Ponedjeljak,

20 kolovoza

 • 06:00

  Kraljevski Božić

  +

  Princ Leopold, nasljednik prijestolja Cordinia, želi se oženiti svojom mladom djevojkom Emily Taylor, skromnom šveljom iz Philadelphije. Ali Leopoldova majka, kraljica Isadora, za njega ima drugi plan.

 • 07:25

  Jack

  +

  Jack (Robin Williams) nestašni je 10-godišnjak koji se ponaša isto kao i svaki drugi dječak njegove dobi, samo što on živi u odraslom tijelu. Uskoro će krenuti u najveću pustolovinu svog mladog života… U peti razred.

  Detaljnije o filmu
 • 09:25

  Striko Buck

  +

  Neodgovorni zgubidan dolazi čuvati bratovu buntovnu kćer tinejdžericu i dvoje slatke mlađe djece, brata i sestru.

  Detaljnije o filmu
 • 11:05

  Djevojka sa zimovanja

  +

  Mlada djevojka iz radničke četvrti dobiva posao u glamuroznom skijaškom odmaralištu gdje otkriva svoj prirodni talent za snowboarding i šefova zgodnog sina. Međutim, postoji milijun razloga zašto nikad neće uspjeti.

  Detaljnije o filmu
 • 12:50

  Mlađa punoljetnica

  12+12+
  +

  37-godišnja spisateljica i bivša kraljica mature vraća se kući kako bi ponovno proživjela dane slave i vratila se svom sad oženjenom dečku iz srednje škole. Povratak je teži nego što je očekivala pa stvara neobičnu vezu s bivšim kolegom iz razreda.

  Detaljnije o filmu
 • 14:30

  Nestali za 60 sekundi

  12+12+
  +

  Postotak krađe auta pao je za 47% kad je Randall "Memphis" Raines odustao od takvog života. No njegov brat Kip uprskao je posao krađe 50 egzotičnih auta pa Memphis okuplja staru ekipu i preuzima zadatak. No ima samo tri dana.

  Detaljnije o filmu
 • 16:40

  Snijeg

  +

  Samo tri dana prije Božića Nick Snowden treba spasti mladunče soba iz zoološkog vrta iz kalifornijskog grada San Ernesto.

  Detaljnije o filmu
 • 18:20

  Moj dečko iz budućnosti

  +

  Arheolog (Barry Watson) iz 1000 godina u budućnosti otkrije ljubavni roman napisan u našem vremenu. Znatiželjan, on otputuje u prošlost kako bi naučio što je "ljubav" od autorice romana (Sara Rue).

 • 19:45

  Princezini dnevnici

  +

  Vrlo inteligentna petnaestogodišnjakinja Mia razredna je autsajderica i čudakinja kojoj se vršnjaci rugaju. Jednog dana otkriva da joj je otac zapravo bio kraljević jedne europske zemlje i da je prema tome Mia kraljevna u Genoviji.

  Detaljnije o filmu
 • 22:00

  Murjak i lažljivac

  +

  U ovoj nabrijanoj akcijskoj komediji, uspješni njujorški investitorski bankar Daryl Chase zamjenjuje identitet sa sitnim lopovom, ali uskoro se želi vratiti na staro.

  Detaljnije o filmu
 • 23:40

  Noćne ptice

  16+16+
  +

  Konzervativni policajac DaSilva nevoljko prihvaća zadaću smaknuća međunarodnoga terorista koji je zahtijevao medijsku pozornost. Ali DaSilvina se ulična taktika osporava.

  Detaljnije o filmu
 • 01:25

  Hitman: Agent 47

  16+16+
  +

  Grupa poznata samo kao „Organizacija” angažira plaćenog ubojicu Agenta 47. On se upliće u mrežu političke zavjere i postaje meta Interpola i ruske vojske dok prolazi kroz Rusiju i Istočnu Europu.

  Detaljnije o filmu