drakea. Ne slažu se i Sophie ga se želi riješiti, ali kako se ples bliži, shvaća da Drake nije toliko loš.

 • 18:30

  Pračovjek iz Kalifornije

  +

  Dvojica srednjoškolaca izopćenika nalaze zamrznutog špiljskog čovjeka u svom dvorištu. Odmrzavaju ga i upoznaju s modernim životom, a on njih uči kako uživati u životu.

  Detaljnije o filmu
 • 20:15

  Posao i ljubav

  +

  Lane zna što želi: posao u magazinu Cosmopolitan i "onog pravog" koji će imati sve potrebne vrline. Da bi zadivila urednika, smišlja "tajnu misiju": zaposli se u financijskoj korporaciji kako bi istražila priču o ljubavi na radnom mjestu.

 • 22:00

  Stani ili će moja mama pucati

  12+12+
  +

  Posjet detektivove majke, koja se petlja u sve, pretvara se u dugotrajnu, iritantnu pustolovinu.

  Detaljnije o filmu
 • 23:45

  Krug

  16+16+
  +

  Širi se urbana legenda o videokaseti koja nakon sedam dana ubija svakoga tko je pogleda. Četvero tinejdžera umire pa novinarka Rachel Keller nalazi kasetu i gleda je. Legenda se sada ostvaruje, a Rachel ima samo sedam dana da otkrije tajnu Kruga.

 • 02:00

  Million Dollar Arm

  +

  Sportski agent smišlja neobičnu strategiju regrutacije kako bi nagovorio talentiranog azijskog igrača kriketa da počne igrati bejzbol u najjačoj svjetskoj ligi.

  Detaljnije o filmu